Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
294.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 99 astra sedan arabam var. yaris d4d almak istiyorum. 4 kişilik aile için bagaj sorun olur mu?. 4 kişi olup da yaris alan var mı? görüşleriniz neler?
  • Gurcan kardeş yarislerin altında 50 lt lık bir bolme daha var orda ıkı tane bolum var bijon anahtarı için o gözleri çıkartırsan bagaj aşagı iniyor koltuklarda öne arkaya kaydığından bagaj hacmin360 litreye kadar çıkıyor.Hangi B sınıfında bu hacim var ben baktım hiç birinde yok.Son olarak Clio3 yakından inceledim (hatta bugün )arka bagajı Yarisden buyuk diyecek soz yok.Ama arka koltuklar öne ve arkaya kaymıyor On koltugu en arka konuma getirip arka tarafa oturmaya çalıştım başaramadım.Diz mesagesi falan kalmadı .Reno hep bagajda taşınacak eşyaların rahatını düşünmüş ne olacak yolcuların haliYarisde eğer bagaja ihtiyacın varsa kaydır öne geniş bagaj olsun ön koltuğuda arkaya kadar daya yinede ferah ferah oturma mesafesi kalıyor arka tarafta oturana.Yok bagaj çok fazla eşya koymayacağım , ben arka koltuklarda yayla keyfi yaşayacağım diyorsan kaydır arka koltukları hatta birde arka koltukları ön koltuklar gibi geriyede yatırma şansın var.Son olarak 1,2 baz versiyon abs sız kasetli(cd li bile değil) clio 24 milyar ve gerek malzeme kalitesi gerekse işçilik Yarisin yanına yaklaşamaz.Arka kapının kapandığı ust noktada tavanın köşesinde bir kaynak işçiliği var kapıyı açınca bariz adamın gözüne batıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: gurcan007

dört kişilik bir aile için oldukça dar bir bagajı var yarisin. en kötü tarafıda bu. eğer iki yada 3 kişi olsaydınız arka koltukları yatırıp yeterli alan yaratabilirdiniz ama 4 kişide biraz zor bunu yapmanız. tatile gidişlerde falan çok zorlanırsınız ama d-4d motor sınıfının çok üstünde bir performansa sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 5 Nisan 2006; 21:09:43 >

• gerçekten çok haklı arkadaşımız,yaris in bagajı bence yeterli...
  • Geçenlerde yazdım izmir yolculuğum sırasında 5 kişi ve bagajla çok rahat 150 yi gördüm ama hayatımdaki 130 üstüne çıktığım ilk seferdi devam etmeye yemedi.
    Servisle konuştum kırmızı bölgeye gelmedikten sonra istediğin kadar basabilirsin için rahat ol dedi.Bu arada araç 5000 e yaklaşıyor ve motor çok daha güzelleşti ve yakışı bayağı düştü.Araba uzun yol yaptıkça açılıyor.Ben ilk alırken 5000 de hissedeceksin değişimleri ilk bakımdan sonra yani 10 binden sonra şaşıracaksın 20 binden sonra aşık olacaksın demişlerdi.5000 için dedikleri tuttu bakalım hayırlısı...
    quote:

Orjinalden alıntı: caganh

Yaris d-4d ciler!
    artik bu araçlari biraz zorlasak mi? zamani geldi mi acaba?
    benimki 2000 km olmak üzere geçen gün biraz bastim, 165 km hiç zorlanmadan rahat gördü. fakat önceden dizel kullanmadim, ilk 5000 de fazla zorlama deniyor. ama araç durmuyor ki yerinde....bu konuda deneyimi ve bilgisi olan varsa bir zahmet paylasalim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 5 Nisan 2006; 21:17:40 >

• Aynen katılıyorum.Gerçi araçlarımız yeni olduğundan ve ne kadar yaktığı ile çol alakalı olduğumuzdan sürekli o düğmeyi kullandığımızıda unutmayalım.Ama ne olursa olsun haklı bir eleştiri katılıyorum sana
    quote:

Orjinalden alıntı: ssami

Yaris'in dizaynı ile ilgili bir eleştirim var..
    Yol bilgisayarı butonunu ne diye sadece gösterge paneline koymuşlar, direksiyondan kumanda edilebilmesi çok daha mantıklı olurdu.
    Mesela silecek koluna içe doğru basıldığında da aynı işlevi görebilirdi..
    Bilmem siz ne düşünüyorsunuz?

