Şimdi Ara

Yeni sistem çalışmıyor ( görüntü gelmiyor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gıgabyte 990XA-UD3 Amd AM3+ Ddr3 Glan Sata3 Usb3
    ASUS HD7750 V2 (128BIT) 1GB GDDR5 DVI HDMI 16x
    Western Digital 1 TB Caviar Green 7200 rpm Sata3 64 Mb WD10EZRX
    Amd FX-4100 X4 (3.6 GHz) 8 Mb 95W AM3+
    COOLER MASTER RS-500-PCAP-A3 POWER SUPPLY 500W
    Hi-Level 4 GB Ddr3 1333 MHz Soğutuculu

4 gün aldığım işletim sistemim bu.ama çalışmıyor nerde hata yaptım acaba.parçalarımın hepsi uyumlu ama görüntü vermiyo ve doğru çalışmıyo.gözden kaçırdığım ne var acaba?lütfen yardım edin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: manas15

Gıgabyte 990XA-UD3 Amd AM3+ Ddr3 Glan Sata3 Usb3
    ASUS HD7750 V2 (128BIT) 1GB GDDR5 DVI HDMI 16x
    Western Digital 1 TB Caviar Green 7200 rpm Sata3 64 Mb WD10EZRX
    Amd FX-4100 X4 (3.6 GHz) 8 Mb 95W AM3+
    COOLER MASTER RS-500-PCAP-A3 POWER SUPPLY 500W
    Hi-Level 4 GB Ddr3 1333 MHz Soğutuculu

4 gün aldığım işletim sistemim bu.ama çalışmıyor nerde hata yaptım acaba.parçalarımın hepsi uyumlu ama görüntü vermiyo ve doğru çalışmıyo.gözden kaçırdığım ne var acaba?lütfen yardım edin.

hi level ramler çok sorunluydu hala öylemi bilmiyorum ama bu sorun oluyordu hep elinde başka ram varmı ddr3 olan

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB
  • ram işlemci ekran kartı hdd başka bir anakarta takıp çalıştırdım sorun yok ama bu anakart üzerinde çalışmıyo.ilk açılışta dıt sesi yok görüntü yok.ama ram çıkarınca ram uyarısı ötüyo.

ram işlemci ekran kartı hdd başka bir anakarta takıp çalıştırdım sorun yok ama bu anakart üzerinde çalışmıyo.ilk açılışta dıt sesi yok görüntü yok.ama ram çıkarınca ram uyarısı ötüyo.

anakart bozuk o zaman aldığın yere götür halletmeleri lazım banada olmuştu ilk aldığımda anakart bozukmuş, ilk gün win7 kurdum gece yattım kalktım açılmadı bi daha 2 saat geçince açmayı denedim açıldı kapattım yeniden açtım yine açılmadı vatana geri götürdüm anakart bozuk dediler

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB
  • ustam bende anakartta sorun var diye geri gönderdim aldığım yere fakat sağlam deyip geri gönderdiler.ana kartta sıkıntı yokmuş.şimdi benim anlamadığım bu sistemin çalışmamasının başka ne gibi bir sebebi olabilir?_
  • bios ayarlarinda bir problem olabilir.. sistemi elektrikten cekip bios jumperi ile biosu sifirlamayi birde anakartin pilini sokup bir kac dk beklemeyi dene.. guc kaynagindan bagladigin butun girislerin baglantilarini kontrol.et imkan varsa anakartin alt kisimlarini ve heryere tanzikli hava vur statik elektrik yada kisa devre sorunu olabilir.. ramlerin ve ekran karti pinlerinin tam oturduguna dikkat et..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bios ayarlarinda bir problem olabilir.. sistemi elektrikten cekip bios jumperi ile biosu sifirlamayi birde anakartin pilini sokup bir kac dk beklemeyi dene.. guc kaynagindan bagladigin butun girislerin baglantilarini kontrol.et imkan varsa anakartin alt kisimlarini ve heryere tanzikli hava vur statik elektrik yada kisa devre sorunu olabilir.. ramlerin ve ekran karti pinlerinin tam oturduguna dikkat et..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manas15 M kullanıcısına yanıt
    anakart üzerindekidiğer ram slotunu denedin yine olmadıysa sorun anakartta değildir onu bi unut kardeşim. eğer makina açmıyosa görüntü vermiyosa başka bi ram al ve tak onu. ram alırken kingston tercih et bigboy,hynix, g-skill veya corsairde seçebilirsin ;) Oem, hi level ve zeppelin gibi basit ramlerden uzak dur.
    info@hanbiltek.com
    Han Grup Bilişim İletişim Güvenlik Elektrik Elektronik Sistemleri
  • Ben anakartın sorunlu olduğunu düşünüyorum. Aldığınız yer sorun yok diye geri göndermiş ama ne kadar doğru ?
    Çalışan sisteme dokunmayın.Bir program açılmıyorsa,bilgisayar hata veriyorsa,kapatıp yeniden başlatın,programı kaldırın,tekrar kurun. Kablolarını kontrol edin , çıkarıp tekrar takın .Yine de sorun çözülmüyorsa,bir bilgisayarcıya gösterin.Eğer bütçeniz yeni bir bilgisayar almaya uygunsa ,önce sorunla ilgili internette araştırın,daha sonra da bilgisayara girişin.Boza yapa, kendi sorunlarınızı çözecek kadar en azından bilgisayarcı olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz0695

