Şimdi Ara

Yeni skin:Popstar Ahri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk gözlemim korea k-pop tan kopmuş ve skin olmuş gibi gözüküyor dynastyciyim ama bu skin de fena değil gibi küre detaylarıda güzel yapılmış bence

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 5 Kasım 2013; 11:19:27 >

• verildi
  • Skin dehşet lakin link? Resmi birşey var mı? Kore mi Japon mu ne onlarda lolün farklı skin versiyonlarını yaptılar ya Hulk Mundo falan vardı.Onun gibi olmasın :D

Edüt: Tamam gördüm Kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CusseD- -- 5 Kasım 2013; 11:15:29 >
  • Fizz Brand ve Ryze'dan sonra Ahri'yi de listeye alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Begenmedim nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum, gidebilirim
  • durmak yok yola devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ahri Cosplay Dediğin...
    11 yıl önce açıldı
    Ziggs hangi kostüm aliyim???
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CusseD- kullanıcısına yanıt
    Kim lan Riot'taki SNSD hayranı? RunDevilRun dansını da referans almışlardı. Bu da sanırım Genie olmalı. Hem danslar benziyor hem de recall animasyonu Genie klibinden alınmış. Gerçi ana konuda da yazdım, pek benzetememişler gibi geldi çünkü fan-art vardı benzer ve o cidden SNSD dedirtiyordu (fikir oradan, o kesin).

Karakteri de Jessica Jung'a benzetmeye çalışmışlar

@CusseD- Bildiğim kadarıyla skin'lerin farklı versiyonları yok, sadece skin'lerin splash art'ları farklı oluyor. O da sadece Çin'de. LoLWiki'de champ'ların skin'lerinin yer aldığı bölümde Chinese Artwork olarak bulabilirsin.

• az önce pbe'de denedim ama skill efektleri falan pek bi değişiklik yoktu beğenmedim
  • 1350 olmasin da. Gerci yine almam sanirim. Su kostum fiyat degisiminden sonra neredeyse tum kostumler 1350 olarak cikti.

• infernal nasus tan sonra çıkan skine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

infernal nasus tan sonra çıkan skine bak

infernal nasus legendary skin diye bundan sonra hep öyle mi skin çıkacak ?

• Yakındada Vladimir'e Marilyn Manson skin'i yaparlar bu gidişle. En azından bundan daha güzel bir skin olur.
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Ahaha gayet guzel fikir aslinda onersene bunu

• Tilki atesi daha iyi bana kalirsa bana narutoyu hatirlatiyor pembe neymis pembe skij mi olur .sss

• adamlar iyi açıldı bu aralar valla para kalmadı öğrenciyiz, motoru soğuyasıcalar
  • Güzelim ahrime napmışlar tatlılığından eser yok
  • O kadar hero dururken 3 skinli ahriye 4. Skini çıkarıyorlar ahri çok severim foxfire var ama bu skini pek beğenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Kim lan Riot'taki SNSD hayranı? RunDevilRun dansını da referans almışlardı. Bu da sanırım Genie olmalı. Hem danslar benziyor hem de recall animasyonu Genie klibinden alınmış. Gerçi ana konuda da yazdım, pek benzetememişler gibi geldi çünkü fan-art vardı benzer ve o cidden SNSD dedirtiyordu (fikir oradan, o kesin).

Karakteri de Jessica Jung'a benzetmeye çalışmışlar

@CusseD- Bildiğim kadarıyla skin'lerin farklı versiyonları yok, sadece skin'lerin splash art'ları farklı oluyor. O da sadece Çin'de. LoLWiki'de champ'ların skin'lerinin yer aldığı bölümde Chinese Artwork olarak bulabilirsin.

Oyunu bu kadar çok koreli oynarken böyle bir skin yapmak gayet mantıklı. Benim hiç ilgimi çekmedi ama kore'de güzel satış rakamı yakalayacaktır.

• syndra nın dansında da girls gen var

bknz: hoot
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.