Şimdi Ara

Uyku Modu Sonrası Pc den hiç bir şekilde ses çıkmaması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler işletim sistemim w7 pc ye format atıktan sonra (tüm yazılımlar , driverlar ve updateler tamam) pc kendini uyku moduna aldıktan sonra tekrar pc ye geldigimde kulaklıktan ses vermiyor. Kulaklıkta hiç bir sorun yoktur anca pc ye restart edersem bu sorun gidiyor.Uyku modundan geldikten sonra bunu çözmenin bi yolu yokmudur.

NOT: UYKU MODUNDAN SONRA PC KULAKLIGI GÖRÜYOR SES AÇTIGIMDA KARIŞTIRICIDAN SES SEVİYESİ OYNUYOR YANİ SESİN NORMAL DE GELMESİ GEREKİYOR AMA SES ÇIKMIYOR RESTART EDİNCE SORUN ÇÖZÜLÜYOR RESTART ETMEDEN NASIL ÇÖZEBİLİRİM

• Sök tak yapsan bile değişmiyor mu? Sağdaki küçük simgelerde realtek ses simgesini tıklayarak açın orada kulaklık aktif mi bi bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön girişlerde degişmiyor fakat arka girişlerde öyle proplem olmuyor. Ve Kulaklık her türlü aktif gözüküyor ses çaldıgında karıştırıcıdan sesin çıktıgı gözüküyor yani kulaklıgın yanındaki düzey artıp iniyor her şey ses varmış gibi ama çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deprix -- 14 Aralık 2015; 12:13:07 >
  • Yukarı, sorunun çözümünü bilen var mı?
  • Başlat' ı tıklatın, Ayarlar' ın üzerine, Denetim Masası' nı tıklatın ve sonra Sesler ve çoklu ortam'ıçift tıklatın.
    Sesler sekmesinde, her iki yönde Ses düzeyi kaydırıcısını hareket ettirin.
    Yöntem 2: Etkinleştir/devre dışı bırak sessiz

Başlat' ı tıklatın, Ayarlar' ın üzerine, Denetim Masası' nı tıklatın ve sonra Sesler ve çoklu ortam'ıçift tıklatın.
    Ses sekmesinde, birimitıklatın ve sonra Ses denetimialtında Tümü sessiz onay kutusunu seçmek için tıklatın.
    Tümü sessiz onay kutusunu yeniden temizlemek için tıklatın.
    Ses denetimi penceresini kapatın ve sonra da Tamam' ı tıklatın.
  • sarı14 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben w10 kullanıyorum.
    Senin bu gösterdigin çözüm w10'da olmuyor sanırım.
    Daha ayrıntılı bir şekilde buldugun çözümü w10 için açıklayabilirmisin.
  • Windows 10 Uyku Modu Sorunu Nasıl Çözülür ?

* ilk önce Güç ayarlarından yapılan işleri kontrol etmemiz gerekecektir. Denetim Masası >> Güç Seçenekleri >> Seçili Güç Planın’da ayarlara giriniz ( plan ayarları değiştir ) kısmından >> Bilgisayarı uyku moduna geçir ( Hiç bir şey yapma ) olarak seçiniz.

* Bu Sorun için Windows Update ile Güncellemeleri yapınız.

* Ekran Kartı Güncellemesini Yapınız.

BUNU DENEYİN BİDE İSTERSENİZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TR: Uyku modundan sonra veya hoparlörle kulaklık arasında geçiş yaparken ses kesiliyorsa, açıp yeniden başlatmadan ses gelmiyorsa_ Büyük ihtimal ya uzun zamandır bios dışında her şeyi güncel tuttunuz ya da eski bir cihaza çok yeni bir işletim sistemi kurdunuz! Bios güncellemesi %90 sorunu çözecektir.

EN: If the sound cuts off when switching from sleep mode or between speakers and headphones, and if restarting doesn't bring back the sound, chances are high that either you've kept everything updated except the BIOS for a long time, or you've installed a very new operating system on an old device! Updating the BIOS is likely to solve the problem by 90%.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.