Şimdi Ara

Yeni yılımız 2025 kutlu olsun ama Baba Vanga ve Nostradamus çok umut kırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Aralık 2024'e giriyoruz. Yani son bir ay kaldı. Bir yıl hemen geçti.

2025 için olumsuz kehanetler varmış. Dünya çapında olumsuzluklar görünüyormuş kahinlerce. Umarım doğru çıkmaz. Hiç bahsedildiğine denk geldiniz mi?

Yeni yılımız şimdiden kutlu olsun.

• Hocam kahinlere kaldıysa işimiz her sene ufolar inecek diyen adamlar falan vardı piyasada yoklar.

Nostradamus ve baba vangaya da pek inanmıyorum. Ha ama şu bir gerçek her gelen sene önce ki seneden daha beter oluyor.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt
    geçen gün ABD'de gene UFO mahkemesi mi ne kuruldu. eski ordu çalışanları açıkladılar, neymiş efendim UFO'lar gerçekmiş, şu ana kadar ordu saklamış ama %100 kanıtları varmış. ve UFO'lar saldırabilirmiş. insanlığa bi tehditlermiş.

haa bide şey diyolar, UFO'lar daha çok nükleer tesis olan yerlerde geziyolarmış. nükleer askeri mühimmat üretilen ve saklanan yerlerde falan.

yani anlaşılan bu ABD ileride UFO var diye yaygara çıkarıp saldıracak sağa sola.

ya da altınları toplayacaklar çünkü UFO'ların altın'lara geldiklerini de söylemişlerdi. devletler diyecek ki: "evinde yastık altında altın bulunduran kişiler UFO'ları çağırıyolar, herkes altınları getirip bankalara teslim etsin, evinde altın bulunduran tespit edilirse suç olacak"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi şunu söyleyeyim Dünya üzerinde anomaliler var ve bu anomalileri Rusya, Çin ve ABD gibi büyük ülkeler kaynağını tespit edemiyor.

X files'da olan hani devletlerin bu tip anomalileri araştırdığı büroları, birimleri var gerçekten de geçen o mahkeme de bunun için kuruldu.

ABD diyor ki elimizde böyle belgeler var, bazılarının biz kaynağını bulduk ama bazılarının kaynağını tespit edemedik ne olduğunu bilmiyoruz diyor bir doğa olayı mı yoksa başka bir ülkenin teknolojisi mi Dünya dışı bir şey mi bilmiyoruz fakat bizim hava sahamızı ihlal ediyorlar diyorlar.

Önceden phoenix ışıkları olduğunda ABD'li senatörler deli damgası vuruyordu bunun konusunu açanlara şimdi ciddiye alıyorlar çünkü halk artık inanılmaz derecede bu konuda hükümete karşıt ve olumsuz şeyler besliyor.

Bana sorulacak olursa bence bizi Dünya dışı akıllı yaşam formlarının inceliyor olması olası. Fakat sahte uzaylı istilası vs bunlar tamamen saçma sapan komplo teorileri.

Adamın öyle teknolojisi olsa sahte uzaylı istilası ile uğraşmaz doğrudan salar teknolojiyi üzerine düşmanlarına.

Fakat şu bir gerçek aynı şey Ruslarında başına geliyor ve sovyet döneminden beri kaynağı Amerika, AB olmayan bazı su altı ve su üstü nesnelerin Rus nükleer denizaltılarını takip ettiğine dair belgeler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 30 Kasım 2024; 0:53:5 >

• ne kehanetlere ne komplo teorilerine hiçbir şeye inanmıyorum artık. ula her şey oluyo bi bana vurmuyo. yok korona öldürür dediler çinden sokakta düşüp düşüp ölen adamları gösterdiler dedik belki korona olur geberir gideirm yok 3 kere oldum yine de bi şey olmadı. 3 doz aşı oldum dediler ki aşı kalpten götürüyo tık yok. 2012 mevzusunu mayaları cartları curtları saymıyorum zaten. yok güneş patladı şu olacak bu olacak yalan da yalan

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufo mahkemesini izledim tam 1 komedi. Adam tahta kutuyu açıp uzaylı ceseti çıkardı herkes ciddi ciddi bakıyo.
    Amerikada da milleti böyle uyutuyolar demekki. Maksat gündem değişsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kahinlerin de bir kere iyi olacak dediklerini duymadım hep felaket hep kıyamet

• 2025 'de dünyanın bütün başkanları değişecek diyorlardı yakın bir tarihte. ABD'de değişiyor. Okullardaki sınıf başkanları bile değişecekmiş diye anlatılıyordu. Bakalım dünyada başka lider değişimleri olacak mı?

• hocam nostradamus denen balici ve baba vanga denen teyzemin 2025 yılı için bir kehanetinin olma ihtimali yok

her sene sonunda vallahi delirtiyorlar

NOSTRADAMUS 2024 ÇIKMIŞ KEHANETLER

NOSTRADAMUS 2025 ÇIKMIŞ KEHANETLER ASDFNJSDNGNSWQAKGDBSAKJBGSKDAG

• Bir astrolog diyordu ki, 2025 ve hemen öncesinde tüm yöneticiler değişecek. ABD, Fransa, Güney Kore, Suriye... Sırada nereleri var?

• nostramusun olayı aslında illuminatici veya mason olması. bunlar yüzyıllık projeler uygulayan adamlar olduğu için bu da üfürmüş işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 9 Aralık 2024; 1:16:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşaallah nükleer savaşlı bir sene olur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.