Bildirim
Yeni yüklediğim oyunlar açılmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
herhangi bir hata vermediğine göre performans yoğunluğundan kaynaklandığını tahmin ediyorum bilgisayarının bu oyunları kaldırabileceğinden ve oyunların arızalı olmadığından eminsen bilgisayarında yazılımsal temizlik yaptıktan sonra oyunları kaldırıp tekrar kurmanı öneririm muhtemelen sorunun çözülecektir -
Bilgisayarım bu oyunu hayli hayli çalıştırır ama dediğin gibi performans sorunu olabilir. Ben de böyle bir şeylerden şüpheleniyordum. Neler yapabilirim tam olarak ? -
Arkadaşım bende de böle bir sorun vardı çözemedim ama format atmak tekrar yüklemek işe yaramadı boşuna deneme crack de yaramıyo . Benim sorun format attıktan sonra çıktı . Eski oyunlarım çalıştı yeni yüklediklerim çalışmadı .. -
sağ tıkla yönetici olarak çalıştır eğer sistem yetmezliği olsaydı ya hata verirdi yada bişi derdi işte -
Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş > Performans > Ayarlar > En iyi performans için ayarlayıp birde böyle deneyin. -
İlk başda öyle yapmıştım yine aynıydı bir şey değişmedi -
quote:
Orijinalden alıntı: FreddyKinger
Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş > Performans > Ayarlar > En iyi performans için ayarlayıp birde böyle deneyin.
Onla onun ne alakası var? -
Deniyorum sonucu yazarım.
Bu sorun internette bir çok kişinin başına gelmiş ama daha net çözüm bulana rastlamadım. Ben de performans kaynaklı olduğunu düşünüyorum. -
Oyuna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır derseniz çözülür büyük ihtimal.Bu tür sorunların (oyunun kürekli olmadığını varsayıyorum) ana nedeni ya dll eksikliğidir ya da uyumluluk problemidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 4 Temmuz 2013; 17:55:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: skidproof
quote:
Orijinalden alıntı: FreddyKinger
Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş > Performans > Ayarlar > En iyi performans için ayarlayıp birde böyle deneyin.
Onla onun ne alakası var?
Pardon hocam ben yanlış anlamışımArkadaşın sorununa gelince büyük ihtimalle oyundan kaynaklanıyor farklı crack ile deneyin sorun çözülecektir.
-
Ben oyunu torrentten indirip kurdum. Kurumda bir sorun yok. Ek olarak indirdiğim başka bir oyun da aynı şekilde çalışmıyorum. Bu demektir ki sorun bilgisayardan kaynaklanıyor.
Bilgisayarım yeni sayılır bu tip oyunları hayli hayli çalıştırabilecek durumda. Sadece biraz dağınık kullandığım için son zamanlarda performans düşüklüğü vardı.
Senin dediğin şekilde de denedim birşey değişmedi. 5-6 saniye açılıyor ikonu çıkıp sonra bir şey olmamış gibi duruyor . -
Aynı durum bende olduğu zaman uyumluluk ayarlarını düzenleyip yönetici olarak çalıştırırdım. -
Hocam bende bu sorunla karşılaşıyorum bazen bunun sebebi galiba w7-8 çünkü aynı pcde w xp de rahat rahat çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uyumluluk menüsüne gelip xp yi işaretle ve alttaki kutucukların hepsini işaretle ben eski oyunları öyle çalıştırıyorum.Bu arada crack yaptın mı ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ms gaming overlay hatası
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- bilgisayar yeniden başlatılıyorda kaldı
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- bağlantı sıfırlandı hatası
- steam açılmıyor
- dlss nedir
- zyxel modem kurulumu
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X