YENİ TRANSFERLER GELİRSE KAÇ NUMARAYI GİYECEKLER !!!
Simao 10 numaramıza yakışırmı arkadaşlar.Biliyorsunuzki 10 numaramız boş.Almedia ile Fernandes kaç numarayı giyerler ? Bu futbolcular gelince Q7'de olduğu gibi forma takası olurmu merak ediyorum doğrusu ?
Benim düşüncem :
SIMAO : 10 ALMEDIA : 9 (Hilbert'e başka numara yakışır , 9 değil ) FERNANDES : 5 (Fink Gidici)
Sezon basladikdan sonra forma degisimi mumkun degil. Simao 10 giyer almeida ve fernandes de secerler bir numara ama 5 numarayida alamazlar
Hocam bi gelsinlerde numarasını sonra düşünürsünüz.
Simao 10 numrayı giyebilir ama yakışmaz.
Yeni sezonda alabilir 10 numarayı. Simao'ya 11 yakışır bence.
Delgado giydi miydi hatırlamıyorum eğer giymediyse Simao 10 alsın, Almeida da 23 alır muhtemelen şuan 23 giyiyor bizde de 11 falan dolu olduğu için 23'ü alır heralde.
1 Rüştü Reçber 21 Hakan Arıkan 99 Cenk Gönen 20 İbrahim Toraman 22 Ersan Adem Gülüm 19 İbrahim Üzülmez 77 Rıdvan Şimşek 27 Matteo Ferrari 44 Erhan Güven 3 İsmail Köybaşı 30 Tomas Zapotocny 6 Tomas Sivok 14 Jose Maria Gutierrez Hernandez 9 Roberto Hilbert 15 Rodrigo Barbosa Tabata 7 Ricardo Andrade Quaresma Bernardo 26 Onur Bayramoğlu 29 Yusuf Şimşek 28 Fabian Ernst 5 Michael Fink 55 Mehmet Aurelio 18 Necip Uysal 17 Ekrem Dağ 33 Fatih Tekke 8 Nihat Kahveci 11 Mert Nobre 13 Deivson Rogerio Da Silva 23 Filip Holosko 37 Ali Kuçik
Bunlar haricinde bir numara seçmek zorundalar (bu sezon için)
delgado giderken 10 numarayıda beraberinde götürdü, 3 sezondur takımda 10 numaralı forma yok, delgado bir sene sakat yattı bir ara sözleşmesi dondu, mundar etti 10 numarayı
simao 21 giysin dicem hakan giymiş 7 q7 , 14 guti ama gel gör ki 21 hakan
quote:
Orijinalden alıntı: DieselTRoniC
simao 21 giysin dicem hakan giymiş 7 q7 , 14 guti ama gel gör ki 21 hakan
Önce Serdar sonra Hakan...
Herkese vermesinler kardeşim şu 21 numaralı formayı.
21'i ne akla hizmet almışsa artık "Liverpool'dan 8, Metalist'ten 4 yedim. Oldu mu 84..? Bu sene 21 alayim de yediğim gol sayısını 4 kat azaltmış olayim" diye mi düşündü acaba
Adamlar gelsin de öyle konuşalım Ama Simao'ya 10 numara yakışmaz bence.
simao 20 giyer nomalde ama i.toraman giydigi için muhtemelen 10 giyecek. almeida (gelirmi bilinmez) saçma sapan bi numara giyer muhtemelen :) 9 dolu çünkü m.fernandes de muhtemelen 5 i alır.
Valencia'da giydiği 18'i giyiyor sanırım bu fotoğrafda.
önemli olan forma numarası değil arkadaşlar.. zidane madridde 5 numara giyiyordu (ön libero veya stoper numarasıdır genelde 5) ve gelmiş geçmiş en iyi topçuydu.
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
önemli olan forma numarası değil arkadaşlar.. zidane madridde 5 numara giyiyordu (ön libero veya stoper numarasıdır genelde 5) ve gelmiş geçmiş en iyi topçuydu.
değildi bence.
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
aaa aaaaaaaaaaa çok yanlış gelmiş geçmiş en iyi futbolcu roberto rivelinodur.
quote:
Orijinalden alıntı: Reactive
Valencia'da giydiği 18'i giyiyor sanırım bu fotoğrafda.
Necip 18'i bırakmasın yav Fernandez 5 veya 25 giysin.