Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (416. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.154
Cevap
186
Favori
1.018.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben de dün Golf 7 manuel aracımı sattım ve eş zamanlı olarak Vitara 1.4 GL elegance modeli ile aranıza katıldım.

Merakım, Ön konsolda sanırım eski nesillerde analog saat geliyormuş.

Aracımda iki havalandırma arasında Suzuki yazan bir kapak var. Bu kapağı söküp oraya orjinal saat taktıranınız oldu mu?

Yaşadığım şehirdeki bayi aksesuar satmıyor, kendim internetten bir yerden alsam, acaba o kapağın içinde araç beynine giden saat için kablosu hazırmıdır?

Birde başıma geldi, belki soran olur, aracın tablet ekranı kurcalarken ayarlarda geri kamera kısmını aktif ettim, sonra vitesi geri alınca kamera herşeyi ters göstermeye başladı ( sağdaki cismi solda gibi). Bu sanırım Türkeçe ye çevirnin tam yapılmamasından kaynaklı, ters kamerayı geri kamera olarak çevirmişler. Yani araçta kamerada cisimler ters yönde gözüküyor ise ayarlardan geri kamera yı kapatın sorun düzelecektir.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozknbyrktr -- 26 Ekim 2022; 11:27:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hkngzr kullanıcısına yanıt

Arkadaşım merhaba, ben de dün hybrid vitara aldım. 100 km yaptım araçla tamamı şehir içi, 7.3 Litre yazıyor ortalama tüketim. Biz araca alıştıkça ve km ilerledikçe bence 6.5-7 litre arası yakar bu araç.

Corolladan en az 2 litre az yakar diye düşünüyorum.

• ozknbyrktr O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun.
    Bahsettiğiniz saat eskilerde S, Glx ve yenilerde glx premium modellerinde bulunuyor. Saat için kapak arkasında kablosu hazırdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 23 Ekim 2022; 19:59:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

• Araç bakıma girdi çıktı iyi güzel ancak multimedya cihazının tarih saat ayarı her marşa basışta sıfırlanıyor ve Android auto bağlanmıyor elle ayarlamak gerekiyor bunun çözümü yok mudur

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

benzer problemi ben de yaşıyorum, cihazın firması ile görüştüm, ana servise gelmemi istediler, önümüzdeki hafta istanbula gideceğim, gelişmeleri bildiririm.

benzin tüketimi konusunda;

an itibari ile 5.7 lt. (2021 4x2)

günlük kullanım minimum 12 km x 2 . sakin kullanırım.

• atakan84 kullanıcısına yanıt

Atakan bey cevabınız içim teşekkür ederim. Kapağı çok kolay elimle çıkardım ve arkasında saat için kablosu hazır bulunuyor. Ali ekspresten sipariş vereyim istiyorum, merakım acaba saati halkası ile mi almak gerekiyor, yoksa söktüğüm bu kapaktaki halka saate de uyar mı? Suzuki bayisi 2.400 TL iskonto ile 2.160 TL gibi bir fiyat söyledi, ali ekspreste halka dahil 1.200 TL gibi bir fiyatla alınabiliyor. Tavsiyeniz ne olurdu? Mevcut halka, gelen saate olacak ise boşa 150 TL fazla verip halkasını da satın almak istemiyorum.

Aracınızı güle güle kullanın. Sıfır araçta yakıtın ilk zaman yüksek olması normal. Yakıt 6-6.5 arası yüzde seksen o şekilde söyleniyor.

Benim araç 2017 S model ve saat orijinalinde üzerinde vardı. Fakat alanlardan duyduğum ve okuduğum kadarıyla kapak ile saatin halkası uyumlu olmadığı yönündeydi. Dolayısıyla halka ile birlikte almanız uygun olur düşüncesindeyim. Yoksa risk almış olursunuz.
    Ya da yakınınızda saati olan tanıdığınız bir Vitara sahibi varsa kontrol etmek en iyi yöntem olabilir.
    Bir de ben bir ara saati sökmüş ve fotoğrafını çekmiştim. Sizinki ile fark var mı kontrol edin.
    Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 2 Kasım 2022; 21:34:33 >

Çok teşekkür ederim. Kralsın

Rica ederim, faydalı olabildiysem ne mutlu.

