Şimdi Ara

Yeniden hazırlanmak vs yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dh halkı.Sizlere fikrimin olduğu bi konuyu danışmak istiyorum.Diyelim istediğiniz bölümü kazandınız ancak üniversiteden pek memnun değilsiniz;teknik imkanlardan,akreditasyon vs.Bu durumda ne yapardınız ?

Bu sene kimya mühendisliği kazandım ancak daha iyi bir üniversite kazanamadığım içimde bir ukte kaldı.Top üniversitelerin imkanlarına vs. baktığınızda göreceksiniz ki kimya mühendisliği top ünilerde okunmalı .Uluslar arası geçerliliği olan akreditasyonları ve işbirliği yaptığı firmaları saymıyorum bile :D.

2019 daki sınavda tyt sonucu gerçekten mahvetmişti beni ancak ayt düzelebilir durumdaydı.Şuan olarak sınav adına bir şey yapmıyorum problem çözmek dısında ancak planlarım var 8 ay kalmadan başlayacağım buradakı tavsiyelerinize göre.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırık obp moral bozar ortalamanı yüksek tut yatay gecis yap veya bu sene tyt de iyi bir derece yap seneye de ayt fulle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam up

• Ben de kendi okulumda başka bir bölüm okumaya karar vermiştim ama geçen sene hazırlık vardı kırık obp'li iken. O zaman kendi kendime hazırlığı aradan çıkarıp ertesi sene tekrar sınava gireyim kırık olmadan dedim ve şu an sınava hazırlanıyorum. Okuduğum okul en iyi üç üniden biri denebilir bu yüzden burada kalacağım için sınava tekrar hazırlanmayı daha mantıklı buldum derslerin aşırı zor olması ve yatay geçişin yks'ye göre daha zor olmasından dolayı. Ama senin benim gibi bir durumun yoksa ve dersler türkçe ise kesinlikle yatay geçiş kas, aksi takdirde iki sene kaybın olabilir kırık ile hazırlanırsan. Baktın yatay geçiş olmadı o zaman en kötü ihtimalle tekrar hazırlanırsın sınava. Kırık obp ile işler gerçekten çok zor oldu, bir de düşük obp'n varsa çok üzer.

• Teşekkürler hocam up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben de senin gibi düşündüm istemediğim bir yerde okuyorum ama seneye yatay geçiş denersin baktın yapamıyorsun 2. sene sınava hazırlanırsın çok memnun değilsen diğer derslerini de saydırırsın ilk sene aldığın obp de kırılmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler up
  • Up

• Hocam sadece kimya mühendisliğinin 1. Sınıf derslerine çalışarak da ayt de iyi bir şeyler yapabilirsiniz çünkü detaylı fizik,kimya matematik var.Sadece biyoloji ve tyt çalışırsınız kolay gelsin up

• Hocam merkezi yatay geçiş yapabilirsiniz puanının yetiyorsa ama yeniden hazırlanmak daha iyi iradene güveniyorsanız çalışırım diyorsanız.

• Hepinize teşekkürler up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.