anakart üzerindekidiğer ram slotunu denedin yine olmadıysa sorun anakartta değildir onu bi unut kardeşim. eğer makina açmıyosa görüntü vermiyosa başka bi ram al ve tak onu. ram alırken kingston tercih et bigboy,hynix, g-skill veya corsairde seçebilirsin ;) Oem, hi level ve zeppelin gibi basit ramlerden uzak dur.

ustam ram çalışıyo başka ana kart üzerinde taktım denedim.net olarak çalışıyo ram ekran kartı ve hdd.bu anakartta ram çalışmasa bile görüntü vermesi gerekmiyomu.ram olmadan ve hdd olmadanda bi görüntü elde etmem gerek sonuç olarak.herşey takılı halde pc açıyorum açılıs sesi görüntü yok sadece fanlar çalışıyo.onalrda hızlanıp yavaşlıyo durup tekrar dönmeye başlıyo.arkadaşın dediği gibi bios resetlediim fakat sonuç yine aynı.ama işin garip tarafı ram çıkarınca ram yok uyarısı ötüyo.bi anlam veremedim.

• manas15 M kullanıcısına yanıt
    işlemciyi değiştiripte dene kardeş.
    info@hanbiltek.com
    Han Grup Bilişim İletişim Güvenlik Elektrik Elektronik Sistemleri
  • aldığınız yere götürün ve sert çıkın bu nedir almışınız ama açılmıyor 4 5 gündür mağdursunuz birde adam gibi bakıp sorunlu parçayı tespit etsinler niye bu kadar sessiz kalıyorsunuz bu durumlara yahu ?

Orijinalden alıntı: bjk__murat

aldığınız yere götürün ve sert çıkın bu nedir almışınız ama açılmıyor 4 5 gündür mağdursunuz birde adam gibi bakıp sorunlu parçayı tespit etsinler niye bu kadar sessiz kalıyorsunuz bu durumlara yahu ?

ustam adamların gidip yakasına yapışıcamda.gönderdim anakartı çalışmıyo diye sağlam deyip geri gönderdiler.şimdi benim anlayamadığım benim yaptığım bişeydemi hata var en üstte herkez okuyo sistemde ne var ne yok uyumsuz yada yaptığım bir yanlıuş varsa onu bilmek istiyorum yoksa gidip adamların gırtlağına çökecem.anakart hariç tüm parçalar çalışıyor vde anakarta faklı işlemci ekran kartı ve ram taktım tepki aynı.sorunu zaten anakartta gördüğümden geri gönderdim onlarda sağlam diye bana gönderdiler.yanlış yapıyorsam eğer yaptığım yanlışı bulmak istiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

aldığınız yere götürün ve sert çıkın bu nedir almışınız ama açılmıyor 4 5 gündür mağdursunuz birde adam gibi bakıp sorunlu parçayı tespit etsinler niye bu kadar sessiz kalıyorsunuz bu durumlara yahu ?

ustam adamların gidip yakasına yapışıcamda.gönderdim anakartı çalışmıyo diye sağlam deyip geri gönderdiler.şimdi benim anlayamadığım benim yaptığım bişeydemi hata var en üstte herkez okuyo sistemde ne var ne yok uyumsuz yada yaptığım bir yanlıuş varsa onu bilmek istiyorum yoksa gidip adamların gırtlağına çökecem.anakart hariç tüm parçalar çalışıyor vde anakarta faklı işlemci ekran kartı ve ram taktım tepki aynı.sorunu zaten anakartta gördüğümden geri gönderdim onlarda sağlam diye bana gönderdiler.yanlış yapıyorsam eğer yaptığım yanlışı bulmak istiyorum.

götür orda gözünün önünde baksınlar bakalım sorunlumu sorunsuzmu ?

de ki madem sorunsuz aç hadi sistemi de açılırsa ben buradan gideceğim de bu sistem açılana kadar burdayım de...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.