• akgokhan A kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Bi italyan sitesinde denk geldim. Adam bayi çalışanına sormuş 800 euro olduğu belirtilmiş bataryanın.

• Arkadaşlar 2022 vitara için kullanıp önerebileceğiniz paspas ve bagaj havuzu varmı?

• hkngzr kullanıcısına yanıt
    Paspas için Sdizayn'ı önerebilirim. Bagaj havuzu için ise halı olan tipini tavsiye ederim. Diğerlerinden fiyat olarak biraz pahalı ama oldukça kaliteli.

m.n11.com
    Suzuki Vitara Halı Bagaj Havuzu 2015 Sonrası N11.3951 Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/suzuki-vitara-hali-bagaj-havuzu-2015-sonrasi-n113951-8757030?magaza=ozisavm#

Güzel bir ürüne benziyor. Sağol hocam..

Ben de sdizayn 4d havuzlu kullanıyorum, memnunum. Koku falan yok. Bagaj için yps plast kullanıyorum, alt ve üst için ayrı ayrı ürün vardı galiba ya da alt her iki yere de uyuyorda olabilir. Orta kalite yumuşak olanı almıştım, memnunum. Kenarları çok dik durmuyor ama.

• Aşağıda Alman ADAC kurumunun yıllara göre arıza istatistiği var. Vitara çok iyi kategorisinde.

https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/unfall-schaden-panne/adac-pannenstatistik/

• Herkese selamlar ve kazasız günler.

2020 model gl plus ya da gsx almayı planlıyoruz. Gl plus daha fiyatımıza uygun ancak bazı yerlerde donanımlar tam olarak verilmemiş. Detaylı bir bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim.

Uzun zamandır piyasada olan araç. 1-2 kişiden araç gitmiyor çok yakıyor tarzı yorumlar duydum ancak 1.4 motor için çok iyi diyenler de var sizin fikirleriniz nelerdir ?

Güvenliği çok önemli, sorunsuzluğu çok önemli.

Arona, kamiq gibi araçlara da bakıyoruz ancak bu araç çok daha suv ve suv konusunda suzukiye güvenirim sizin fikirleriniz nelerdir?

Aracı kız arkadaşım kullanacak uzun zamandır suv için ve vitara için çok hevesli. 600 bandında temiz arıyoruz sarı veya mavi renkli.

Tavsiye eder misiniz ?

Her yorum çok kıymetli çok teşekkürler

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt

Bizde 1.6 var, bence onun bile yakıtı makul. 1.4 daha az yakıyor galiba.

Oyuncaklı bir araba değil, bozulacak pek bir yeri yok, multimedya hariç o da yolda koymaz zaten.

Otomatik şanzıman iyi, kullandığımız trafiği gören hiç bir çift kavrama iflah olmaz. Bunda tık yok. Işıkta boşa at, sıkışık trafikte manuel git gibi şeyleri yok. Motor ve diğer mekanik aksam da bizi üzmedi. Bence sorunsuzluk olarak iyi.

Bizdeki 4*4, ama 4*2 b-suv alacak olsam bu aracı tercih etmezdim. Onun yerine PSA grubundan bir b-suv alırdım. Çift kavrama hiç bir aracı güvenilir bulmadığım için tercih etmiyorum.

Benim de eşim kullanıyor. Tipini çok beğendiğini söylüyor. Görüş açılarının iyi, rahat kullanımlı, rahat inilip binilen bir araç olduğunu düşünüyor, o da memnun.

• bingojungle B kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkürler. 4x4 ve 4x2 vergileri ve yakıt farkları nelerdir ?

• 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.