|
Teşekkür ederim hocam. Sitesinde style donanım için eco led ön arka farlar diyor. Infinite led değil tabi ama görünen kırmızı ışıklar led değil mi yani? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (16. sayfa)
-
-
Hocam yanlış yönlendirme yapmak istemem ama benim gördüğüm yanan kısımlar led değil geri vites ve fren lambasının üstünde olan yerler led orada da sinyal var.
Ön far yanarken ve arka stoplar yandan fikir verebilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cupra_RHocam C sınıfı araç alacaksan ve vag grubunda tercih yapmak istersen Leon 1.0 eTSI DSG Style Plus mantıklı olur.
Şuan satılan manuel 1.5 FR donanımlı aracın sadece eTSI 1.0 DSG'si FR paketi 280-290 bandında gelmesi bekleniyor.
Dolu (cam tavan,18 jant, anahtarsız giriş, çoklu ambians, kör nokta, kablosuz şarj, Full link, ACC ve uzun far asistanı, geri görüş kamera, ön park sensörü) 1.5 FR DSG almak isteyenler 330-340 bini gözden cıkarmalı.
Alıntıları GösterYuzde 50lik dilimde bir arac dusunuyorum. Yani 230.000 civarina kadar cikabilirim. 1.0 etsi style plus otomatik diye dusunmustum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tekrardan teşekkürler. Dün çok kötü gelmişti ama gözüm alıştı sanırım. O kadar da kötü durmuyor. Bulabilirsem alacağım. Şu an bu fiyata daha mantıklı c segmenti yok gibi. 308 allure sport yüzü çok eski. Focus trendx ve corolla dream ile karşılaştırınca daha alınası duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 WV Polo'dan 2020 Seat Leon FR'a bugün itibari ile geçiş yapmış bulunuyorum. SA =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 28 Ocak 2021; 17:5:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HA19902017 WV Polo'dan 2020 Seat Leon FR'a bugün itibari ile geçiş yapmış bulunuyorum. SA =)
2018 polo aracım var.. 2020 leona geçtiğinde senin en çok dikkatini çeken şey ne oldu ?
Sürüş deneyiminden aktarabilir misin biraz ?
-
Hayirlisi olsun. Yeni kasa polodan mi ?Hangi motor kambinasyonundan gectiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: pbmax2018 polo aracım var.. 2020 leona geçtiğinde senin en çok dikkatini çeken şey ne oldu ?
Sürüş deneyiminden aktarabilir misin biraz ?
Alıntıları GösterValla hocam bunca yıl boşuna dizel kullanıp amelelik yaptığımı çok net anladım. Bi kere arabayı çalıştırdığımı bile hissetmedim leon da. Sanki elektrikli araç sürüyormuşum gibi ne bir titreşim ne polo da çıkan abuk subuk farklı şeyler...
Tabi polo dan golf a geçmek ayrı bir şey şimdi leon u golf ile kıyaslaştıramam ama polo dan leon a geçişte gerçekten kaliteyi çok net anlıyorsunuz.
2017 polo dizel dsg 63.000km aracım vardı seat leon fr 1.50 tsi dsg 5.000km ile takas ettim. üzerine 100.000tl verdim. yani açıkçası bu fiyat aralığına içi bu kadar dolu sıfır ayarında başka bir araç bulamazdım.
Henüz yarım saatlik bir kullanımım oldu çok detaylı bir tavsiyede bulunamam ama sürüş kalitemin ve konforumun hayli arttığını hissettim diyebilirim.
@OXMOXTOX;
Eski kasa Polo 1.4 tdi dsg den > 2020 SEAT LEON FR 1.5 EcoTSI (150 HP)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 28 Ocak 2021; 18:44:15 >
-
Arkadaşlar merhaba bnde leon fr 1.5 fr almak istiyor um bayileri ariyorum . stoklar belli olmadı onunzde 300 400 kişilik sıra var diyorlar. Nasıl ulaşabiliriz bu araca sanki almak imkânsız gibi
ya beyler son zamanlarda full link açtıran oldu mu neden bu kadar pahalı bunu açtırmak?
-
Aynen pahali ben superbde bu yüzden android auto tarzı bir iki uygulama ile kullanmıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: HA1990Valla hocam bunca yıl boşuna dizel kullanıp amelelik yaptığımı çok net anladım. Bi kere arabayı çalıştırdığımı bile hissetmedim leon da. Sanki elektrikli araç sürüyormuşum gibi ne bir titreşim ne polo da çıkan abuk subuk farklı şeyler...
Tabi polo dan golf a geçmek ayrı bir şey şimdi leon u golf ile kıyaslaştıramam ama polo dan leon a geçişte gerçekten kaliteyi çok net anlıyorsunuz.
2017 polo dizel dsg 63.000km aracım vardı seat leon fr 1.50 tsi dsg 5.000km ile takas ettim. üzerine 100.000tl verdim. yani açıkçası bu fiyat aralığına içi bu kadar dolu sıfır ayarında başka bir araç bulamazdım.
Henüz yarım saatlik bir kullanımım oldu çok detaylı bir tavsiyede bulunamam ama sürüş kalitemin ve konforumun hayli arttığını hissettim diyebilirim.
@OXMOXTOX;
Eski kasa Polo 1.4 tdi dsg den > 2020 SEAT LEON FR 1.5 EcoTSI (150 HP)
Alıntıları GösterSizinkisi eski kasa poloymuş.. yeni kasa 1.0tsi sahibiyim. Benim için sanırım çok buyuk farklılık olmayacak. Sunroof istiyorum ve dsg olsun istiyorum. Bu ikiside yok 230 luk leonda..
O yuzden bana çok hitap etmeyecek sanırım.
Cvbnız için teşekkürler
-
Kesinlikle 10 kollu olan kırmızı araçta özellikle çok iyi duruyor -
Yerinizde olsam bir test sürüşü yapmaya çalışırdım. Yeni kasa polo ile de ayırt edici şekilde fark var. Ben yeni kasa polo da kullandım.
-
www.seat.com.tr
Yeni SEAT Leon - Teknik Özelliklerhttps://www.seat.com.tr/modeller/yeni-leon/teknik-ozellikler/style-plus
Donanim listesi belli. Gelecek olan 1.0 e-tsi sytle plus icin.
quote:
Orijinalden alıntı: HA1990Yerinizde olsam bir test sürüşü yapmaya çalışırdım. Yeni kasa polo ile de ayırt edici şekilde fark var. Ben yeni kasa polo da kullandım.
Alabilmek için üstüne 60 bin koymak lazım. Ve yine manuel.. bu yuzden cezbedici gelmiyor malesef.
Yorum yapan herkes galerici mi acaba kimse nasıl alabiliriz birşey dememiş aracı almak mümkün degilki galericiler yuzunden 
1.6 dizel 2015 golfüm var
1.0 style plus leona geçmeyi düşünüyorum.
Hız performans anlamında çok kayıp hisseder miyim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Golf Hangi donanım bilmiyorum ama comfortline ise kesinlikle donanımsal eksikleri yok fazlası var diyebilirim
Hız, Performans olarak tatmin eder 1.0 gider mi diye düşünmeyin gerçekten keyifli gidiyor.
Ayrıca 1.0 eTSI 6 litre yoğun trafikte yakıt tüketimi var dizelden tek farkınız benzine verilen litre farkı olacaktır.
-
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserhatym -- 7 Şubat 2021; 20:19:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı