Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (315. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.308
Cevap
44
Favori
500.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.


    Xbox konsolumu formatlayip elden çıkarıcam. Satin aldığım oyunlar ekran görüntüleri klipler oyun kayıt dosyalarını nasıl yedeklicem? Ya da şöyle sorayim. Satın aldığım oyunları sildikten sonra tekrar indirebilir miyim? Ps tarafında işi biliyorum fakat burda acemiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın büyük ihtimalle xbox one s alacağım yapmam gerekenleri anlatabilirmisiniz ve gamepass olayı falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el xbox 360 slim veya e model almak istiyorum sizce max ne kadar verilir bu cihazlara? 250 gb tek kol diyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVSOLOS

    Arkadaşlar kinect c00000c2 hatası veriyor ve kırmızı ışık yanıyor. Fişten söküp çıkardım. Güncel makina. Ne yapmam lazım acaba.
    Bu olay yenice başıma geldi.. Çözüme ulaşabildiniz mi acaba?
  • Letgoda İkinci el xbox one s bakiyordum da beyaz olanlarin hepsi one s mi yoksa beyaz one da var mı? Bazı beyazların kutusunda xbox one yazıyor sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    2. el xbox 360 aldım, cd den orjinal olmayan oyunları açıyor, aldığım kişi ısrarla makinenin jtag lı olduğunu hdd den oyun oynayabileceğimi söylüyor. Makineyi temizlemek için açtığım ama içinde herhangi bir jtag entegre işlemi yapılma izine rastlamadım,



    Hdd içinde 7-8 tane farklı oyuna ait 8-9 gb lık oyun klasörleri var ama ana menüde "oyunlarımın" içinde buradaki oyunlar gözükmüyor,

    Bir fikri olan varmı?

    Makineye jtag yapılması sadece donanımsalmıdır? yazılım ile bir işlem yapılıp hdd ten oyunların oynanması sağlanmış olabilirmi?

    Dün makineye xexmenu ve fsd3 atmayı denedim; ikisinde de usd den aktar dediğimde yüklenemiyor hatası verdi ama oyunların menüsüne geldiler, seçtiğimde de çalışmadı sonra makineyi aç/kapa yaptığımda oyunlarım menüsünden kayboldular.

    Hdd te aşağıdaki resimde gözüktüğü şekilde 20 tane oyun var ama bunlar oyunlarım menüsünde gözükmüyor? Bunların hdd te olmasının anlamı ne? Aldığım kişi çelişkili cevaplar verdiğinden ondan sağlıklı bilgi alamıyorum bu yüzden kendim araştırmaya başladım.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907antikor -- 10 Mart 2020; 8:47:48 >




  • arkadaşlar 2. el bir xbox 360 aldım. şimdi nereleri takip etmek nerelere üye olmak gerekir.
  • soonkaya kullanıcısına yanıt
    Sadece Gold üyelik alabilirsin. Her ay 4 tane bedava oyun veriyor. 2 tanesi de 360 oyunu. Xbox 360 için başka bir şeye gerek yok. Tek abonelik bu. Oyunlar da mağazada var. Bir de bazı günlerde oyunlar indirimlere girer. Her salı günü oyunlarda indirim olur. Ayrıca başka zamanlarda da olur.

    Şurada da oyunları aratabilirsin. Veya konsolda da var.

    İndirimler (Deals with Gold)
    https://www.xbox.com/tr-TR/live/gold?xr=shellnav#dealswithgold
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Oyun önerisi var mı ? Ayrıca Gold üyelikte eskiden kampanya falan görüyordum hala var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soonkaya kullanıcısına yanıt
    Kampanyalar yaz veya kış gibi büyük indirim dönemlerinde oluyor.

    Oyun önerisi çok var hocam. Şimdilik aklıma gelenlerden söyleyeyim. Tomb Raider oyunu örneğin 6 TL gibi fiyatlara düşüyordu. Grand Theft Auto 5, Sleeping Dogs, Red Dead Redemption, Mafia 2, Dead Space, Far Cry 3, Max Payne 3, GTA San Andreas, Saints Row 3,4, Bioshock, Dead Rising, Crysis, Battlefield 3, The Evil Within, Resident Evil 4,5,6, Code Veronica.

    Böyle gider...
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bazısı aldığım adamın hesabında var bunları aktaramam sanırım yeni hesap açarsam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soonkaya kullanıcısına yanıt
    Aktarma olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gta 5i yüklemeye çalışıyorum ama anlamadım 1. Dvd yi takiyorum install diyorum 2034 mb a gelince ilerlemiyor orda kalıyor 2 tane farkli flaş denedim fayda etmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar selamlar, oynamak istediğim bazı eski oyunlar için ikinci el bir xbox360 almayı planlıyorum. Halihazırda güncel oyunlar için kullandığım bir ps4'üm var. Alacağım 2.el xbox360'ı istediğim oyunları oynadıktan sonra satmayı planlıyorum. Her neyse, 2.el olarak alacağım xbox360 için dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Son sürüm olan "E" sürümünü almayı düşünüyorum. 250gb tek kollu ve jtag'sız 1 yıl garantili 2.elini en uygun 450tl fiyata bulabildim. Sizin önerileriniz nelerdir?
  • Merhaba arkadaşlar xbox 360 phat kasa ile xkey (xk3y) birlikte kullanmaktayım ancak şu an sadece kinect alıp kinect oyunlarını oynamak istiyorum. Sıkıntı ise xkey modülü arka usb yi kullanıyor. Kinect cihazını ön usb lerden birine takarsam sorun çözülür mü? kinect çalışır mı? xkey ile kinect birlikte kullananlar var ise kurulum nasıl olmalı? Yardım rica ederim.

    Teşekkürler
  • jasper board
    2 kol
    kinect
    ve jtagli 250gb cihaz alınırmı acaba 850 diyorlar
    neye dikkat etmek lazım
  • Arkadaslar sizce xbox mu ps4 mü almalıyız fiyat, sorunsuzluk ,oyun masrafları etken yardımcı olabilirmisiniz

  • Arkadaşlar benim iki kumandanın birden ışıkları yanıp sönmeye başlıyor ve oyunu kumanda edemiyorum, 20 saniye sonradan geliyor bir süre sonra iki kumanda birden yine yanıp sönmeye başlıyor, bunun sebebi ne olabilir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Son günlerde pc fortnite'da donmaya başlayınca, ortalama bir ekran kartı da 2000 civarından başlayınca kafam attı xbox bakmaya başladım.


    Oynayacağım oyunlar fortnite, pubg, tekken, resident evil, gta, pes bir de hoşuma giderse 2-3 oyun daha indirir bakarım.


    Bunun için one mı alayım, one s mi alayım one x mi? Pazaryeri sitelerinde bir dünya teşhir cihaz var, onlar güvenip alınır mı? Bütçe olarak 3 bin civarı düşündüm.


    Ekleme: Diğer yandan teşhir ps4'ler var, 2500 civarına ancak 500 gb, bildiğim kadarı ile bunlara xbox'taki gibi harici disk de bağlanamıyordu. Yer sıkıntısı olduğundan soru işaretleri oldu kafamda




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 18 Kasım 2021; 14:14:58 >
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.