Şimdi Ara

YENİ X-TRAİL 1.6 DCİ CVT İlk Sürüş İzlenimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 98.000'den giriş yapmıştı, Qashqai'nin müşterisini çalabilir bence bildiğin dost ateşi olmuş bu

YENİ X-TRAİL 1.6 DCİ CVT İlk Sürüş İzlenimi

YENİ X-TRAİL 1.6 DCİ CVT İlk Sürüş İzlenimi YENİ X-TRAİL 1.6 DCİ CVT İlk Sürüş İzlenimi YENİ X-TRAİL 1.6 DCİ CVT İlk Sürüş İzlenimi YENİ X-TRAİL 1.6 DCİ CVT İlk Sürüş İzlenimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 16 Haziran 2014; 23:59:57 >

• Böyle inceleme mi olur!

Daha yüksek, daha geniş olmuş, daha yüksek daha geniş olmuş, Qashai ye göre daha yüksek daha geniş olmuş, selefine göre daha yüksek daha geniş olmuş, daha yüksek daha geniş olduğunu görüyoruz, daha yüksek ve daha geniş olduğu için suv havasını daha iyi yansıtıyor, daha yüksek... dediği anda kapattım artık, 6. dakikada herhalde.

Hakikaten kaliteli incelemelere ihtiyaç var, her önüne gelen (mesela ben) inceleme yapmamalı, yapsa da bunu yayınlamamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemeyi filan bilmem de, araç fena oldu yalnız. Ben çok beğeniyorum.
  • Daha daha demiş başka bir şey dememiş eline vermişler 1-2 şey onu ezberlemiş...
  • Qashai ye göre diyerek başlıyor her cümleniz olmamış bence
  • 98.000 tl manuel fiyatiysa manuelini satamaz cr-v varken.

Otomatigini bilemiyorum ama bu sinifta ayni gucte 2 litrelik arabalar var, onlar da fiyat konusunda biraz zor rekaber eder Nissanla.

• 1.2 Turbo olan versiyonu 70000 TL ise alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4x4 değil direk çöp...
  • Şimdide inceleme yapan adama laf atıyorsunuz, adam bizlerin merakı için nerelere gidiyor sizin yaptıgınız yorumlara bak. Avrupada çocuk yapsa destek çıkarlar burda yerin dibine sokarlar. Siz kendinizi geliştirinde lad atın biraz da olsa emeğe saygı gòsterin sonuçta bizler için yapıyo kendisi için değil. Yok sonra da neden gelişemiyoruz gelişim mi kaldı sayemizde ? Hiç emeğe saygımız kalmamış milletçe hiç.

• 3 kelimenin kurulumu ile hazirlanmis bir tanitim izledik.

Daha genis x 200

Daha uzun x 500

Daha yuksek x 50

Daha x 158962154878

Edit: Bu durumu bir tek benim dikkatimi cekmemis goruldugu uzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 17 Haziran 2014; 10:40:48 >
  • X-TRAİL çıkınca Qashqai bayan arabası pozisyonuna düşer.
    Ben beğendim almayıda düşünüyorum.
  • 4x4 alınır bu araç o da manuel.Seven varsa alınır.Tabi fiyatıda önemli

• herkesin aklına bu araba dururken neden üç-beş altına Qashqai sorusu gelidği için adam direk mukayeseye girmiş
  • gayet güzel görünüyor
  • fiyat farkı az degil

qashqai 1.6 visia manuel 82.000
    xtrail 1.6 visia manuel 99.000

17.000 tl fiyat farkı var,

yani xtrail black edition 1.6 otomatik fiyati 120.000 civarinda olacaktır.
  • cam tavan alınabiliyor mu ?
  • fonksiyonlu ( +2 ) 7 koltuğun her donanım seviyesinde standart olması bizim pazar için iyi olmuş eski X-Trail'in böyle bir avantajı yoktu çok saçma sapan çekmeceli bagaj gözleri vardı , aile için değil ava, balığa giden insanlar için tasarlanmışdı resmen bu yeni jenerasyonda hoşuma gitti koltuk olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 17 Haziran 2014; 12:34:46 >
  • hayatımda izlediğim en saçma salak test olmuş, 10 dakka boyunca daha yüksek daha geniş diyip durdu.

forumun hiç bişeye kafası basmayan vw fanboylarından birini yollasak daha iyi test yapardı
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93289662&p=1#93296473

Ben açmış tim bu konuyu pek talep görmedi.

Qq dururken bunu almak Bence enayilik adamlar bildiğin geçirmeye adam arıyorlar.tek artışı bagaj hacmi. Çok zorda kalırsam qq ya bi port bagaj atarım.zaten qq fiyatı yüksek bu dahada yüksek.

20 cm uzun 20 bin daha pahalı. Başkada bi numarası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 17 Haziran 2014; 13:16:49 >
  • Bu araç bence çok gereksiz olmuş qashqainin birebir aynısı:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.