< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ne alaka o kadar para vereceksem cam tavan isterim neden küçücük sunroof alayım sonuçta sedan degil suv alıyorsun rakiplerin hepsinde cam tavan standart geliyor
|
Yalnız çok güzel olmuş.
Cidden beğendim |
Sonra o cam tavan ile ne yaptin? Yolda giderken gokyuzunu mu izleyebiliyorsun sanki?
Ilk zamanlar ben perde sunroof aciyordum, yeni ya. Heves ediyorsun. Sonra cam kapali perde acik gitmeye basladim. Yandim guneste. Bu sene hep perde kapali gidiyorum. Hevesleriniz saplantilariniz olmamali. Neyse, konumuza donersek; bu araba bizim piyasamizda pek tutmaz gibi duruyor. Yuksek bir fiyatla giris yapacak, fotograflarda gorulen ile gercek goze farkli gelecek. En iyisi yakindan gormek araci. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 9 Temmuz 2020; 12:29:40 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 9 Temmuz 2020; 12:54:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-751620F32 -- 9 Temmuz 2020; 12:56:8 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |