Şimdi Ara

Yeniden!!! D-Smart Modül + Giriş Paketi + HD + 2 YIL 190 TL (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
13
Favori
30.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu konuyu Biten Fırsatlar'dan çıkarmaları lazım. Halen devam eden bir kampanya ve bilgi paylaşımı olmuyor.

Orijinalden alıntı: wurtz

Şu konuyu Biten Fırsatlar'dan çıkarmaları lazım. Halen devam eden bir kampanya ve bilgi paylaşımı olmuyor.

Üstat nerde devam ediyor? teknosa darty ??

Sorunsuz Alışverişlerim: AjanHaKaN; 27fatih, fırsatkampanya, Etlik, B3htin, isolayn007, Rebelyus, mesaybelf, PES_21_Murat, Erdil790, Eser- , sonerakgun, yebozkurt, hsnkrc, steinbeck0635
  • Zeus_Ferre kullanıcısına yanıt
    Teknosa, Bimeks, Hızlı al vs. hepsinde var. Hızlı Al'dan BKM ile alırsanız 15 TL de indirimi var...

http://www.teknosa.com/urunler/119960008/d-smart-modul-modul-abonelik-paketi

Teknosa, Bimeks, Hızlı al vs. hepsinde var. Hızlı Al'dan BKM ile alırsanız 15 TL de indirimi var...

Teşekkürler

Sorunsuz Alışverişlerim: AjanHaKaN; 27fatih, fırsatkampanya, Etlik, B3htin, isolayn007, Rebelyus, mesaybelf, PES_21_Murat, Erdil790, Eser- , sonerakgun, yebozkurt, hsnkrc, steinbeck0635
    Rica ederim. Uygun fırsat bulanlar da paylaşırlarsa sevinirim. Şu anda benim en uygun gördüğüm Hızlı Al'da. EnPara, BKM vs Avantajix'le 140 TL'ye geliyor. 24 için çok güzel bir fiyat ancak kafamı modül kullanıcılarının HD yayınlarla yaşadığı sıkıntı kurcalıyor.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=74244004

Rica ederim. Uygun fırsat bulanlar da paylaşırlarsa sevinirim. Şu anda benim en uygun gördüğüm Hızlı Al'da. EnPara, BKM vs Avantajix'le 140 TL'ye geliyor. 24 için çok güzel bir fiyat ancak kafamı modül kullanıcılarının HD yayınlarla yaşadığı sıkıntı kurcalıyor.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=74244004

Bende tam oraya bakıyordum nasıl kullanıcı yorumları diye HD yayınlarda problem yaşıyorlarmış.
    Biraz daha araştırma yapalım bakalım : )

MH'ne sormak gerek böyle bir durumun çözümünü...

NTV spor hd varmı bu pakette ve şampiyonlar ligini izleyebilecekmiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 10 Kasım 2013; 15:26:34 >
    Under Construction
  • şampiyonlar liginide izleyebileceğimiz paket hangisi ?

Orijinalden alıntı: -Oğuzhan-

şampiyonlar liginide izleyebileceğimiz paket hangisi ?

güzel soru

Orijinalden alıntı: turnasuyu

Arkadaşlar teknomarketlerde (teknosa, darty,hepsiburada.com) tekrar D-Smart Modül + Giriş Paketi + HD + 2 YIL 190 TL olmuş. İlgilenenler kaçırmasın. Ancak yükseltme ücretleri ne kadar belli değil. Fahiş fiyat çektiklerini söylüyor alan arkadaşlar. Ben aldım ve giriş paketi ile ilgili bir kampanyanın olmasını bekliyorum. Ondan sonra aktive etmeyi düşünüyorum olursa tabi :)

Bimeksteki maxi paket modulden almistim. Yükseltme işlemi yapilamadigi soylendi. Maxi paket 'hediye' olarak tanimlanmis dedi musteri hizmetleri. Sanirim artik yukseltme islemi olmuyor kampanyalarla alinan modul paketlerde. Aslinda paketsiz satin aliyorsun. O yuzden yukseltmek istediginizde fiyat yuksek cikiyor olabilir. Bu pakette durum nedir ogrenmek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

Orijinalden alıntı: -Oğuzhan-

şampiyonlar liginide izleyebileceğimiz paket hangisi ?

güzel soru

Maxi paket

Under Construction
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    Fec sorunu nedir acaba. Ben gm 1040 ile kullaniyorum. Simdilik bir sorun yasamadim hd ler de...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Esas modüldeki sorun FEC ayarının yapılamadığı uydu alıcılarında HD kanallarda yaşanan problemler. Bunun çözümü bilinerek alınmalı modül alınacaksa.

Lg 42LM615s televizyon var sorun olur mu sizce hd kanallari izlemede

Kredi kartı yardımlaşma ve yüksek tutarlı işlemleriniz için kesinlikle whatsapptan iletişime geçiniz. İletişime geçmeden önce eski ve yeni ilanlarımda ki telefon numarasını kıyaslayınız. Hatta telefon numaramı kaydedin, hesapları çalıyorlar. Başıma gelmedi ama duyuyoruz üzülüyoruz.
  • Az önce LG servisini aradım bendeki LM640S ile sorun yaşar mıyım diye, çok sayıda D-Smart modül kullanan var hiçbir sorun gelmedi şu ana kadar şeklinde açıklama geldi.

Enpara kotamı bu ay doldurdum. Önümüzdeki ay Hızlıal'dan alımı yapıcam. Şu anda da BKM ile ödemede 15 TL indirim var bilgilerinize...
  • philips 6198 dahili uydu alıcı ile izlemekteyim.. hd kanallarda problem hiç yaşamadım.. ntvspor hd olarak yayın açık.. ntvspor smart için ekstradan paket almanız gerekmekte. şampiyonlar ligi maçları için ekstradan paket almanız gerekmekte.. Trt HD bilmioum belki ben yanlış frekansı entegre etmişimdir, almanya ligi maçlarında şifre girmekte..

bunun dışında bu pakette animal planet hd,discovery hd bilmemne hatırlamıoum tam ismini ama düz discovery değil..genelde arabalarla ilgili programlar var.. bu kanallar açık.. ulusal kanallarımızdan show tv dışında hepsinin hd kanalı mevcut..

müşteri hizmetleri berbat.. paket alacağınız zaman bekleme süreniz 30 saniye.. teknik problem için aradığınızda telefonları açmıyorlar..45 dakika telefonda hırs yapıp bekledim olan telefon ücretine oldu..

bunun dışında sinedizi paketi aldım ben.. 2 yıl için 300tl verdim..6 taksit yaptılar.. eklenen kanallar gold hdler.. movimax gereksiz kanallar.. dizipremium kanalı.. eurosports hd ve eurosprt2.. yemek kanalı 2 tane.. bide yayında olan tüm belgesel kanalları açıldı..

Öğrenmek istediğim konu paketin(Giriş paketi)üzerinde yazan HD kanal sayılarının bir önemi var mı? Satın aldığımız yere göre farklılık gösterebilir mi?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.