Şimdi Ara

Yeniden!!! D-Smart Modül + Giriş Paketi + HD + 2 YIL 190 TL (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
13
Favori
30.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 190 TL'ye Giriş Paketi+Modül veriyor. Giriş paketinin içeriği ise;

https://www.dsmart.com.tr/Paketler/giris-paketi

Orijinalden alıntı: escober

Teknosa ve Bimekse uğradım paketlerin üzerinde HD kanal sayılarında farklılık olduğunu görünce ve tatmin edici cevap alamadığın için satın almadım.

Öğrenmek istediğim konu paketin(Giriş paketi)üzerinde yazan HD kanal sayılarının bir önemi var mı? Satın aldığımız yere göre farklılık gösterebilir mi?

Yeniden!!! D-Smart Modül + Giriş Paketi + HD + 2 YIL 190 TL

Öyle bir farklılık olması mümkün değil,sadece farklı teknoloji marketlerindeki ürünlerin paketleri farklı zamanlarda basılmış olmasından dolayı öyle bir durumla karşılaşmışsınız.Yoksa nerden alırsanız alın seyredeceğiniz kanallar aynıdır..
  • DSMART HD uydu alıcısı kullanmaktayım ve 24 ay taahütüm önümüzdeki ay sona eriyor. MH 60 TL ye isterseniz cihazın sahibi olabilirsiniz dedi.Çok da para vermek istemiyorum.Uygun fiyatlı mantıklı yol nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: netkral42

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Esas modüldeki sorun FEC ayarının yapılamadığı uydu alıcılarında HD kanallarda yaşanan problemler. Bunun çözümü bilinerek alınmalı modül alınacaksa.

Lg 42LM615s televizyon var sorun olur mu sizce hd kanallari izlemede

Ben LG 42LA620s te kullanıyorum modülü, 4.5 aydır kullanmaktayım şu ana kadar hiç bir sıkıntı vermedi.Ayrıca bazı uydu alıcılarının yaptığı mozaiklenme sorunu falan da bir kere dahi olmadı gayet güzel çalışıyor bilginize
  • dsmart sitesinde 150 tl yazıyor , dsmart bayiisine sormak için girdim aynen 150 tl dedi, satmak için bin takla attı evime kadar gelip kuracaklardıda az kalsın alıyodum . Neden teknosa bimeksin v.s. 190 tl ücretine tamah ediyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derdesxa -- 17 Kasım 2013; 11:23:44 >

Orijinalden alıntı: incele

DSMART HD uydu alıcısı kullanmaktayım ve 24 ay taahütüm önümüzdeki ay sona eriyor. MH 60 TL ye isterseniz cihazın sahibi olabilirsiniz dedi.Çok da para vermek istemiyorum.Uygun fiyatlı mantıklı yol nedir?

Benimde uydu alıcım var dsmartın. Cihaz bana ait ve 17 tlye Maxi paket izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: derdesxa

dsmart sitesinde 150 tl yazıyor , dsmart bayiisine sormak için girdim aynen 150 tl dedi, satmak için bin takla attı evime kadar gelip kuracaklardıda az kalsın alıyodum . Neden teknosa bimeksin v.s. 190 tl ücretine tamah ediyosunuz

Modülü Dsmarttan alınca 2 yıl sonunda üyeliğinizi devam ettirmezseniz modülü geri vermeniz gerekebilir.Mağazadan satın aldığınızda böyle birşey yoktur.Bu konu hakkında Dsmarta sormak lazım.
  • Link verebilir misiniz? Merak ettim, sitede bulamıyorum.

Edit: Sitede buldum, 40 TL aktivasyon var diyor. Bu durumda ikisi aynı fiyata geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 17 Kasım 2013; 12:16:48 >

Orijinalden alıntı: mrkrkgc

quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Esas modüldeki sorun FEC ayarının yapılamadığı uydu alıcılarında HD kanallarda yaşanan problemler. Bunun çözümü bilinerek alınmalı modül alınacaksa.

Lg 42LM615s televizyon var sorun olur mu sizce hd kanallari izlemede

Ben LG 42LA620s te kullanıyorum modülü, 4.5 aydır kullanmaktayım şu ana kadar hiç bir sıkıntı vermedi.Ayrıca bazı uydu alıcılarının yaptığı mozaiklenme sorunu falan da bir kere dahi olmadı gayet güzel çalışıyor bilginize

bilgi icin tesekkurler

Kredi kartı yardımlaşma ve yüksek tutarlı işlemleriniz için kesinlikle whatsapptan iletişime geçiniz. İletişime geçmeden önce eski ve yeni ilanlarımda ki telefon numarasını kıyaslayınız. Hatta telefon numaramı kaydedin, hesapları çalıyorlar. Başıma gelmedi ama duyuyoruz üzülüyoruz.
  • Peki bu modulu sadece dsmarttan alinca mi calisiyor, ayri olarak satin alip kullanmamiz mumkun degil mi? Mevcut dsmart abonesiyim ama su modul olayini cozersem receiveri filan kaldiracagim icin cok guzel olacak.

karakoydeki tv uydu isi yapanlardan modül alip mevcut dsmart kartimi icine taksam calisir mi?

Orijinalden alıntı: derdesxa

dsmart sitesinde 150 tl yazıyor , dsmart bayiisine sormak için girdim aynen 150 tl dedi, satmak için bin takla attı evime kadar gelip kuracaklardıda az kalsın alıyodum . Neden teknosa bimeksin v.s. 190 tl ücretine tamah ediyosunuz

internet sitesinde de 150 TL diyor. arada neden böyle bir fiyat farkı var.
  • konu takip
  • Rica ederim

Orijinalden alıntı: bluerdem

Peki bu modulu sadece dsmarttan alinca mi calisiyor, ayri olarak satin alip kullanmamiz mumkun degil mi? Mevcut dsmart abonesiyim ama su modul olayini cozersem receiveri filan kaldiracagim icin cok guzel olacak.

karakoydeki tv uydu isi yapanlardan modül alip mevcut dsmart kartimi icine taksam calisir mi?

Bilen yok mu acaba?

quote:

Peki bu modulu sadece dsmarttan alinca mi calisiyor, ayri olarak satin alip kullanmamiz mumkun degil mi? Mevcut dsmart abonesiyim ama su modul olayini cozersem receiveri filan kaldiracagim icin cok guzel olacak.

Bilen yok mu acaba?

Bir özelliği olduğunu sanmıyorum. Bir uyducudan denemek için alın bir modül çalışırsa parasını verirsiniz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.