< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak52 -- 22 Ocak 2021; 22:11:21 > |
Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (12. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cupra_RDün kota atılır atılmaz şansa bir araç bulabildim.
Bayilere ortalama iki araç verilmiş diğer ay otomatikler gelecek ama Fr otomatik veya manuel ile ilgili yakın vakitte gelir mi belli değil.
2020 olması eksi gibi gözüküyor onun dışında beyaz yerine kırmızı bulabilsek çok daha fazla iyi olurdu :)
2020 eski kasasın sarı sayfalarda 240-250 satıldığını düşünürsek fiyat olarak gayet iyi diyebilirim
Standart donanım da ACC nin ve ön park sensörü olmaması kötü olmuş onu da vergi dilimden dolayı koyamadıklarını biliyorum.
Muhtemelen 2021 Fr manuel bu donanımdaki araçlar vergi dilimini geçebilir biraz risk aldık ama hayırlısı olsun artık
Araç gelince kendi fikirlerimi paylaşıcam eski kasa 2 tane 2016 makyajlı olarak 2017 ve 2019 fr kullanmış biri olarak ne kadar bizi tatmin edecek merak ediyorum doğrusu
Böyle saldırmaya gerek var mı ? 2021 model olsun, istediğiniz renk olsun, içinize tam sinsin... varsın bir kaç ay bekleyin ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: silverustaBöyle saldırmaya gerek var mı ? 2021 model olsun, istediğiniz renk olsun, içinize tam sinsin... varsın bir kaç ay bekleyin ne olacak
Alıntıları GösterFiyat lansman dolayısıyla bu seviyede olduğu için muhtemelen birkaç aya 1.5 TSI FR'ı %50'lik ÖTV diliminde bulmak mümkün olmayacak. Yoksa renk ve kullanacak kişinin içine sinmesi konusunda kesinlikle haklısınız ancak beklemenin karşılığı size 50-60.000TL belki de daha fazlasına mal olabilir. Şu an alanlar da bu riski göz önünde bulundurup alıyor. Açıkçası mevcutta bir aracım olmasaydı ve elimde 230.000TL nakitim olsaydı ben de bu aracı almak için uğraşırdım.
-
Hocam saldırmakla alakası yok ben zaten otomotiv sektöründe çalışan ve çevresi olan biriyim.
Herkes biliyor ki firmalar artık ellerinde araç stoklamıyor ve bunun doğrultusunda fiyatlar az biraz uygun olursa bırakın renk bulmayı aracı satın almanız mümkün olmuyor.
2021 olacak, istediğim renk olacak dersem satın alabilmek için mayıs, haziran en iyimser gözüken tablo ve mevcut kur az biraz oynarsa ötv dilimi artacak sonuçta bir model ve istediğim renk olacak diye 30-40 bin fazla ödeme yapmış olucam sizce bu mu daha mantıklı?
-
Sadece style paket araçlar plus değil hocam araçlar o yüzden plus özelliklerde olan donanımlar yok.
Yine de 230 bin bandı ile çok güzel satış rakamları yakalanıcaktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cupra_RDün kota atılır atılmaz şansa bir araç bulabildim.
Bayilere ortalama iki araç verilmiş diğer ay otomatikler gelecek ama Fr otomatik veya manuel ile ilgili yakın vakitte gelir mi belli değil.
2020 olması eksi gibi gözüküyor onun dışında beyaz yerine kırmızı bulabilsek çok daha fazla iyi olurdu :)
2020 eski kasasın sarı sayfalarda 240-250 satıldığını düşünürsek fiyat olarak gayet iyi diyebilirim
Standart donanım da ACC nin ve ön park sensörü olmaması kötü olmuş onu da vergi dilimden dolayı koyamadıklarını biliyorum.
Muhtemelen 2021 Fr manuel bu donanımdaki araçlar vergi dilimini geçebilir biraz risk aldık ama hayırlısı olsun artık
Araç gelince kendi fikirlerimi paylaşıcam eski kasa 2 tane 2016 makyajlı olarak 2017 ve 2019 fr kullanmış biri olarak ne kadar bizi tatmin edecek merak ediyorum doğrusu
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanılsın. Acaba tüm bayileri aradınız mı? Bayilere ort. 2 araç verildi ise sanırım bulmak artık imkansız. Ne dersiniz?
-
Hayir style plus görüştüm. Ayrica seat bayinde arkadaşım calisiyor. Style.plus paket 1.0 dsg fiyati 231 -
Denilen şu. Manuel style 209 Manuel fr 231 style plus dsg 231 fr dsg ise nisan mayıs arasinda gelecek. Hic pakette sunroof yok opsiyon olacak o durumda kesin değil -
Evet hocam style olanlar manuel 1.0 TSI otomatik olanlar Style Plus e-tsi Dsg
231 ne kadar katlanır ayna, digital gösterge ve 10'' multimedya olmasa da gayet iyi fiyata satılacak.
Manuel 209 style paket 1.0 çok mantıklı gelmiyor bana 231 FR daha mantıklı
Ayrıca style plus satıldı nisan ayına kalmayacaktır bayileri takip etmenizi öneririm her bayiye atılan stok araç tipi farklı olabiliyor. benim aldığım bayiye bugün style plus paketi geldi dün yoktu mesela takip etmekte yarar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 23 Ocak 2021; 1:10:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: teknolojiHayırlı olsun, kazasız belasız kullanılsın. Acaba tüm bayileri aradınız mı? Bayilere ort. 2 araç verildi ise sanırım bulmak artık imkansız. Ne dersiniz?
Alıntıları GösterÇok teşekkürler hocam Allah herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Şuan bulmak imkansız gibi haberler cıkar cıkmaz bayilerin telefonu kitlendi.
Ben de tesadüfen bayiye kota atılması anına denk geldim yoksa benimde bu sektörde olmama rağmen alma şansım düşüktü.
Şubat ayında 2021 modeller gelecek bence bayideki satış danışmanı arakadaşlarla devamlı irtbatta olmakta fayda var.
-
Öncelikle hayırlı olsun dış tasarımı pek takmam içeriyi umursarım ama bu araç cidden çok iyi duruyor hem iç hem de dış tasarım olarak.
Normalde 308 almayı düşünüyordum ancak aynı fiyat çerçevesinde bu araçta arka koltuk için de iklimlendirmenin olması yüzünden ilgim leona kaydı. Ancak navigasyon ile alakalı bilgi bulamıyorum ne kadar bayi aradıysam hiç bir şey bilmiyordu konuştuğum kişiler bu yüzden size sormak istiyorum, araçta navigasyon var mı? Yoksa android auto ile bağlanıldığında da kadrana haritayı getirebiliyor muyuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: .bllÖncelikle hayırlı olsun dış tasarımı pek takmam içeriyi umursarım ama bu araç cidden çok iyi duruyor hem iç hem de dış tasarım olarak.
Normalde 308 almayı düşünüyordum ancak aynı fiyat çerçevesinde bu araçta arka koltuk için de iklimlendirmenin olması yüzünden ilgim leona kaydı. Ancak navigasyon ile alakalı bilgi bulamıyorum ne kadar bayi aradıysam hiç bir şey bilmiyordu konuştuğum kişiler bu yüzden size sormak istiyorum, araçta navigasyon var mı? Yoksa android auto ile bağlanıldığında da kadrana haritayı getirebiliyor muyuz?
Teşekkürler, dış ve iç tasarım olarak ben de çok beğendim.
Şuan yeni kasa olmasından ve vergi diliminin altında olmasından dolayı da tercih edilebilir.
Danışmanlara araç gelmeden online eğitim olarak tanıtım yapmışlar onlar da dediğiniz gibi bilmiyor ben de sizin gibi navizgasyon olayını merak ediyorum.
Benim aldığım araç bugün bayiye geldi bir aksilik olmazsa pazartesi inceleme şansım olacak. Navigasyonla ilgili bilgi aktarıcam en kısa sürede teşekkürler.
-
Full link açık geliyor. Android auto ya da apple.car play ile ile.haritayi yansitabliyorsunuz -
Ncap testleri için https://www.youtube.com/watch?v=B-iY6shsBuM&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faithless1905 -- 23 Ocak 2021; 6:57:21 > -
Fiyatı 231.000 tl ama yok. Doğuş oto şubatda gelicek diyor Başka bayilerde araç yok diyor şubatda gelicek diyorlar şubatda gelenlerde 2020 model olucak ve muhtemelen bu fiyatdan olmıyacak denildi -
Ben de doğuş oto ile görüştüğümde şubat sonu gibi araçların geleceği ve fiyatının belli olmadığını söylediler. Belli olunca size dönüş yapalım dediler.
Siz hangi bayi ile görüşmüştünüz @Cupra_R?
-
quote:
Orijinalden alıntı: çaylak52
Full link açık geliyor. Android auto ya da apple.car play ile ile.haritayi yansitabliyorsunuzhocam fr de full link opsiyonel style plus alırsanız dediğiniz doğru
-
hocam fiyat açıklandıktan sonra bayilerin telefonu kitlendi o yüzden isim alalım arayalım diyorlar.
Kapora alsalar yüzlerce alırlar ama gelen araç sayısı belli o yüzden bu işe girmiyorlar.
kota atıldıktan sonra Satış danışmanı kime vermek isterse o aracı ona verecek zaten bir bayide ortalama 4-5 tane danışman oluyor atılan 2-3 aracı hepsi satmak istiyor herkesin bekleyen müşterisi var o yüzden bu dönemde aracı almak biraz şans arkadaşlar
-
-
1.0 e-TSİ Style Plus DSG videosu var mı yabancılarda?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X