• Aracı kötülediğini düşündüğümden yazmadım bunları.Burda amaç fikirleri ortaya koymak.4 kişilik bir aile tatile çıkmayı düşünürse ne kadar büyük bağaj o kadar iyi tabii haklısın.Ama bence bu aile için en iyi çözüm stationwagon olacaktır.Yarislerin bagajı alır iki tane bavul yerde kalır.....

• İşte Digital klima olmayan Yarisin konsolu.......
    [

• Bagaj onundur ama konsol fotoğrafı biraz profesyonellik kokmuyor mu sence?
    Yaris sitelerinden birinde vardı bu resim..
  • İkiside benim değil bu forumun geçmiş sayfalarından copypaste yaptım merak eden arkadaşa yardımcı olmak amacı ile
    quote:

Orjinalden alıntı: ssami

Bagaj onundur ama konsol fotoğrafı biraz profesyonellik kokmuyor mu sence?
    Yaris sitelerinden birinde vardı bu resim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 6 Nisan 2006; 15:46:12 >
  • Teşekkürler duyarlılığınız için
  • teşekkürler..
  • Sıfır bir araba almak üniversite yıllarımdan beri hayalimdi.Bu yüzden arabamı almadan önce çok sık eleyip ince dokudum.Nede olsa yılların hayali gerçek olacaktı.B segmentindeki bütün araçları teker teker araştırdım.Araştırma dediysem öyle üstün körü değil.2 ay boyunca yabancı siteler dahi internette dolaştım gitiim tek tek test sürüşü yaptım.Sonunda Yarise karar kıldım ben alırken Grande punto daha çıkmamıştı bundan önceki arabam Bravo olduğundan belki seçerken zorlanırdım ama yinede kararım YARİS olurdu.Arabaya her bindiğimde yada diğer markaların kronik sorunlarını her duyduğumda iyiki YARİS almışım diyip mutlu oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 6 Nisan 2006; 19:44:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iamnotsuperman

Sıfır bir araba almak üniversite yıllarımdan beri hayalimdi.Bu yüzden arabamı almadan önce çok sık eleyip ince dokudum.Nede olsa yılların hayali gerçek olacaktı.B segmentindeki bütün araçları teker teker araştırdım.Araştırma dediysem öyle üstün körü değil.2 ay boyunca yabancı siteler dahi internette dolaştım gitiim tek tek test sürüşü yaptım.Sonunda Yarise karar kıldım ben alırken Grande punto daha çıkmamıştı bundan önceki arabam Bravo olduğundan belki seçerken zorlanırdım ama yinede kararım YARİS olurdu.Arabaya her bindiğimde yada diğer markaların kronik sorunlarını her duyduğumda iyiki YARİS almışım diyip mutlu oluyorum.

kesinlikle bende sana katılıyorum,İYİKİ YARİS ALMIŞIZZZZZZZZ....
  • Artık pek yazacak birşey kalmadı. İnsanlar okumadan, araştırmadan yorumlar yapıyorlar.
    Maalesef Türkiye'Nin gerçekleri bunlar.

Yaris kullanan herkese selamlar olsun. Bir daha bu foruma girip, insanlara Yaris'i anlatmaya çalışmayacağım.
    Siz değerli Yaris kullanan, belli eğitimi almış zeki insanlar.... Hepinizin yolu açık olsun!
    Selametle kalın.
    İyi geceler
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    SON
  • Arkadaşlar,
    Toyota Yaris kullanıcısı olan (tyler78 özellikle sen) veya ciddi olarak ilginelenenlerwww.toyotaclubtr.com adresindeki kulübe gelebilirler..
    Daha düzeyli bir ortam ve sadece Toyota fanları var.. Kimse bilip bilmeden konuşmuyor.
    Şu an kulüpte Yepyeni Yaris kullanan bir tek ben varım ama siz de gelirseniz burdaki gibi subtopic açabiliriz..
  • selam herkese...

sizlerle birşeyi paylaşmak istiyorum.

konu mazot... bendede malumuzu d4d yaris var. son aldığım 3 depo mazotu opetten aldım. 1 depoyle yaklaşık 36 litre araç 650-670 km yol yaptı. şimdi sıkı durun.
    son depoyu total'den aldım ve araç 32 litre ile tam 702 km yaptı.

şimdi sizlerin bu konudaki düşünceleri neler. sizin araçlarınız ne kadar yakıyor.

ben bu durumu mazot kalitesine bağlıyorum. gerçi bir depo daha total den aldım bir kere daha ölçüm yapacağım. Başka bir açıklama aklıma gelmiyor. neden olabilir fikri olan var mı?
    yanlız şundan emin olun araç önceki ile aynı güzergahtan ve aynı şekilde gitti, yani öncekiler şehir içi bu şehir dışı değil.

fikirlerinizi ve sizin rakamlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anevrizma -- 7 Nisan 2006; 20:57:55 >
  • Bende hep total kullanıyorum özelikle doco dan alıyorum.Bir kere shell almak zorunda kaldım motor sesi bariz bir şekilde arttı.Ben sabah trafiğinde avrupaya geçiş akşam anadoluya dönüş trafiğinde 32 litre ile 550 km yaptım.Her gün gidiş geliş 40 km yapıyorum ama köprü trafiğini bilen bilir 3. vitese atmak ne mümkün
  • benim merak ettigim yaris hakkinda,gostergeye bakmakla ilgili.yani hep alisik olduumuz yerde diilde saginda goz ucuyla bakilicak gibi gelmedi bana.bu yaris sahiplerine hic tuhaf bi duygu yasatti mi acaba?ben de bu arabayi almayi dusunuyorum ama g.punto dizel 75 hp de guzel geliyo.bi sorum daa var.yaris i test ettiim zaman liste fiyati 28 civari idi ve galeri 27.4 veriyodu.bu bana ozel diil herkese verilen fiyatti.simdi zam geldi diyosunuz ama liste fiyati hala ayni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berxx1

benim merak ettigim yaris hakkinda,gostergeye bakmakla ilgili.yani hep alisik olduumuz yerde diilde saginda goz ucuyla bakilicak gibi gelmedi bana.bu yaris sahiplerine hic tuhaf bi duygu yasatti mi acaba?ben de bu arabayi almayi dusunuyorum ama g.punto dizel 75 hp de guzel geliyo.bi sorum daa var.yaris i test ettiim zaman liste fiyati 28 civari idi ve galeri 27.4 veriyodu.bu bana ozel diil herkese verilen fiyatti.simdi zam geldi diyosunuz ama liste fiyati hala ayni.

Gösterge alışınca çok tatlı geliyor. hiç normal göstergeyi aramıyorsun bile..
    Test ettiğin zaman anlaşılan marttan önce imiş.. Çünkü 1 marttan önce 1000 YTL indirim vardı. O kalktı.. yoksa liste fiyatı hala aynı..
  • beyler sırf bu ortama yazalım die üye falan olduk.neyse..
    DİYECEĞİM ŞUDUR YARİS 1.4 D4D SOL SPECİAL M/M ALDIM ÇELİK JANT VE XENONO TAKILDI..BİR ÖNCEKİ ARABAM 2001 BMW OLMASINA RAĞMEN HAYRAN KALDIM BU ARABAYA.BÜTÜN TEST SONUÇLARINA BAKTIM,TOYOTANIN AVRUPADA ÜRETİLEN İLK ARABASI.15 GÜNDÜR KULLANIYORUM SIFIR HATA....
    DÜŞÜNEN VARSA HEMEN GİTSİN YAZILSIN 2 AY SÜRESİ OLUR DAHA DÜŞÜNMEK İÇİN ZATEN.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.