Bildirim
Tüm Günüm Böyle SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben çalışıyorum. Ve yasak boyu çalışacağım. Gerçekten dünya çok adaletsiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Ben çalışıyorum. Ve yasak boyu çalışacağım. Gerçekten dünya çok adaletsiz.Çalışan demir paslanmaz hocam. Kolaylıklar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 28 Nisan 2021; 17:12:27 > -
Ailem memlekete gidiyor yasak başlamadan. Ama ben gidemiyorum. Çünkü çalışıyorum. Öyle canım sıkkın ki. Hiç bu kadar bunaldığımı hatırlamıyorum.
quote:
Ailem memlekete gidiyor yasak başlamadan. Ama ben gidemiyorum. Çünkü çalışıyorum. Öyle canım sıkkın ki. Hiç bu kadar bunaldığımı hatırlamıyorum.Haftasonu izniniz yok mu hocam? Yazın kullanırsınız izninizi.
-
Haftasonu iznim var da 2 gün için gidilmez ki hocam . Mesele aile ile gitmek tek gitmek bir şeye yaramaz. Sağlık olsun ne diyim.
quote:
Haftasonu iznim var da 2 gün için gidilmez ki hocam . Mesele aile ile gitmek tek gitmek bir şeye yaramaz. Sağlık olsun ne diyim.Boşverin evde takılın hocam. Bu zamanda zorunlu olmadıkça seyahat etmemek gerekiyor.
-
-
Yine de hava almış oluyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkm miydin sen ?
quote:
Ben çalışıyorum. Ve yasak boyu çalışacağım. Gerçekten dünya çok adaletsiz.işin var genede ya işsizler
-
Oyunun adi ne
quote:
Orijinalden alıntı: Gri_Koç
Oyunun adi ne"Counter-Strike v1.6" Hocam, bilmiyor musunuz?
ama mobil versiyonu, istiyorsanız indirme linkini, Özelden atabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 28 Nisan 2021; 19:41:5 > -
Play store de var mi hocam
E kardeşim dısarı cıkıp bikinili kızlara katılsana burda bu konuyu acacağına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gri_Koç
Play store de var mi hocamPlay store da var ama şu şekilde var, uygulamanın kendisi var ama seninde "xash/cstrike" dosyasını yüklemen lazım, oda Play store da yok, istiyorsan onunda linkini atabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 29 Nisan 2021; 0:28:37 > -
Neyse hocam kalsin sagolun
-
Bilgisayarda bozuldu kaldık telefonun ufacık ekranına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ben çalışıyorum. Ve yasak boyu çalışacağım. Gerçekten dünya çok adaletsiz.
|
işin var genede ya işsizler |
Çalışan demir paslanmaz hocam. Kolaylıklar dilerim. |
Ailem memlekete gidiyor yasak başlamadan. Ama ben gidemiyorum. Çünkü çalışıyorum. Öyle canım sıkkın ki. Hiç bu kadar bunaldığımı hatırlamıyorum.
|
Benzer içerikler
- en iyi istifa bahaneleri
- evden çat çut ses gelmesi
- uykum çok ağır alarmı duymuyorum
- atarax kullananlar yorumları
- bu gala daşlı gala ne demek
- en ilginç rekorlar
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X