Şimdi Ara

yeniyim motor almak istiyorum tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, daha önce vitesli motor deneyimim hiç olmadı. Elimde 8-9bin tl para var açıkcası motor alıp almama konusunda çok kararsızım, parayı hiç etmek istemiyorm (öğrenciyim) ama 125lik bir sport motor almak istiyorm. Sport mu deniliyor racing mi tam bilmiyorm sadece ufak bir heves var piyasası hızlı aldığımda zarar etmeden elimden çıkartabileceğim bir motor düşünüyorum. 2-3 ay sonra alıp (kışın fiyatların düşeceğini düşünüyorum) yazın biraz sürüp hevesimi alıp elimden çıkartmak istiyorm. Motorlardan korkuyorm açıkcası çok olay gördüm (kazalar falan).
    Dediğim gibi 125lik sesi ve tipi güzel piyasası hızlı aldığımda elimden hızlı çıkartabileceğim, hızlı çıkmasa bile zarar etmeden elimden çıkartabileceğim bir motor arıyorum.
    Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum.

• Duke125
  • yamah mt-125
  • hocam yamah mt-125 ve Duke125 bunları elimden hızlıca çıkartabilirmiyim? birde bilindik bir marka olsun istiyorum duke125 daha önce duymadım belki bilindikdir :)
    125lik motorların fiyat aralıkları nelerdir ve alırken nelere dikkat etmem gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharq32

hocam yamah mt-125 ve Duke125 bunları elimden hızlıca çıkartabilirmiyim? birde bilindik bir marka olsun istiyorum duke125 daha önce duymadım belki bilindikdir :)
    125lik motorların fiyat aralıkları nelerdir ve alırken nelere dikkat etmem gerek

Cbf 150 al kalan paranla da ekipman alırsın, iyice tecrübe edindikten sonra da cbf150 yi peynir ekmek gibi satarsın
  • sharq32 S kullanıcısına yanıt
    http://www.altinelbiseliadam.com/
    biraz inceleyin bence motorcular özellikle acemiler için hayati bilgiler var . araştırıp kendiniz karar verin motosiklete başlamaya ekipmandan başlarsanız daha
    isabetli olur . motoplus motomax gibi siteler kyafet konusunda bilgi toplayabilirsin .
  • Bende seninle aynı durumdayım 3 ay oldu araştırıyorum. Honda cbr 125 iyi sanırım yedek parça ve 2. El olarak satma imkanları daha iyi diyolar tabi ben net bilmiyorum. Görünüş nedeni ile yzf 125 hastasıyım ama onada fiyat çok değmez diyo büyüklerimiz genelde. Tam uygun bişey bulursam sanada yardımcı olurum dostum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bahozz B kullanıcısına yanıt
    teşşekkr ederim :) haber bekliyorum eğer almamaya ikna olmazsam :))

• Aynı kafadayız yzf r125 pahalı 12.900 2015 modeli 0 tabi honda cbr 125 te ona yakın görünüş olarak ve daha uygun genelde honda diyolar tavsiye olarak. Bence vazgeçme motosiklet çok farklıdır gençliğinde yapmazsan içinde kalır. Tabi yaşı yoktur da gençlik çok farklı 20 yaşındayım ben arkadaşlarımla çok gezdim inşallah en güzeli kısmet olur :)

kazasız belasız inş herkez için en hayrlısı olur :) ama açıkcası biraz korkuyorm motordan motorla kaza olayları falan yani ne kadar efendi gibi sürsekte trafikde malesef görülmüyor.

Birde düşürmekten de korkuyorm illaki düşecek motor yani elimdeki para kendi kazanıp biriktrdiğim para ailemden herhangibir destek almadan almak istiyorm motor düşerse falan çok zarara girmek istemiyorm yani elimde avcumda az bi para var hiç olsun da istemiyorm :)
  • Düşmeyen motosiklet yok az düşen var. Walla bizim gerizekalı arkadaşlar 120 basıp senede 1 defa düşüyosa normal bir insan çok nadiren düşer :D dikkat edilmesi gereken şeyler var sonbahar da yapraklar buzlu hava falan. Ön kaldırıp yada akrobatik hareketler yapmadikca düşmez çok fazla. Trafikte Fosforlu kıyafet alırsan arabadan çok görünürsün dostum. Antalya da yaşıyorum ben o yüzden 4 mevsim de kullanabilirim şehir de önemli tabi :)

Ispartadan selamlar :) kışın motor işi yaş burada o yüzden kış gelince fiyatlar ucuzlar diye düşünüyorm kışın alıp ilkbahar yaza doğru çıkartırım inş :)
    Kardeşim Isparta da motosiklet satacak olsam 1 saat yol yapıp gelir antalya da satarim her mevsim aynı fiyat :D inşallah tek zeki benimdir de düşündüğün gibi bulursun en guzelinden :D aleyküm selam bu arada

• Bunların 2.el piyasası cbf-ybr kadar aktif değildir.
    quote:

yamah mt-125 ve Duke125 bunları elimden hızlıca çıkartabilirmiyim?
    fiyatlara baktım da işte 6ile9 arası kışın araba piyasası falan hafif düşüyor seçimden sonrada ne olacağı beli değil düşer ümidiyle bekliyorum :)
    Inşallah kardeşim :) kimse yardımcı olmuyor formda artık sanırım umarım birazda olsa yardimci olmuşumdur. Kullanan insanlar yardimci olsa çok daha iyi olur nede olsa biliyor yani adam ama işte ses seda yok kimseden :)

Birisi Yamaha birisi KTM. İkisi de bilinir markalar. 2 motor da naked diye geçerler, grenajları yoktur ve motor bloğu görünür şekildedir. KTM yedek parçaları daha pahalıdır.

Görünürde dikkat çekmek istediğin için ben Yamaha MT-125 modelini önerdim, çünkü motoru gerçekte gören herkes bu ne ya diye soruyor..

YZF 125 ile MT-125'in herşeyi aynı. YZF'de sadece grenaj fazlası var. Oturuş pozizyonu, motoru aynı.

Yine söylüyorum dikkat çeken bir şey istediğin için; Honda CBR neyse de CBF kurye motoru gibi açıkçası(tabi benim görüşüm.).

Bence bu motorları da gayet rahat elinden çıkarabilirsin. Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum.

Bu arada bende de mt-125 kullanıyorum, nazar değmesin çok memnunum, önerimi reklam amaçlı da yapmadım

• arnc kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkr ederim mt-125 in ön far kısmını çok beğenmedim hocam :) daha çok racing tipleri seviyorum aslında güzelde gözüküyor mt-125 ama dediğim gibi ön far kısmı motoru biraz küçük gibi göstermiş fotolardan baktım gerçekte nasıl duruyor bilmiyorm :)
  • arnc kullanıcısına yanıt
    bu arada grenaj yoktur dediğiniz mt-125 de yok galiba ben Yamaha yzf-125 düşünüyorum bunlarda grenaj var bunların yedek parça fiyatı ve alırken dikkt edilmesi gereknler nelerdir boyalı olduğunu falan nasıl anlarız km kaçda olmalı model kaç olmalı lastikler falan da önmli galiba yani motrdan hiç anlamayn birisi için neler önerirsiniz şuna şuna dikkat et şöle çakllık yapabilirler gibi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.