Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (457. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.189
Cevap
186
Favori
1.043.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazı ayakkabıların iletkenliği ile alakalı olabilir. Sadece araba değil, metal kapı kolları da çarpıyor mu kontrol etmek lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba resimdeki multimedya cihazım çalışmıyor. Işıkları dahi yanmıyor, sigortanın yanmış olmasından şüpheleniyorum. Bu cihazın arkasında sigorta var mıydı? Yoksa sadece direksiyon altındaki kutuda mı sigortası var, bilen var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• atakan84 kullanıcısına yanıt

Hızlı yanıtınız için teşekkürler. Aslında daha önce sökmüştüm ama fotoğrafları bulamadım, bu tip cihazların kendi üstüne de bazen garanti olsun diye koyuyorlar. Alttaki sigortaları kontrol edeyim, 15A sigorta kolay kolay patlamaz aslında, birden pat diye gitmesine pek anlam veremedim çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingojungle -- 10 Mayıs 2025; 14:32:38 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkler12 -- 10 Mayıs 2025; 14:52:40 >

Normal ayarlardan Bluetooth u kapatmış olabilir misiniz?

Tekrar nereden ve nasıl açacağım bilginiz var mi

Normal ayarlar altında BT aç kapa gibi bir seçenek vardı sanıyordum, kontrol ettim, yokmuş. Başka nereden açılır bilemedim. İsterseniz reset atmayı bi deneyin.

• Alttaki resimde görülen 2 teyp sigortasını söktüm, sağlamlardı. Yalnız sökerken o sigorta kutusunu oraya koyan kişinin kulaklarını epey çınlattım. Neyse, dedim herhalde multimedya artık öldü. Sigortaları yerine taktım, aracı çalıştırdım, bi baktım multimedya çalışıyor. Saat tarih dışında bütün ayarlarda olduğu gibi duruyordu. Demek ki güç kes ver yapmak gerekiyormuş. Öncesinde reset tuşunu denemiştim ama bir işe yaramamıştı. Başına benzer olay gelenler önce gücü komple kesip vermeyi deneyebilir.

• Arkadaşlar selamlar.araniza yeni katıldım 2017 Vitara 1.6 otomatik GLX aldım.izmirde guvenebilecegim bir servis veya usta varmıdır. Sanziman yağı değişimi , bakımlar veya olası arızalar için. Dikkat etmem gerekenler hakkında deneyimlerinize ihtiyacım var . Simdiden teşekkürler

Ben bulunduğum şehirde yıllardır gittiğim ustama götürüyorum, özellikle Suzuki ustası değil. Malzemeleri internetten satın alıyorum, burada gözümün önünde takılıyor, zaten çok komplike bir araçta değil. Periyodik bakımları rahat. Kılavuza bakıp zaman veya kilometre geldikçe gerekli bakımları yaptırıyorum. 100b km yi devirdim, şimdiye dek çözülemeyen bir arızası olmadı. Şanzıman yağ değişimi için videolar var, bakıp ona göre yaptırabilirsiniz.

Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Sizce şanzıman yağını değiştirmeye gerek var mı.. 100 bin km dir kullanıyorsunuz siz değiştirdiniz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkler12 -- 13 Mayıs 2025; 9:46:28 >
  • Merhaba 2016 vitara multimedia bakıyorum, üzerinde çin işi birşey varadı android bile değil , artık basmaz oldu dokunmatiği , radyo , telefon bağlantı, ve geri kamera özelliğinin dışında birşey kullanmıyorum.buna uygun bir kasımayan bütçe dostu bir multi medya öneriniz var mı. yada fiyat performans da olabilir.teşekkürler

Şanzıman yağı değişimi konusunda çok görüş var lakin ben de değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Ülkemizde araçlar üreticinin öngördüğünden çok daha uzun süre kullanılıyor, dolayısıyla üretici bazı bakımları hiç yazmayabiliyor diye düşünüyorum. Bakım zamanı yaklaştı, şanzıman yağı aldım, ben de değişim yaptıracağım. Daha önce 4 vites tam otomatik aracımda da 100b km de değiştirdim, geçişler yumuşamıştı, hiç bir olumsuzluk da yaşamadım.

