Şimdi Ara

Internet Explorer.exe virüs mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim görev yöneticimde aynı isimli 3 dane ınternet explorer exe çalışıyor görevlerini sondandırmassam bilgisayar kapanırken uygulama sonlandırılamıyor hatası verior

şimdi bunlar virüs mü trojan mı nasıl bundan kurtulurum yardım edin pls

• Virüs olabilir,İnternet Explorer 8 yükle.
  • hacı bende de vardı tarama yaptım 2 virüs çıktı o dosyaları sildim bi da tarama yaptım bu sefer virüssüz oldu sonuçlar ama hala devam ediyo sorun virüs de yok bir de bende konu açmıştım ve 1-2 kez hata vermedi diye tmm hallettim dedim ama yanılmışım

@baydoğan dediğini yapacağım teşekkürler
  • kardeş sen gene bulmuşşsun nerde n çıktı virüsler bi de hangi programla tarattın ben bulamadım o virüsleri imkanım olsa explorer ı silecem ama :D
  • arkadaş avast 4.8 ile tarattım çıktı sonra sildim
  • ben de bulmuyor öyle bir virüs peki internet explorer.exe yi kendim bulamazmıyım nolur biraz yardımcı olsun başkalarıda
  • bilgisayarın içinde internet explorer.exe yoktur yani vardır ya trojandır yada virus exploreri kaldırmana gerek yok şunları dene

1. internet explorerin gerçek exe si iexplore.exe dir.

2. internet explorer exe leri görevi sonlandır de

3 tekrar virus trojan taraması yap

5 başlat > Çalıştır> msconfig > başlangıç > gözüne batan ne varsa devre dışı bırak yada hepsini ama antivirus programın bu kez çalışmaz sadece antivirus programın işaretli olabilir> uygula tamam > yeniden başlat > çıkan kutuyu işaretle> tamam > tekrar virus taraması yap.

Ayrıca bu şekilde bilgisayarında %10-15 performans artışı olacaktır çünkü gereksiz programlar bu sırada çalışmayacak.

Anti Virus yada anti trojanı olmayanlar şurdan free olanı indirebilir>www.free-av.com Antivir Personal Edition . bana göre avasttan 10 kat daha yararlı bir antivirus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 18 Mayıs 2011; 12:26:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok soğol kardeş sorunum çözüldü ama antivir hala bulamıyor virüs ü yada trojan ı neyse bununla da idare etcez tekrar sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordposeidon

çok soğol kardeş sorunum çözüldü ama antivir hala bulamıyor virüs ü yada trojan ı neyse bununla da idare etcez tekrar sağol

rica ederim

belki temizlenmiştir nerden biliyorsun

kasperskynin en son deneme sürümünü indir birde bu şekilde tarat kaspersky antivirusunu indir ama internet security yi yüklersen internet bağlantında sorun olabilir hadi kolay gelsin sorunun çözüldüğü için sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 24 Ekim 2008; 9:32:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.