Bildirim
Yeni yıla giriyorum SS'li

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Windows'u etkinleştir hocam. -
Üşeniyorum hocamquote:
Orijinalden alıntı: Merkür Metrosu
Windows'u etkinleştir hocam. -
Pes mi? -
Evet pes 13quote:
Orijinalden alıntı: NassinGözüm
Pes mi? -
-
-
vallaha bende mafia 2 joes adventures dlc oynayarak girdim yeni yıla
-
Nostalji oyunlar insanı sanki bulundugu zaman diliminden alıyor hızlıca görürüyor geçmişe ya. Mafia benim için çok özel bir oyundur. Oynarken yaşadığım yaşarken hissettiğim
O zamanlar ne kadar uzak geliyor şimdi oysa vay be -
Benim o dediğiniz şeyleri hissedebilmem için önce çağın oyunlarını oynamış olmam lazım. Fakat imkanlar beni nostaljilerden çıkarmıyor. 8 yıldır pes 13 oynarım, artık nostaljiden öte bir hayat tarzıquote:
Orijinalden alıntı: dnzcnkrdnz
Nostalji oyunlar insanı sanki bulundugu zaman diliminden alıyor hızlıca görürüyor geçmişe ya. Mafia benim için çok özel bir oyundur. Oynarken yaşadığım yaşarken hissettiğim
O zamanlar ne kadar uzak geliyor şimdi oysa vay be -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 23 Mayıs 2021; 23:8:8 > -
Bombpatch v6.1 yaması yüklü. Tezahüratlar, spiker, anonslar vs hepsi türkçequote:
Orijinalden alıntı: lefter62
. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 23 Mayıs 2021; 23:8:22 > -
Gözlerim yaşardı, mafia 2 üzümlü kekim...
-
Max payne favorilerimdendir
En Beğenilen Yanıtlar

Windows'u etkinleştir hocam.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X