• renkler12 R kullanıcısına yanıt
    bingojungle'ın da belirttiği gibi 80-100 bin km aralığında şanzıman yağı değişiminin, aracın uzun süre sıkıntısız kullanılması için önemli olduğunu düşünüyorum. Ben 85 bin ve 160 bin km de değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 13 Mayıs 2025; 20:52:48 >
  • arkadaşlar 2023 model aracımda arka kameranın içine bir şekilde su sızmış galiba, görüntü alıyorum ama görüntünün üzerinde yuvarlak desenler var, o alanlar bulanık gösteriyor. bir öneriniz olur mu ya da garanti kapsamına girer mi servise götürsem?

Garantiden değiştirtin bence hiç uğraşmayın. Gözle de görebiliyorsanız suyu belli ki izolasyonu sorunlu.

• Arkadaşlar fluence aracımı satıp yeni bir araba alma durumun var. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine eşimin de beğenmesi ile Suzuki Vitara hybrid 2021-2022 modellere bakıyorum ama bazı sorularım var cevaplayabilen olursa sevinirim.

Ben 20-38 yaş arası hep turbo dizel araç kullanan birisi olarak benzinli arabalardan hep uzak durdum ama artik dizelin durumu malum ama yine de gaza basınca tepkimesi iyi olan bir araba istiyorum arkadaşımın 1.4 hyundai i20 si ile tır sollamaya çıkıp sollayamadan geri dönünce atmosferik arabalardan nefret ettim. Ama bu arabanın videolarında çok performanslı gözüküyor sizin yorumlarınız nedir.
    Corolla 1.8 hybrid düşünmüştüm ama onlarda batarya sorunu oluyormuş bu arabada batarya değişimi gibi bi durum yok bildiğim kadarıyla doğru mudur?
    Eşim okula gidip gelirken kullanıyor 2km bir mesafe ve malum dizel araba soğuk motorda 2km de 20 km lik mazot yakıyor bu arabanın kısa mesafe durumu nedir
    Trim sesinden çok bahsedilmiş ama fluence (reno grubu) nden geçeceğim için beni çok etkilemez ki yol sesi de aynı bence alta koruma bile yaptırmak yol ve lastik sesini baya azaltır bu arabada.
    Eşim kullanacağı için soruyorum şehir içi güvenlik paketi çarpışma önleyici ve park sırasında kendi frenleme gibi özellikleri nasıldır

Çok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin 🥹

[One Plus 7 Pro 8/256 Nebula Blue

• muhsin_cepelli M kullanıcısına yanıt

Benim aracım atmosferik ama turbo olanı da kullandım. Turbo olanının performansı gerçekten çok güzel. Abartılı bir torku yok ama araç hafif olduğu için çok iyi hızlanıyor. Özellikle kısa mesafede dizel sıkıntılı, gürültüsü emisyon sistemleri falan hep dert, benzin çok daha temiz. Turbolu araçlardaki turbo gecikmedi bunlarda da var, ben hibrit o arayı kapatır belki diye düşünmüştüm ama pek de kapatmıyor. Biz atmosferik motorun lineer hızlanmasını daha çok seviyoruz. Corolla tam hibrit, bataryası büyük, bunun ki epey küçük. Tork eğrisi kapatıcı mantığı ile çalışıyor. Benim de eşim şehir içinde kullanıyor, çok pratik, aynaları büyük, rahat inilip binilen, sağı solu rahat belli olan bir araç. Tam otomatik şanzıman şehir içinde her türlü trafik koşulu için özellikle bayanların kullanımına çok uygun.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.