Not:Sadece Süper Lig içindir.Süper Kupa dahil değildir.Transfermarkt'tan alınmıştır.
alves dışında gerisi çöp belki alper dey iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: Su Torbası
Emenike-12 Maç-5 Gol-5 Asist
quote:
Orijinalden alıntı: İlluminati Çaycısı
quote:
burak yılmaz 2 yıl üst üste gol krallığı Şl de gol krallığı 2.lik
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sonra niye sinirleniyorsun diyorlar.Tahrik etmeyin adamı.Burak Yılmaz'ın adı geçti mi konuda?
2-12 golle Ronaldo 1. olmuştur.
3-Lewandoski 10 golle 2. olmuştur.
@İlluminati Çaycısı@Fusion.
beyler adam haklı gol ve asist sayısı o kadar önemli şeyler ifade etmez.beşiktaş maçı hariç ben hiç memnun değildim istediği kadar gol atsın maç içinde birşey yaptığı yoktu açık konuşmak gerekirse.sadece gol atmakla olmuyor maalesef
Messi bir yıl içinde 86 gol!
quote:
Orijinalden alıntı: ZacDoUrden
@İlluminati Çaycısı@Fusion.
beyler adam haklı gol ve asist sayısı o kadar önemli şeyler ifade etmez.beşiktaş maçı hariç ben hiç memnun değildim istediği kadar gol atsın maç içinde birşey yaptığı yoktu açık konuşmak gerekirse.sadece gol atmakla olmuyor maalesef
Forvet oyuncusun asıl görevi gol atmaktır zaten. Ama topa basıp takımını rahatlatmak. Orta sahaya yardım etmek. Pres yaparak rakip takımın dengesi bozmak gibi görevleri vardır.
Emenike yeni yeni alışıyor takıma.Ersun hoca onu hep kanatta oynatıyordu.Adamın asıl mevkisi santrafor.İlerleyen günlerde daha iyiye gideceğini sanıyorum.
Holmen aslında iyi başlamıştı, faydalı da olmuştu takıma baya ama yabancı kontenjanını 4 forvetin yiyor olması yüzünden kesildi. Oynamaması çok kötü, Ersun Yanal'ın da sevdiği tarzda bir oyuncu ayrıca. Gerçi bana göre Meireles gereksizi yerine bundan sonra Holmen kadroya alınsın, hatta 'e bile razıyım.
Bu sezon verim alamadığımız tek transfer Kadlec diyebilirim. Düşük formu, kontenjana takılması ve Hasan Ali Kaldırım ile Caner'in üst düzey formu ile o formayı alması çok zor. Sezon ortası kiralık verilmesi iyi olur, en azından kenarıda çürümesin.
Kadlec'i niye aldığımızı hala çözemiyorum, hele de yabancı sınırlaması varken. Hadi Holmen'i orta saha açık veriyor diye aldık, sonra orta saha kendine geldi onu anlarım da Kadlec niye. Neyse...
Mishakal
kullanıcısına yanıt
Forma kendiliğinden ellere focus efekti vermiş. Nasıl bir forma tasarlamışlarsa artık.
quote:
Orijinalden alıntı: sicknessss
quote:
quote:
quote:
Messi bir yıl içinde 86 gol!
86 değil 91.
Su torbası nickli arkadaşı takmayın yaşı maksimum 12dir
Kadlec hariç iyi transferler yaptık.
Alper parası fazla derken bana göre parasının hakkını verecek derece olumlu katkı yapıyor. Alvese girmiyorum Türkiyenin en iyi stoperi Emenike bana kalırsa 8-9m euro versek daha doğru olurdu biraz pahalıya geldi ama katkısını veriyor elinden geldiğince Holmende bonservissiz aldık.Çaykur Rize maçında ilk 11 çıksa Meirelesin yerine neden çıktı demezsin.
bana göre alper en iyisi aralarında şu an
Alves şu anda ligin en iyi stoperi.Alper fazla bonservis ile geldiğini düşünüyordum ama beklediğimden çok daha fazla katkı verdi.Emenike'de 12 maç 5 gol 5 asistlik performansı ile göz dolduruyor.Emenike son birkaç maçtır hava toplarında kendini geliştirmiş artık hava topu alabiliyor birde bitiriciliğini geliştirirse çok iyi bir forvet olabilir.Holmen rotasyonda kullanılabilecek bir oyuncu bonservis de vermedik.Baroni veya Meireles yerine Holmen'i tercih ederim.Kadlec ağır balondur.Son yıllarda Amrabat,Krasic,Tabata gibi büyük bir kazıktır.
alex 240 maç 150 gol mevki : ofansif orta saha
yeni takımı 24 maç 15 gol
quote:
Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam
alex 240 maç 150 gol mevki : ofansif orta saha
yeni takımı 24 maç 15 gol
Hatırlattığın için eksiledim kişisel algılama sakın kardeşim