Şimdi Ara

Yeni yüzyıl tıp nasıl???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni yüzyıl tıp tam bursu nasıl sizce kontenjanı 4 (tam burslusunun) gidilir mi sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıpta hangi okula gittiğinin bir önemi olmuyor, tusa ne kadar çalıştığının önemli oluyor. Eğer doktorluğa karşı ilgin varsa hiç düşünmeden yaz bence. Ama ilginin olduğundan emin ol. Hacettepe tıp 3.sınıftan odtü eeye geçen arkadaşım var tıpı secmediği için. (Gerçi şimdi de bilgisayara geçmeye çalışıyor orası ayrı konu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özel üniversitede okumanın tıp için önemli dezavantajları vardır
    4 5 6 sınıflarda göreceğiniz hasta sayısı ve çeşitliliği devlet fakültelerine göre çok daha azdır.
    hastaya doğrudan müdahale ve temas kısıtlıdır.
    sirkülasyon fazladır, 20 30 yıldır aynı fakültede binlerce hekim yetiştirmiş deneyimli akademisyenler bulmak zordur. diyelim ctfden süper bir dahiliyeci transfer edilmiştir ama pediatri kadroları zayıftır.
    hangi vakıf üniversitesinin ne zaman kapanacağı belli olmaz
    ama özel üniversitelerde amfiler konforlu, hastaneler temiz görünür.
    bunlar benim için öne çıkanlardır. dikkat etmenizi öneririm

• Hocam yapma. Tam burslu düşündüğüne göre sıralaman birçok devlete yetiyor. Yeniyüzyılı kimse tercih etmemeli bence. Kendi hastanesi bile yok. Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde eğitim görecek öğrenciler. Gir siteye, doktorlara bak. Genel cerrahi, dahiliye gibi branşlara değil de spesifik branşlara bak. Sadece 1 hoca var, hatta bazı branşların hocası bile yok. Onların stajında ne yapacaksın? Muhtemelen hocanın yanında bile durmayacaksınız, teorik ders verecekler. Bu kabul edilemez bana kalırsa.

• chamallow c kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da kalmak için burayı sordum başka şehirde 6 sene zor ya yatay geçiş de çok zor zaten

• Bence de yazılmamalı. Tam burslu medipol olsa ya da başka bir üniversite olabilirdi ama yeniyüzyıl için puanına yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygslys2017 y kullanıcısına yanıt
    Peki kocaeli falan olmuyor mu? Ordan da gidip gelen çok var. Kocaeli'de yaşamak zorunda değilsin. Tabi istanbul öncelikse başka seçeneğin kalmıyor ama iyi düşünmeni öneririm. Umarım en doğru kararı alırsın.

Ne yazıkki 8800 sıralamam Kocaeli imkansız

Sakarya'ya yeter ama orası daha uzak tabi. Bak muhakkak ki yeniyüzyılı tercih edeceksen branş hocalarının neden bu kadar az olduğunu, hatta bazılarının olmadığını ve bununla ilgili bir çözüm yöntemleri olup olmadığını sormalısın. Yani farklı hastanelere mi yollayacaklar, yoksa hoca mı alacaklar öğrenmelisin. Yalan söyleme ihtimalleri de var tabi ama yine de öğrenmeye çalış.

Sağolun hocam

aşağıdaki başlıkta bu aralıkta özel okul, marmara bölgesi fakülteler hakkında yazdıklarımı toparladım. benle aynı çelişkilerde kaldığınızı görüyorum. okumanızda fayda olabilir, ayrıca tebrik ederim şimdiden
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127647036
  • alkalenfosfataz a kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.