Şimdi Ara

Güncel oyun bilgisayarı almak istiyorum tavsiye verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bütçem 25.000 - 28.000 TL aralığında. Fiyatı çok az daha artırabilirim. İstediğim bilgisayar; Assassin’s Creed MirageThe Last of UsDays Gone gibi oyunlarda ve bundan sonra çıkacak benzer yapımlarda iyi FPS değerleri vermeli. Sizce bu bütçe yeterli mi, yoksa biraz daha beklemeli miyim?

Hazır sistem olarak bir bilgisayar düşündüm. Gaming Gen TR sitesinden aşağıdaki sistemi inceledim:

Easter 4060 - Ryzen 5 5600 / RTX 4060 / 16 GB RAM / 512 GB SSD

Sizce bu sistem nasıl? Alternatif olarak sizin önerebileceğiniz farklı sistemler veya başka siteler var mı? Henüz başka bir yerden bakmadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Paraya kiy boyle bisey al.
    Vento 650w kasa ve 1tb kioxia g3 plus ssd ile
    31.772 tl
    itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    KUARK-SUMMER 1 /AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/kuark-summer-1-amd-ryzen-5-7600-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-12gb-32gb-ddr5-500gb-m2-ssd-amd_h29743

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 22 Haziran 2025; 18:17:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• o sistem dediğin oyunları iyi oynatmaz biraz daha iyi bir sistem alman lazım.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Arkadaşın verdiği sistem nasıl sizce

• DRAFF D kullanıcısına yanıt

10/10 olmasa da 10/7 diyelim gayet başarili güzel sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün gece internette gezerken sıkıntıdan 3 sistem satın aldım. Satarım herhalde kullanmazsam.

• Hocam verdiğiniz cevap benim için çok yararlı olacak gibi teşekkürler pek anlamadığımdan soruyorum TLOU sistem gereksinimlerinde minimum i7 yazıyor sizin topladığınız pc'de i5 olması bütçeden dolayımı yoksa işlemcinin özellik bakımından i7 ile benzer güçte olmasımıdır

Birde bu sistemi ITOPYA'dan falan toplayıp atma şansiniz varmı yoksa ayrı ayrımı almammı Gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAFF -- 23 Haziran 2025; 12:29:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yukarda attigim sistemi ozellestir al gec ugrasma, hem guncel, kart olarak da 7700xt 4060ti dan bile iyi.
    i7 olayina takilma o eski seri i7 simdinin i3une denk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 23 Haziran 2025; 12:33:3 >
  • Hocam hangi sistem daha iyi oluyo veya sizin verdiğiniz sistemde neyi özelleştirmeliyim ekran kartınımı işlemciyi falan mı

Yukarda yazdigim kasayi ve ssdyi secin yeterli,benim dedigim daha iyi tabi.
    Sistemle gelen sogutucu bitmis,ekstradan bitfenix 4p120 sogutucu ekleyin toplam 33.057 tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 23 Haziran 2025; 14:10:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.