Şimdi Ara

PS Storedan İndirdiğim Oyunlar Açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün önce ps plus kampanyasından full sürüm oyunlar indirdim free olarak. Hepsini install yapıp makineye yükledim.
    Şuan denediğimde bazı oyunların açılmadığını gördüm ve bunu anlayamadım. This content has expired falan yazıyordu.
    Bunun nedeni nedir daha önce rastlayanınız oldu mu böyle birşeyle? Sonuçta oyunu indiirp kurmuşum expired ne alaka anlayamadım...

• Bitmiş ps plus süren

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • psn plus süresi bitmiş sanırsam banada oldu oyun indi ama oynanmıyor
  • Ps plus üyeliğim bittide bu oyunları oynamak için plus üyeliğinin geçerli olması biraz saçma değil mi? Yani para verip oyun indiren insanlar ne yapacak peki üyelik bitince üzerine su mu içiyorlar? Sonuçta dijital ortamda makineye indirilmiş ve kurulmuş oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyramidCardShop

Ps plus üyeliğim bittide bu oyunları oynamak için plus üyeliğinin geçerli olması biraz saçma değil mi? Yani para verip oyun indiren insanlar ne yapacak peki üyelik bitince üzerine su mu içiyorlar? Sonuçta dijital ortamda makineye indirilmiş ve kurulmuş oyunlar.

Satın alınan içerik süresizdir bedava içerik sürelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyramidCardShop

Ps plus üyeliğim bittide bu oyunları oynamak için plus üyeliğinin geçerli olması biraz saçma değil mi? Yani para verip oyun indiren insanlar ne yapacak peki üyelik bitince üzerine su mu içiyorlar? Sonuçta dijital ortamda makineye indirilmiş ve kurulmuş oyunlar.

Satın aldığın tüm içerikler tamamen senin olur, ama Plus'ın verdiği ücretsiz içerikleri üyelik süresi boyunca kullanabilirsin. Yani Plus'a oyun kiralama servisi diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2014; 22:08:12 >
  • 50 gba yakın ful sürüm oyun indirdim ve şuan çöp yani...
    Plus hakikaten saçmalıktan başka birşey değilmiş. Store da cabası.. Sonuçta çoğu oyun piyasada daha uygun fiyatlara bulunabliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun Açılmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.