Şimdi Ara

Yeniden!!! D-Smart Modül + Giriş Paketi + HD + 2 YIL 190 TL (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
13
Favori
30.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HD kanallardaki geçiş süresi bence şifre çözme işleminden kaynaklanıyor. Ben LG kullanıyorum, babamda Samsung f serisi var hepsi aynı. Ayrıca D-smart kanal listesi Samsung'da hazırda gerçekten de var fakat frekans düzenlemesi yapamıyorsunuz. Mesela TRT HD frekansı kayıtlı sistemde eski olduğundan yenilemek istedim. Bir türlü olmuyor. Bu yüzden kanalları elle veya PC ile düzenlemek daha mantıklı.

Bu noktada ayrıca f serilerinde hangi programla kanal listesi ve frekansı düzenleyebileceğimi sormak istiyorum.
  • Ben modulluyum hayattaki En iyi iş, Receiver da takilı tabii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: turnasuyu

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

bu modül hiremco x3 turboyla uyumlumu arkadaşlar, birde maçları veriyormu?

Kullanabilirsiniz. Maç yayınları için üst pakete geçmeniz gerekiyor. Aktivasyon yaparken dsmarta bildirmeniz gerekiyor. İlave ücret alıyorlar.

Kanallar aşağıdaki gibi. Bunlara ek olarak turksattaki diğer kanalar:
     Yeniden!!! D-Smart Modül + Giriş Paketi + HD + 2 YIL 190 TL

bu kanallar için bu ücrete deymez.

alın bir linüx cihaz daha mantıklı.

atv hd
    trt 1 hd
    trt hd
    trt haber hd
    a haber hd
    semerkent hd
    diger kanllar zaten şifresiz tüm uydularla izlenebiliniyor

bu kanllarda zaten şifresiz 70--100 tl lik bir hd uydu alıcı alsanız zaten bunlar mevcut
    geriye kalan 3-5 kanal etmiyor onlar içinde bu ücret gereksiz. BENCE

insan yanında iyi birde paket ekler.

Orijinalden alıntı: imperial crusader

modül olayına girmeyin dsmart taşıyıcıları değiştiriyor sonrasında paketinizde olan kanallar şifreli görünüyor nedeni televizyon yazılımı desteklemiyor,
    dsmart pişmanlıktır modül almayın

tv hangi yazılımı desteklemiyor? modülde böyle bir şey hiç başıma gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

Merhaba arkadaşlar, Dsmart modülü dsmart uydu alıcısına takıp kullanabilen var mı? Müşteri hizmetleri biri olur biri olmaz dedi kime inancamı şaşırdım

malesef olmuyor, ben cok ugrastım, 3-4 kez musterı hızmetlerı ıle konustum , Dsmart modülü dsmart uydu alıcısına takıp kullanabılıyorsunuz ama HD kanallardan kanald ve star ızleyemıyorsunuz. bu kanalları sd olarak ızleyebılıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

Bu 190 tllik paketi aldigimizda aylik ek bir ucret odememiz gerekiyor mu

hayır,
    mesela ben aylık 39 TL oduyordum. yanı 2 yıl ıcın 936 TL oduyordum
    Modulu aldım 189 TL'ye. (2 yılda kazancım 747 TL oldu)

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

atv hd
    trt 1 hd
    trt hd
    trt haber hd
    a haber hd
    semerkent hd

bu kanllarda zaten şifresiz 70--100 tl lik bir hd uydu alıcı alsanız zaten bunlar mevcut

Kanal d HD ve Star HD sadece dsmartta var, siz ne izliyorsunuz bilmiyorum ama ben en cok bu iki kanali izliyorum ve sirf bu iki kanali izlemek icin aylik 7-8 tl veririm ustelik tvniz de module uygunsa tek kumanda ile izlemek cok pratik.

Bu süre zarfında sürekli arayıp teklif verip durdular ama Tv izleyecek vaktim olmuyor onu fark ettim para vermeninde gereksiz olduğunuda düşündüm,

Yalnız discovery channel için resmen açlık çekiyordum ondan sonra gittim sırf discovery channel olsun yanında da star hd, kanal d hd olsun diye modül aldım, ayda 8 lira bir sigara parası, sigara içeceğime adam gibi görüntü izlerim dedim iyikide almışım, showcase, animal planet bunlarda yanında cabası oldu, modül aldığımda 1 ay tüm kanallar ücretsizdi ama hiç bir kanalı oturup açıp takip etmedim. Diyeceğim şu maxi, mega bilmem ne tamamen gereksiz oturup film saati gelsin diye takip yapacak pek insan kaldığını sanmıyorum artık.

Birde beni hala dsmart'tan arıyorlar, ben giriş paketi aldım aramayın diyorum, giriş paketinizi yükseltelim diyorlar kurtuluş yok sanırım 15 TL Mega pakete yükseltelim dediler en son.

