|
Merhabalar, 2 hafta önce Anakartımı - işlemcimi - kasamı üst modelleri ile yükselttim ve ram ekledim. (2 adet SSD ve ekran kartım sabit kaldı) Parçaların elimde ulaştığı gün temiz & kablolamalı nizami bir kurulum yaptım. Bilgisayarı başlattığımda kasa ve işlemci ve ekran kartı fanları dönüyor ve ram ışıkları yanıyor. Normal bir boot gibi görünüyor fakat 2 monitörümden de sinyal almıyorum bu vesile ile biosa dahi giremiyorum. Tüm güç kablolarını kombinasyonları ile test ettim, ramleri silgi ile statik elektriğinden arındırdım ve 1-2-1-2 channel şeklinde taktım. İşlemci fanım oldukça sıkı şekilde takılı. Ekran kartım yerine kusursuz şekilde monte vaziyette. Anakarta takılan tüm kablolar mevcut ve doğru yerlerindeler. Power Supply sıfır kutusundan yeni çıktı ve 750W. İşlemci sıfır ve tray olarak geldi satıcı ile görüştüm gerekirse test yapmak için gönderebileceğimi söylüyor. Anakart sıfır (Garantisi için firma ile görüştüm gerekirse göndereceğim) Bios pilini çıkartıp 30 dakika sonra yerine takıp denendi olmadı. Buzzer alıp anakarta tüm 4 pin noktalara (Speaker soketleri dahil) ikişer kez takıp denedim fakat bir ses alamadım hata tespiti için çalışmadı malesef. 2 monitöre de görüntü alamadım hem HDMI hem de Display kabloları ile denedim. Anlayacağınız bir Bilgi İşlem personeli olarak yüzlerce kasa topladım fakat kendi söküğümü dikemedim, günlerce araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. Fikirlerinize açığım! Sistem Özelliklerim: CPU: Intel Core i9-11900KF 3.5 GHz RAM 1-2: Corsair Vengeance RGB Series 16 GB DDR4 3200MHz RAM 3-4: Hikvision RGB 16 GB DDR4 3200MHz GPU: MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming 8GB Cooler: Reeven E12 RGB (+ yeni sıvı soğutma aldım fakat montaj yapmadım henüz) Motherboard: Biostar Racing Z490A Silver Case: COOLMAN ROBIN 2 White RGB x7 Fans |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt