|
Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (14. sayfa)
-
-
Bu gelen aracların yüzde doksanını galerici ve alsatçılar alacak boşuna ümitlenmesin kimse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 4-5 bayiye sıraya yazılmıştım herkes şehir soruyor. kendi şehrindekilere öncelik mi tanıyorlar. ekstrasız araç satmayacakları kesin mi. opsiyon fiyat listesini bulabilen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
2017 dizel polo aracım var. Satıp 2020 Seat Leon FR 1.5 TSI 150 HP DSG almayı düşünüyorum. Hayatım boyunca hiç benzinli araç kullanmadım. Böyle bir geçiş yapmam şu dönemde ne kadar mantıklı. Özellikle DSG konusu beni hep korkutuyor. Polo aracımı kullanırken de sürekli DSG olayı beni rahatsız ediyordu.
Fakat aracı yenilemek istiyorum. Seat Leon FR polodan sonra mantıklı bir seçim mi olacak hala karar veremedim. Sizin araç ile ilgili görüşleriniz nedir? Polo aracım ile şehir içi tüketim genelde 4 ile 6,5 arası değişiyor. Sanırım Seat Leon FR'da ortalama 8lt oluyor şehir içi.
Aslında konunun özeti şu poloyu ile leon takas edeceğim +100bin vereceğim.
Acaba bu olayı yapmak yerine dsg yeni kasaları mı beklesem diyorum ama o da min 300k olur gibi geliyor karar veremiyorum veremiyorum veremiyorumm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 27 Ocak 2021; 10:26:34 > -
Dsg korkusu varsa almayın Astra ,Yeni Focus ,308 tam otomatik kullanıyor onlara bakabilirsiniz.
-
-
-
yeni leon dsg min 300k sı var arkadaşlar bence... ve içini doldurmaya kalktığında hoppala ve de cuppala...
-
Leon hafif arabaydı. Eski kasası manuel 1100-1150 falandı sanki. 1318kg görünüyor. Niye bu kadar ağırlaşmış. Cam tavan falan da yok
Arkadaşlar SEAT Garanti Plus hakkında bilgisi olan var mı? Fabrika 2 yıl garantisine +3 yıl ekleyebiliyorsun. Yaptırmak iyi olur mu? DSG Şanzıman sorununu kapsıyor mu acaba?
Fiyat listesi şöyle;

-
quote:
Orijinalden alıntı: HA1990Arkadaşlar SEAT Garanti Plus hakkında bilgisi olan var mı? Fabrika 2 yıl garantisine +3 yıl ekleyebiliyorsun. Yaptırmak iyi olur mu? DSG Şanzıman sorununu kapsıyor mu acaba?
Fiyat listesi şöyle;

hocam dsg de çoğu zaman aracın garantisi bitse de iyi niyet garantisi vardır.
Önemli olan bakımlarının düzgün ve yetkili serviste yapılması
Benim 2016 leon 1.6 TDI DSG aracımda garanti bittikten bir sene sonra volan ve kavrama iyi niyete girerek değişim sağlandı.
İyi niyet kapsamında yapıldığı için geçen sene Eylül ayında 1.500TL gibi bir rakam tuttu.
Uzatılmış garanti de bu ücretleri vermezsiniz
Önemli olan +2 +3 yıl için vereceğiniz rakam ben serviste bakım yaptırıyorum olası bir sorunda iyi niyetten yaptırmayı tercih ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 27 Ocak 2021; 23:6:47 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: manisa_tryeni leon 231 bin fiyatı ile ben dahil herkesin gözünü boyamış durumda. ancak bu araba bence b sınıfı ölçülerinde hatta geri bile. nasıl mı? yeni renault clio ile sadece (metre ve hacim) ölçülerde mukayese yapıyorum:
Yeni Leon ile Yeni Clio genilşlik ve yükseklikte aynı; leon 30 cm daha uzun. Bagaj hacminde ise Clio 11 lt Leondan fazla.
herkes ne aldığını bilsin diye dedim. ben olsam bu durumda %50 lik ötv dilimine girmiş bir yeni Skoda Octavia'yı kovalardım.

Genişlik iz genişliği iç genişlik değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bende her zaman yetkili serviste işlemleri yaparım. Yarın aracı bir aksilik olmazsa satın alacağım. O halde aslında uzatılmış garanti yapmaya pek gerek yok gibi... Zaten 24 ay garantisi bitince iyi niyetten bir şeyler faydalanabiliyorsun. Direkt 10.000 vermek yerine iyi niyetle bir şeyleri halletmek daha uygun gibi.
-
1.0 eTSI DSG için sıraya girdim ama farlar ve stoplar çok kötü duruyor. En azından stopları infinite led yapsalardı keşke. Sıranın geleceğini de düşünmüyorum gerçi.
quote:
Orijinalden alıntı: muti9696
1.0 eTSI DSG için sıraya girdim ama farlar ve stoplar çok kötü duruyor. En azından stopları infinite led yapsalardı keşke. Sıranın geleceğini de düşünmüyorum gerçi.Hocam nasil siraya girdiniz? Onden bir odeme mi yaptiniz?
Kapora vs yok. Ad soyad ve telefon aldı o kadar. Çok da mühim bir şey olduğunu zannetmiyorum. Benden önce 100'ün üzerinde kişiyi yazmıştır zaten. Bana sıra geleceğini de düşünmüyorum ama bir umut yazdırdım adımı.
quote:
Orijinalden alıntı: muti9696Kapora vs yok. Ad soyad ve telefon aldı o kadar. Çok da mühim bir şey olduğunu zannetmiyorum. Benden önce 100'ün üzerinde kişiyi yazmıştır zaten. Bana sıra geleceğini de düşünmüyorum ama bir umut yazdırdım adımı.
Tesekkur ederim. Ben de leon dusunuyorum ondan sordum.
quote:
Orijinalden alıntı: OXMOXTOXHocam aks genisligi ve diz mesafesi olarak leon bayagi onde. O da leonun bir diger artilari.
Alıntıları Göstero da 30 cm uzunluk farkının kerameti
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2496D2A71
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterben araba alırken bir enine bakarım bir de boyuna.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı