Şimdi Ara

Yenilsekte Böyle Yenilelim Sorun yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit: Kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 4 Ekim 2018; 22:42:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu portoyu burdaki maçta en az 3-0 yenmemiz gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var Belhanda ölsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeorgeTheBest -- 4 Ekim 2018; 0:18:44 >
  • Yenildik ama uzun vaadede kazandik. En sonunda Fatih Terim'in istedigi önde basan bir takim kazandik. Ndiaye oynadiginda cok daha agresif olacagiz. Eren'siz bir sistem kazandik. Her ne kadar bu mac golleri kacirmis olsalar bile Henry-Sinan-Garry üclüsü cok can yakacak. Porto deplasmanini kaybetmek sorun degil. Hem Porto'yu hem Schalke'yi iceride yenerek cikacagimizi düsünüyorum.
  • Böyle oynayıp yenilelim sorun yok.

Bu maç 3 puan kaybetmiş olabiliriz ama Sinan ve Linnesi kazandık.

Linnes bu takımın as bekidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle avuntuları sevmem ama bu sefer doğru. Yalnız cumartesi Antalya karşısında tel tel dökulürsek oyuncuların maç seçtiği bariz ortaya çıkar artık. Bu oyunu sürdürürsek sırtımız yere gelmez. İçeride yeneriz biz bunları.

• Porto çok kötüydü bu maç, bu da iyi oynuyormuş havası verdi bize. Hala hatalarımız cok, hava toplwrından hiç bahsetmiyorum bile...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Böyle oynayıp yenilelim sorun yok.

Bu maç 3 puan kaybetmiş olabiliriz ama Sinan ve Linnesi kazandık.

Linnes bu takımın as bekidir.
    Linnes'in karsisinda Porto'nun kagit üstünde en iyi oyuncusu Brahimi vardi. Önünde de defansla alakasi olmayan Onyekuru oynadi. Buna ragmen canla basla mücadele etti valla. Müthis karakterli bir oyuncu.

Beni sasirtan tek isim Nagatomo oldu acikcasi. Ilk bir kanat oyuncus karsisinda bu kadar ezildigini gördüm. Yedigi calimlar mac boyunca konsantrasyonunu da etkiledi. Golde hata maalsef Nagatomo'nun.
  • ahaha, yahu daha 2 hafta önce deplasmanda 3 yemiş takım bu. siz ne içip ne yiyorsunuz, onu kazanmışız sistem olmuşmuş vs vs. 2 maç sonra söversiniz bugun övdüğünüz adamlara.
  • Bence böyle yenilmek daha kötü kaçan pozisyonlar aklından cıkmıyor bir türlü kötü oynayıp yenildikten sonra unutmak daha kolay oluyor

• Maça özel futbol.Antalya maçında asıl olan Gs yi izleriz.

• Forvetsiz, Ndiaye'siz, Akbaba'sız mükemmel oynadık. Bu takım gruptan çıkar ŞL favorisi gelmezse çeyrek yapar.

• Porto çok kötüydü yaaaaa diyen sahte taraftar topluluğu gelmiş :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Linnes'in karsisinda Porto'nun kagit üstünde en iyi oyuncusu Brahimi vardi. Önünde de defansla alakasi olmayan Onyekuru oynadi. Buna ragmen canla basla mücadele etti valla. Müthis karakterli bir oyuncu.

Beni sasirtan tek isim Nagatomo oldu acikcasi. Ilk bir kanat oyuncus karsisinda bu kadar ezildigini gördüm. Yedigi calimlar mac boyunca konsantrasyonunu da etkiledi. Golde hata maalsef Nagatomo'nun.

Alıntıları Göster
    rakibin santrafonu nagatomo mu tutar ? son anda işaret ediyor rakip boş diye ama suç onda değil arkada maicon ve donk kendilerini tutmuş bir şekilde boş boş bekliyorlar.

• Helal falan olmasın kimse gaza gelmesin.

6 net pozisyon atamayıp amatör gol yersen bunun yazıklığı veya helalliği yok.

Son 3 maç (Akhisar, Erzurum, Porto)

Feghouli 0 gol 0 asist
    Rodriguez 0 gol 0 asist
    Eren 0 gol 0 asist
    Onyekuru 0 gol 0 asist
    Sinan 0 gol 0 asist
    Belhanda 0 gol 0 asist

Bu takım yeteneksiz. Porto adına yakışmayacak bir kadro kalitesine sahip olduğu için biz dün sırıtmadık.
  • son 3 deplasman 8 gol yiyip tek gol atamadık,antalya maçı hem skor hem oyun olarak ölçü olacak
  • Takımı çok gömüyorsunuz. Porto kötü değildi. Biz gayet iyi ve akıllıca oynadık. Maça iyi başladık ve Porto’nun coşkulu ve tempolu başlamasını engelledik. Özellikle Fernando liderliğinde bize yaptıkları presleri çok iyi kırdık. Sinan her ne kadar dünyaları kaçırsa da gayet iyi oynadı. Gerektiği zaman deplasmanda olduğumuzu bilerek topu rakibe bıraktık. 1-0 dan önce doğru düzgün pozisyon vermedik. Golü yiyince takım biraz dağıldı haliyle. Dün Ndiaye’yi aramadık ama dün en çok santrafor ve stoper aradık. Bu iki mevkiye düzgün adamlar alınsaydı dün Porto’yu haşat etmiştik. Eserleriyle gurur duysunlar. Fatih Hoca ise dün mükemmeldi. İlk 11 çok iyi , oyun tam ŞL deplasman oyunuydu. Değişiklikler çok akıllıcaydı. Yapılması gereken her şeyi yaptı ama olmadı. Antalya maçında bu motivasyon olmayacak ama sonuca bir şekilde gitmemiz lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Bu mesaj silindi.
    Kendi rakipleriniz sizi çok ezmiş zamanında, orası kesin. Liverpool, Leeds United, Bayern vs.

• Başlığı 5 kez okudum yine anlamadım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.