Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (393. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.154
Cevap
186
Favori
1.018.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kemal Bey merhaba,

Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın.

Bayi listesinde 4x4 ile 4x2 fiyatları aynı. "çok daha yüksek donanımda olan makyajlı kasa" dediğiniz konuyu biraz araştırdım, glx ile glx premium arasında sadece şeritten ayrılma uyarısı var. Ayrıca makyaj olarak benim aracımdaki panjur yatay krom 2020 modeldeki dikey krom kaplama. Onun dışında bir fark göremedim. Muhalif olmak için yazmıyorum bunları, benim atladığım bir yer varsa lütfen benim de öğrenmem için geri dönüş yapınız. Motor olarak benim aldığım sene 1.4s ve 1.6 ikisi de vardı. 1.6 motor Suzuki nin uzun süredir kullandığı sorunsuz, ekonomik ve LPG uyumlu bir motor oldugunu bildiğim için tercih ettim. Şu an çok sevdiğim aracımı nakit para ihtiyacımdan satıyorum.

Piyasalar dediğiniz gibi çok şişti. Keşke araçlar daha düşük ve daha ulaşılabilir fiyatlarda sunulsa. Bizler de belki daha ucuza satarız ama alacağımız araçları da daha ucuza alırız.

Sağlıklı günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suzuki sayfasını örnek göstemek 1.6 GLX araçlar için uygun değil sitedeki araçlar turbo motor. 1.6 glx satışa devam edilecek olsa muhtemelen 280-290 bandında olacaktı gl+ ise 230 bin tl olurdu...

• sokcuuuuu S kullanıcısına yanıt
    YouTube da subigarage ye bakın belki o kanalda yapılmışı vardır.
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt

Kimse malının fiyatının düşmesini istemez ama gerçek bu kardeş. B suv lerin alt ve orta paketleri şuan hep %50 ötv bandında birtek vitara komple %80 ki bildiğim kadarıyla onlarda baz modeli bu matraha sokmaya çalışıyolardı. Tabi bu söylediklerimin hepsi geçen hafta için geçerli şuanki kurlar herşeyi alt üst edecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: muttiii

Kemal Bey merhaba,

Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın.

Bayi listesinde 4x4 ile 4x2 fiyatları aynı. "çok daha yüksek donanımda olan makyajlı kasa" dediğiniz konuyu biraz araştırdım, glx ile glx premium arasında sadece şeritten ayrılma uyarısı var. Ayrıca makyaj olarak benim aracımdaki panjur yatay krom 2020 modeldeki dikey krom kaplama. Onun dışında bir fark göremedim. Muhalif olmak için yazmıyorum bunları, benim atladığım bir yer varsa lütfen benim de öğrenmem için geri dönüş yapınız. Motor olarak benim aldığım sene 1.4s ve 1.6 ikisi de vardı. 1.6 motor Suzuki nin uzun süredir kullandığı sorunsuz, ekonomik ve LPG uyumlu bir motor oldugunu bildiğim için tercih ettim. Şu an çok sevdiğim aracımı nakit para ihtiyacımdan satıyorum.

Piyasalar dediğiniz gibi çok şişti. Keşke araçlar daha düşük ve daha ulaşılabilir fiyatlarda sunulsa. Bizler de belki daha ucuza satarız ama alacağımız araçları da daha ucuza alırız.

Sağlıklı günler dilerim.

merhaba,

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. aracımzı dün teslim aldık.

sizin aracınız ile yeni kasa arasındaki temel farklar

şeritten ayrılma (direksiyona müdahale ediyor, bazen sıkıcı olabiliyor kapatmak en iyisi)

yan aynalarda kör nokta uyarı sistemi, (kör noktadaki araçları fark etmek için çok kullanışlı)

yeni orta bilgi ekranı,

navitech'in çok iyi çalışan eğlence ekranı güzel bir ses sistemi.

arka trafik uyarı sistemi ( geri çıkarken yandan gelen araç varsa uyarıp otomatik fren yapar)

arttırılmış ses yalıtımı, (araba oldukça sessiz)

daha konforlu ayarlanmış amortisörler (araba gerçekten çok konforlu olmuş)

ufak tefek kozmetik farklar (deri görünümlü yumuşak ön panel, koltuklarda desenli nubuk) vs..vs..

tabiki en önemlisi 4x4 çekiş ve en çok tercih edilen 1.4 turbo motor.( araba şu anda 6.5 yakıyor)

1.6'da lpg tercih meselesi ama 1.4 'ü bu kadar az yakıyorken lpg taktırıp sonrasında gelecek problemleri ve yüksek maliyetleride iyi düşünmek lazım. sanırım suzuki çok tercih edilmediği için 1.6 atmosferik motoru getirmiyor. 2 yıl 2.0 165hp atmosferik mazda cx-5 kullanmış biri olarak atmosferik motorlar çok uzun ömürlü ama turbo ile performans farkı özellikle ş.içi kullanımda çok fazla.

aracınızın istediğiniz satış fiyatını belirlemek tabiki sizin hakkınız buna kimse karışamaz ama sitede sizin aracınızdan çok daha uygun fiyata araçlar var. ve bu araçlar uzun süredir satılamıyor. birde siz pazarlık için aramayın yazmışsınız  insanlar pazarlık yapmadan araç almıyor maalesef. o yüzden ilanınızı tekrar gözden geçirin yazmıştım.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-suzuki-vavacars-2018-model-suzuki-vitara-1.6-glx-oto-dusuk-km-orjinal-888899412/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-suzuki-boyasiz-2018-suzuki-vitara-1.6-glx-4x2-cift-renk-cam-tavan-882733386/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-suzuki-gungor-otomotiv-den-suzuki-vitara-4x4-glx-1.6-120-hp-cam-tvn-850435307/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-suzuki-ilk-sahibinden-beyaz-suzuki-vitara-4x4-1.6-glx-120hp-cam-tavan-883215023/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-suzuki-ilk-sahibinden-hatasiz-tramersiz-servis-bakimli-firsat-arac-913588697/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1963 -- 23 Mart 2021; 10:7:31 >

