|
Bilgisayarımı aldığımdan beri açmıyordum 2015 herhangi bir yükseltme veya macun değişimi yaşamadı. Bu gece termal macun yenilemesi, fan temizliği, ssd yükseltmesi ve bios güncellemesi yaptım. Bilgisayar neredeyse her işlemde işlemcinin tamamını kullanıyor herhangi bir kasma problemim yok şuan ama sıcaklık 100 dereceye kadar çıkıyor. Boşta iken duru bu şekilde; ![]() İşlem yaparken bu tarz bir işlem başlıyor ve CPU kullanımı %100 oluyor; ![]() Isı aynı anda bu şekilde; ![]() Hem çekirdekler arası ısı farkı hem de çok yüksek dalgalanma olması sebebiyle bir sorun olduğunu düşünüyorum. ![]() Birden 10-30 derece arası değişiklikler de gözlemledim. Mesela işlem yapan bu 2 uygulama kapandıktan 2 saniye sonra 60 dereceye düşüş oluyor. Bilgisayarım Asus X550VX-147D İşlemci i7 6700HQ Termal macun olarak Artric MX-4 kullandım zar tabakası halinde sürdüm ince olması yönünde öneriyordu herkes. İşlemlerin üzerinden 24 saat geçmedi. Bu sorunun sebebi veya çözümü hakkında bilgilerinize ihtiyacım var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mungluk -- 11 Aralık 2020; 19:37:3 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

DH Yöneticilerini Sevmeyenler Kulübü
kullanıcısına yanıt

Hızlı