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

atv hd
    trt 1 hd
    trt hd
    trt haber hd
    a haber hd
    semerkent hd

Kanal d HD ve Star HD sadece dsmartta var, siz ne izliyorsunuz bilmiyorum ama ben en cok bu iki kanali izliyorum ve sirf bu iki kanali izlemek icin aylik 7-8 tl veririm ustelik tvniz de module uygunsa tek kumanda ile izlemek cok pratik.

dreambox 500 hd var hocam ccam + ip tv ve üstüne birde motorlu anten

star hd kanald hd bu kanallarla sd yayınlar arasında o kadarda fark yok.
    bu yayınları ücretsiz verseler dreambox ı çıkartıp dsmartın 2 kanalı için kullanmam. 2 kanal için deymez.

tv olayına gelince tek kumanda ile hem dreambox hemde lcd tv mi kumanda edebiliyorum :)

zevkler tartışılmaz ama benim düşüncem içinde adam gibi sinema paketleri olmadıkça 2 hd kanal için aylık 7--8 tl ye deymez.

neyse tartışacak bişey yok. benim 8 tl cebimde kalsın sizde kanald ve star hd ile devam edin

Orijinalden alıntı: krep

2008 üyesiydim Sd aboneliğim vardı 8-9 ay önce üyeliğimi uzun uğraşlar sonucunda kavga gürültü kapattırdım,

Bu süre zarfında sürekli arayıp teklif verip durdular ama Tv izleyecek vaktim olmuyor onu fark ettim para vermeninde gereksiz olduğunuda düşündüm,

Yalnız discovery channel için resmen açlık çekiyordum ondan sonra gittim sırf discovery channel olsun yanında da star hd, kanal d hd olsun diye modül aldım, ayda 8 lira bir sigara parası, sigara içeceğime adam gibi görüntü izlerim dedim iyikide almışım, showcase, animal planet bunlarda yanında cabası oldu, modül aldığımda 1 ay tüm kanallar ücretsizdi ama hiç bir kanalı oturup açıp takip etmedim. Diyeceğim şu maxi, mega bilmem ne tamamen gereksiz oturup film saati gelsin diye takip yapacak pek insan kaldığını sanmıyorum artık.

Birde beni hala dsmart'tan arıyorlar, ben giriş paketi aldım aramayın diyorum, giriş paketinizi yükseltelim diyorlar kurtuluş yok sanırım 15 TL Mega pakete yükseltelim dediler en son.

Yazdiklarina %100 katiliyorum ve ayni amacla kullaniyorum.

2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
  • quote:

dreambox 500 hd var hocam ccam + ip tv ve üstüne birde motorlu anten

star hd kanald hd bu kanallarla sd yayınlar arasında o kadarda fark yok.
    bu yayınları ücretsiz verseler dreambox ı çıkartıp dsmartın 2 kanalı için kullanmam. 2 kanal için deymez.

tv olayına gelince tek kumanda ile hem dreambox hemde lcd tv mi kumanda edebiliyorum :)

zevkler tartışılmaz ama benim düşüncem içinde adam gibi sinema paketleri olmadıkça 2 hd kanal için aylık 7--8 tl ye deymez.

neyse tartışacak bişey yok. benim 8 tl cebimde kalsın sizde kanald ve star hd ile devam edin

Star'ın ve Kanal D'nin HD yayınları arasında atla eşek kadar fark var hocam. TV'niz hangi model ne marka bilmiyorum ama bende çok fark ediyor.

Elbette uydu işi, dreambox işi hobi meselesi, zevk meselesi. Zamanında hispasat için balkonda saatlerimi harcadığımı bilirim. Artık bunlar için eskisi gibi ne zamanım ne de takatım var. Yaş ilerledikçe öncelikler de değişiyor sanırım.

Yoksa bunu bana 8-9 sene önce desen deli misin abi dreamboxtan şaşılır mı derdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

quote:

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

Merhaba arkadaşlar, Dsmart modülü dsmart uydu alıcısına takıp kullanabilen var mı? Müşteri hizmetleri biri olur biri olmaz dedi kime inancamı şaşırdım

malesef olmuyor, ben cok ugrastım, 3-4 kez musterı hızmetlerı ıle konustum , Dsmart modülü dsmart uydu alıcısına takıp kullanabılıyorsunuz ama HD kanallardan kanald ve star ızleyemıyorsunuz. bu kanalları sd olarak ızleyebılıyorsunuz

verdiğin bilgi için sağol hocam sadece bu iki kanalda problem olduysa önemli değil alabilirim genede ucuza gelir

Orijinalden alıntı: Hypnotica

nerde 190 lira teknosa da 250 gözüküyor.

Aynen 250 tl gozukuyor

• Arkadaşlar 4 ay önce üyeliğimi iptal ettirdim, bir ay sonra 370tl fatura çıkardılar BTK'ya şikayet ettim fatura geri alındı. sonraki ay 01.2013 tarihine ait fatura çıkardılar, bu ayda 12.2013 tarihine ait fatura. Bıktım şikayet etmekten nalet firmanın teki.
    Sıcak fırsat olabilir ama kimseye abone olmayı tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

https://www.bimeks.com.tr/urun/127249/d-smart-dizi-hd-modul-24-aylik-giris--hd-paketi-.aspx

bu simdi giris paketi mi yoksa dizi paketi mi ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.