Şimdi Ara

YENİ SİSTEMİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün yeni bi sistem yaptım elimde pıoneer deh 1500ub ve kenwood kfc m 6934a ve Alpine sbe-1243br vardı araç tofaş şahin eklenenler ise şöyle

cervin vega hed365c mid 16 cm 240 w 60 rms

kapı cepliği 16 cm

clifford 1000.1 mono amfi

jbl cs 60.4 stro amfi

çektirmesiyle beraber bu 4 ürüne 1200 tl para verdim nasıl sizce 2 amfi olduğundan akü zorlanırmı mono amfi 4 ohm 400 rms veriyor ben ileride 38 cm bass alıcam comp 15 düşünüyorum önerileriniz varsa bass hakkında söyleyin. şimdiden teşekkürler.

• hayırlı olsun

akü 55 veya 60 amper olmalı koyabiliyorsan 72amper koy birde kapasitör ekle aküden yana sıkıntın olmaz
  • arkadaşlar fiyat nasıl yani gerçekten çok tatmin ediyo beni ama sub degiştircem o yüzden öneri sunarsanız sevinirim
  • Tam olarak neyi merak ettiğini anlayamadım kardeşim. Daha açık sorabilir misin ne öğrenmek istediğini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anfi güç ihtiyacı da önce akü değil alternatör yani şarl dinamosu büyütülerek giderilebilir.

• sedan kasa araclarda 38cm daha verimli olur kicker comp38 300rms eger butceniz musait ise kicker cvx 30cm alin derim 750rms daha etkili olur elinizdeki mono amfi
    1ohm 1000w
    2ohm 700w
    4ohm 400w veriyor yada pioneer campion serisi pro 3003d4 de alabilirsiniz 600rms gucu var 4+4ohm cift bobin yalniz kicker lar sert bass dir bilginize

• Bence subwoofer olarak 4 ohm da 400 rms tercih edilmeli misal 310s4 serisi 2 ohmda yuksek performans 4 ohm da temiz ses alma durumu mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikopatizm

Bence subwoofer olarak 4 ohm da 400 rms tercih edilmeli misal 310s4 serisi 2 ohmda yuksek performans 4 ohm da temiz ses alma durumu mevcut

s4 te olabilir

• kicker comp 15 nasıl bilirsiniz bu bası yoksa başka basamı yöneleyim elimdeki artık tatmin etmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercan58

kicker comp 15 nasıl bilirsiniz bu bası yoksa başka basamı yöneleyim elimdeki artık tatmin etmiyo

ne acidan hocam az mi gelio elinizdeki bass yanlis hatirlamiosam 300-400rms olmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

quote:

Orijinalden alıntı: omercan58

kicker comp 15 nasıl bilirsiniz bu bası yoksa başka basamı yöneleyim elimdeki artık tatmin etmiyo

ne acidan hocam az mi gelio elinizdeki bass yanlis hatirlamiosam 300-400rms olmasi lazim

abi alpine 250 rms 800 w olanı var elimde ya kicker comp 15 alcam 150 tl ye yada pıoneer 309d4 alcam 200 tl ye hangisini alayım biri 30 luk biri 38 lik ton farkı nasıl olur böle uğultu deyilde tatlı temiz vursun başka bas önerisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
  • pioneer 310s4 alin hocam tavsiye ederim

• arkadaşlar l5 30 cm alıcam inşallah 250 lira + kabin 600 rms ne diyosunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.