Şimdi Ara

Yeniden!!! D-Smart Modül + Giriş Paketi + HD + 2 YIL 190 TL (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
13
Favori
30.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle cevap icin tesekkurler. Bu hafta bi denemem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 17 Kasım 2013; 17:45:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bluerdem

Peki bu modulu sadece dsmarttan alinca mi calisiyor, EVET
    ayri olarak satin alip kullanmamiz mumkun degil mi? HAYIR
    Mevcut dsmart abonesiyim ama su modul olayini cozersem receiveri filan kaldiracagim icin cok guzel olacak.

karakoydeki tv uydu isi yapanlardan modül alip mevcut dsmart kartimi icine taksam calisir mi? HAYIR

modül ile kart eşleştiriliyor hocam, kartı farklı modüle takarsanız kartı kilitliyor
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çalışmaz. Hatta bildiğim kadarı ile bir süre sonra kartın yanmasına neden oluyor, yeni kartı DSmart a yüz küsur TL vererek alabiliyorsunuz. Ben olsam denemezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 17 Kasım 2013; 19:02:51 >

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Peki bu modulu sadece dsmarttan alinca mi calisiyor, EVET
    ayri olarak satin alip kullanmamiz mumkun degil mi? HAYIR
    Mevcut dsmart abonesiyim ama su modul olayini cozersem receiveri filan kaldiracagim icin cok guzel olacak.

karakoydeki tv uydu isi yapanlardan modül alip mevcut dsmart kartimi icine taksam calisir mi? HAYIR

modül ile kart eşleştiriliyor hocam, kartı farklı modüle takarsanız kartı kilitliyor

Dsmartin fahis fiyatindan dolayi eski.receiveri kullanmaya devam edecegim o zaman :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Under Construction
  • haklısın, kart yanmasın diye hemen yazdım
  • Arkadaşlar şimdi dsmartı aradım 24 ay boyunca giriş paketi+hd yayınlar+modül 150tl 3ay taksit dsmart uydu alıcıma takabliyormuşum müşteri hizmetleri bu paket için 14tl istemişti aylık modül daha avantajlı değil mi? benmi yanlış anladım

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

Arkadaşlar şimdi dsmartı aradım 24 ay boyunca giriş paketi+hd yayınlar+modül 150tl 3ay taksit dsmart uydu alıcıma takabliyormuşum müşteri hizmetleri bu paket için 14tl istemişti aylık modül daha avantajlı değil mi? benmi yanlış anladım

Yanlis anlamadiysam Dsmart modulu Dsmart cihazina takip kullanabiliyorsunuz diye yanlis yonlendirmis sizi musteri hizmeti.Kullanamazsiniz.Dsmart modul uyumlu bir receiver(Dsmartin kendi cihazi degil) ya da Dsmart modulu uyumlu modul cikisli bir tv gereklidir. Evet Dsmart cihazlarinda modul cikisi var ama ne amacla koymuslar bu modul cikisini bende anlamis degilim. Zamaninda arastirmis sorusturmustuk kullanamazsiniz denmisti benim kanaatim de o yonde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konunun hepsini okuyamadım. 150 TL ye dsmart bayilerinden alınıyormu bu ürün yada online alabileceğim bir yer var mı? Teknosa, Bimeks te neden 190 TL anlayamadım. Acaba aktivasyon bedeli mi var 150 TL ye satılanda?

Orijinalden alıntı: mrkrkgc

quote:

Arkadaşlar şimdi dsmartı aradım 24 ay boyunca giriş paketi+hd yayınlar+modül 150tl 3ay taksit dsmart uydu alıcıma takabliyormuşum müşteri hizmetleri bu paket için 14tl istemişti aylık modül daha avantajlı değil mi? benmi yanlış anladım

Yanlis anlamadiysam Dsmart modulu Dsmart cihazina takip kullanabiliyorsunuz diye yanlis yonlendirmis sizi musteri hizmeti.Kullanamazsiniz.Dsmart modul uyumlu bir receiver(Dsmartin kendi cihazi degil) ya da Dsmart modulu uyumlu modul cikisli bir tv gereklidir. Evet Dsmart cihazlarinda modul cikisi var ama ne amacla koymuslar bu modul cikisini bende anlamis degilim. Zamaninda arastirmis sorusturmustuk kullanamazsiniz denmisti benim kanaatim de o yonde.

Müşteri hizmetleri yanlış bilgi vermiş olabilir ama cihazın modeline baktı uyumlu dedi en
    quote:

iyisi uydu alıcısını bayiye götürüp test ettirip almak. Aslında led tv alcam uygun fiyatlı fakat modül desteklediğini nasıl anlaşılır ?

Orijinalden alıntı: gzegen

24 ay sadece giris paketi sinema vs icin ekstra para veriyoruz sanirim aslinda kanald ve star hd leri icin degermi bilmiyorum ki

Degiyor hocam bence. Kanal d ve star en guzel dizilerin oldugu kanal. Bir de ntvspor var hd olarak. Full hd tv alip kalitesiz yayin izlemektense gercekten degiyor.

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşlar konunun hepsini okuyamadım. 150 TL ye dsmart bayilerinden alınıyormu bu ürün yada online alabileceğim bir yer var mı? Teknosa, Bimeks te neden 190 TL anlayamadım. Acaba aktivasyon bedeli mi var 150 TL ye satılanda?

Bir arkadaş az yukarıda yazmıştı, 40 TL aktivasyon bedeli alıyormuş D-Smart.
    Hal böyle olunca aynı fiyata gelmiş oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: mrkrkgc

quote:

Müşteri hizmetleri yanlış bilgi vermiş olabilir ama cihazın modeline baktı uyumlu dedi en
    quote:

iyisi uydu alıcısını bayiye götürüp test ettirip almak. Aslında led tv alcam uygun fiyatlı fakat modül desteklediğini nasıl anlaşılır ?

anladım hocam test ettirirseniz daha sonra forumda bizi de bilgilendirirseniz gelişmeden sevinirim
  • bugün dsmart bayisi ile görüştüm. modüllerin farklı frekanslarda çalıştıklarından dolayı sık sık arıza verdiğini ve receiver kadar randıman alamadıklarını söyledi. o yüzden tavsiye etmedi. ne kadar doğru bilemem tabi :)

bugün dsmart bayisi ile görüştüm. modüllerin farklı frekanslarda çalıştıklarından dolayı sık sık arıza verdiğini ve receiver kadar randıman alamadıklarını söyledi. o yüzden tavsiye etmedi. ne kadar doğru bilemem tabi :)

Hocam servis bana da tavsiye etmedi,güncelleme yapmazmış çok sorun yaşarsın dedi.Evdeki tv tüplü d-smart hd uydu alıcıma taksam olur mu diye sordum olmaz dedi,led tv alcam ona taksam olur mu dedim ona da olmaz dedi,nereye takıyoz bunu dedim led tv firmasından bir aparat alıp ona takıyormuşuz dsmart bayi bu cevabı verdi benim bildiğim CL+ slot olan tvlere takılıyor.iyi kii donanımhaber var yoksa yandık...
  • abonelikler bittikten sonra dt veya dsmart için modülü veya uydu alıcısını iade ettiğimizde yani işimiz bittiğinde çöpe atmadığımız iade ettiğimizde bize bi bedel ödüyorlarmı acaba. ?bu cihazlar nere gidiyor ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.