• HAYIRLI OLSUN DİYELİM

• Gokhanvitara G kullanıcısına yanıt

ÖZELLİKLERİNE BAKTIM..EĞER YANLIŞ YAZMADILAR İSE  , MODELLER ARASINDA TEKNİK ÖZELLİK OLARAK HEMEN HEMEN HİÇFARK YOK....BİRKAÇ ÖZELLİK VAR....MESELA GÜVENLİK ÖZELLİK STANDART...ACC STANDART...İLGİNÇ GELDİ BANA...

SADECE ÖN ARKA PARK SENSÖR-Elektrikli, Isıtmalı ve Sinyalli Katlanabilir Yan Aynalar-SUNROOF-SÜET KOLTUK...TEK FARK BUNLAR..AMA FİYAT OLARAK ÇOK FARK VAR..O HALDE 296000 E ÇOK YÜKSEK ÖZELLİK SUNUYORLAR...İNŞALLAH BİR İKİ GÜNE DÜZELTME OLMAZ

• Gokhanvitara G kullanıcısına yanıt

Ben eminimki 296 yazan araç liste fiyatıdır sadece bayiyi ararsanız muhtemelenen alt limite sokup aksesuar satarak 230-240 bine bırakacaklardır. 1.6 glx içün 220-250 bandında aracı uzun zamandır satamayanlar artık daha çok zorlanacaklardır araç satmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhanvitara

HAYIRLI OLSUN DİYELİM

Az önce bir bayi ile görüştüm GL Elegance model için mevcut suzuki sahipleri için takasta aracın fiyatı kampanya kapsamında 23100 tl. Bilginiz olsun...

• Merhaba Vitara dostları. Şu an için Suzukinin sitesinde Hibrid ile ilgili yeterli bilgi yok. Sadece motor 140 BG yerine 129 BG görünüyor. Özellik detayları için sanırım biraz beklemek gerekecek.

• Feridun275 kullanıcısına yanıt

Elegance ve Premium paketleri var. Paketler arasında çok da fark yok. Sunroof, yağmur sensörü, ön-arka park sensörü, süet koltuk, katlanır ayna dışında fark yok gibi.

• Sadece suzuki sahiplerine takasta glx elengance modeli 231 bine vermeleri kadar aptalca bir satış politikası olamaz. Suzuki distiribötörü kimse başkası olsa vitara bunun 3 katı satardı

231 bin mi??? Bir yanlışlık olmalı. Şu anda Vitara'dan daha alt kalite B sınıfı en boş SUV'lar 300.000'den başlıyor (otomatik vites)

Eğer 230.000 TL ise 4x4'ü de hadi 270.000 olsun. O zaman ben Vitara'mı yarın hemen takas edeyim hiç üstüne para vermeden. Bir yanlışınız olmasın? 330.000 TL tanıtım ve takas için HYBRID 4X2 GL ise anlarım ama 230.000 mümkün değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ÖZGÜR_DH Ö kullanıcısına yanıt

Varsayımda bulunmadım istediğin suzuki bayini arayıp sorabilirsin. En alt model 296 bin olan hibrit vitarayı 2013 model üstü suzuki aracınız varsa alt dilimden takasla veriyolar inanmayan açsın sorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokcuuuuu -- 27 Mart 2021; 1:28:38 >
  • Takasta fiyatı biraz düşük tutuyorlar sanırım.

Takas teklifi bayinin satın alacağı Suzuki için düşük olmak zorunda, o yüzden anlıyorum şimdi neden 230.000 olduğunu. Ben bir an ikinci el değeri 250-270.000 TL olan bir Suzuki sahibinin durumunu düşündüm de o yüzden inanamadım, nasıl olur diye.

Hem kazanıp hem müşterilerini kazandıracaklar. Hem de hybrid satışı yapmış olacaklar, reklam yapıp pazar payını yükseltecekler, bence harika bir politika.

• Mesela aracı 160.000'e sayıp 230.000'e sıfır hyrbrid verecekler. Böylelikle bir Suzuki sahibi aracını 40-50.000 TL daha fazlasına satıp başka bir markaya yönelmesi de engellenmiş olacak. Kaldı ki Hybrid'in gelişi en az 300.000. yani müşteri 60-70.000 TL üstüne koyup 300.000 TL değerinde sıfır arabaya sahip olacak.

• Bu arada 4x2 hybrid için bu teklif şu anda.

• atakan84 kullanıcısına yanıt

Aracın km si 30 bin altı ise çöp etmişler ama km önemli bu fiyat verildiyse 60bin km üzeridir

• Arkadaşlar merhaba, 23 mart günü 2020 vitara glx 4x4 aracımı teslim aldım. Aracın mutlimedya sistemi navitech ax 1061k. Bluetooth ile android telefonu bağladım. Görüşme esnasında karşı tarafa sesim bir türlü gitmiyor. Cihazın mikrofonunu test etmek için telefonun internetini kullanarak multimedyayı internete bağladım. Yine sonuç yok. Mikrofon büyük ihtimal çalışmıyor. Aranızda benzer bir durumu yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.