Şimdi Ara

Yenilenen Honda Jazz bayilerde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye’de 2002 yılında satışa sunulan Honda’nın başarılı modeli Jazz, yenilenen görünümü ve donanımı ile Honda bayilerinde yerini aldı. CVT şanzımanlı yeni Jazz, daha sportif görünümüyle dikkat çekiyor.

Honda’nın Türkiye’de en beğenilen otomobillerinden olan Honda Jazz, yenilenen yüzü ve donanımı ile yeni sahipleri için Honda bayilerinde 34.250 TL’den başlayan fiyatlarlarla satışa sunuldu. Yeni Honda Jazz’da da yine birçok iddialı özellik bulunuyor. 2002’den beri Türkiye’de satışa sunulan Jazz’ın yeni versiyonu da büyük ilgi görecek.

http://otomobilnews.com/index.php/2011/08/yenilenen-honda-jazz-bayilerde/

• ilk yorumu ben yazim :)
    bence güzel olmuş bayiye gidip bizzat incelicem en kısa zamanda, 2012 de honda civic lerinde kasası değişecekmiş
  • Ben pek bir fark görmedim. Bu arada dizel motor olmadığı sürece Honda, isterse arabalarına kanat taksın yine de bu pazarda istediği satış rakamına ulaşamaz.

1.6 dizel olacak. Düşünsenize Honda Civic 1.6 dizel. Satış patlaması yaşar yemin ederim. Passat dizele şükreder konuma geliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Ben pek bir fark görmedim. Bu arada dizel motor olmadığı sürece Honda, isterse arabalarına kanat taksın yine de bu pazarda istediği satış rakamına ulaşamaz.

1.6 dizel olacak. Düşünsenize Honda Civic 1.6 dizel. Satış patlaması yaşar yemin ederim. Passat dizele şükreder konuma geliriz.

Adamların derdi değil ki araç bu fiyatı bu alan alsın modundalar.
  • Honda girmedi bir tülü dizel olayına. Fakat makyaj güzel olmuş bence. Alanlar elbet olur ama sektörde ilk 5'e girebileceğini düşünmüyorum.
  • Görürüz yarın yollarda
  • İyi bir bayan arabası işte 34.250 TL�den başlayan fiyatlarlarla görürüz yollarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    2014 Toyota Corolla Navigasyon
    10 yıl önce açıldı
    Yeni Skoda Fabia
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok fark göremedim bende ama JAzz sevdiğim araçlardan..
  • yeni cvt otomatiği bekliyordum erken gelmesi iyi olmuş, yarın bayiden bilgi alayım bakalım hediyesi ne kadarmış?
  • CVT sanzuman farkı ne tam olark? Değişken değerli diye okumustum?.....
  • Gayet hoş olmuş ne kadar fiyat çekerler acaba?
  • Honda jazz ile ilgili iki bayi ile görüştüm biri ekim diğeri en erken eylül için teslimat tarihi veriyor. araç sıkıntısı varmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Honda jazz ile ilgili iki bayi ile görüştüm biri ekim diğeri en erken eylül için teslimat tarihi veriyor. araç sıkıntısı varmış...

joy un fiyati ne kadarmis ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

CVT sanzuman farkı ne tam olark? Değişken değerli diye okumustum?.....

CVT şanzumana tork konvertörü eklenmiş...
    Açıkçası bende merak ettim. Performansı nasıl olur acaba?
  • Sitesinde 34.250 TL yazıyor başlangıç fiyatı olarak. Ancak 2011 mi 2012 mi onu göremedim.

http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=jazz
  • çok fark yok gibi efet. ben doğrusu sacını ince buluyorum bana güvenli vermiyor bu jazz lar zaten japonların ince saçları bu ekstradan ince :). alanda sırf düşük yakıt tüketiminden dolayı alıyor galiba. şimdi siz saç kalınlığı önemli değil içinde çubuk, barlar vs var dersiniz ama araba kapı tok kapancak kasada kalın olcak alman arabalarında olduğu gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.