Şimdi Ara

Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
850
Cevap
49
Favori
132.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: commandx

Leon hafif arabaydı. Eski kasası manuel 1100-1150 falandı sanki. 1318kg görünüyor. Niye bu kadar ağırlaşmış. Cam tavan falan da yok

gerçekten, bir de cam tavan, opsiyon şu, bu ekletsen araba 1500 kg olacak. bu ispanyolları japon hondaya yollamak lazım, malzemeden nasıl çalınır öğrensinler.Yeni Seat Leon MK4  (ANA KONU) 

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

Genişlik iz genişliği iç genişlik değil

Alıntıları Göster

iz de olsa iç de olsa rakamlar ortada

• manisa_tr kullanıcısına yanıt

Malzemeden nasıl çalınacağını en iyi almanlar bilir. Sahtekarlık mevzu olunca rakip aramana gerek yok, vag grubu başı çeker. Bağımsız pek göremezsin mesela. Kırpılmış donanım çok görürsün.

Civic hb 1412kg. Eski leon 1.0tsi 1122kg imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: HA1990

Arkadaşlar merhaba,

2017 dizel polo aracım var. Satıp 2020 Seat Leon FR 1.5 TSI 150 HP DSG almayı düşünüyorum. Hayatım boyunca hiç benzinli araç kullanmadım. Böyle bir geçiş yapmam şu dönemde ne kadar mantıklı. Özellikle DSG konusu beni hep korkutuyor. Polo aracımı kullanırken de sürekli DSG olayı beni rahatsız ediyordu.

Fakat aracı yenilemek istiyorum. Seat Leon FR polodan sonra mantıklı bir seçim mi olacak hala karar veremedim. Sizin araç ile ilgili görüşleriniz nedir? Polo aracım ile şehir içi tüketim genelde 4 ile 6,5 arası değişiyor. Sanırım Seat Leon FR'da ortalama 8lt oluyor şehir içi.

Aslında konunun özeti şu poloyu ile leon takas edeceğim +100bin vereceğim.

Acaba bu olayı yapmak yerine dsg yeni kasaları mı beklesem diyorum ama o da min 300k olur gibi geliyor karar veremiyorum veremiyorum veremiyorumm

Yeni dsg kasalar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2496D2A71

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

-11 lt bagaj hacmine ne demeli. O da TOPAC olmayan formdan mı kaynaklanıyor. bu iki arabaya da binmedim. binip karşılaştırırsam daha net fikrim olur. ama sadece rakamlarla yola çıkarsak leonun tek artısı 30 cm den dolayı arka diz mesafesi iyi olacaktır. gerisi teferruat.

• Yeni Seat Leon MK4  (ANA KONU)
    Yeni Seat Leon MK4  (ANA KONU)

Biz susalim rakamlar konussun😀

• Cupra_R kullanıcısına yanıt
    Bir soru sormak istiyorum. Style plus da ecoled demişler. Dinamik degil ama yinede led var mı ? Sanirim halojen değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak52

Bir soru sormak istiyorum. Style plus da ecoled demişler. Dinamik degil ama yinede led var mı ? Sanirim halojen değil

Hocam soruna cevap olarak yolladığım videoda türkiye de satışa sunulacak araçda ki gibi jantlara, kadrana, ecoled farlara ve stoplara ve multimedyaya sahip aklındaki çoğu soruyu cevaplar diye düşünüyorum.

Bu arada kadran bildiğimiz mk3 kadranı.

Teşekkürler bilgilendirme için.Bu videoyu izlemistim. Aksam çekimi olsaydi daha net olurmuş bu videoda.
  • çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

Akşam saatlerinde çekilmiş resim belki fikir verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 28 Ocak 2021; 13:12:41 >
    Cok teşekkürler
  • Yeni Seat Leon MK4  (ANA KONU)

Leon da Opsiyon olan hangi 18'' jantı tercih ederdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 28 Ocak 2021; 13:35:3 >

Ustten ucuncu

• Arkadaslar merhaba. 2017 ekim ayinda 0 km ibiza 1.0 ecotsi manuel style satin aldim. Su an 39.000 kmde 1 parca boyali butun bakimlarini yetkili serviste yapildi. Kisacasi tertemiz bir arac. Otomatik arac bakalim dedik. B sinifi berbat arabalara yuksek fiyatlar cekiyorlar. Yuzde 50lik dilimde baska c sinifi otomatik scala disinda yok. Ic mekan gostergeler vites topuzu kapilar kapi acma butonlari ayni ibiza. 3.5 seneye yakindir hep ayni mekani gormekten de biraz sıkıldık. 1.0 tsi sytle plus otomatik bir leona gecmeye deger mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Arkadaslar merhaba. 2017 ekim ayinda 0 km ibiza 1.0 ecotsi manuel style satin aldim. Su an 39.000 kmde 1 parca boyali butun bakimlarini yetkili serviste yapildi. Kisacasi tertemiz bir arac. Otomatik arac bakalim dedik. B sinifi berbat arabalara yuksek fiyatlar cekiyorlar. Yuzde 50lik dilimde baska c sinifi otomatik scala disinda yok. Ic mekan gostergeler vites topuzu kapilar kapi acma butonlari ayni ibiza. 3.5 seneye yakindir hep ayni mekani gormekten de biraz sıkıldık. 1.0 tsi sytle plus otomatik bir leona gecmeye deger mi?

Hocam C sınıfı araç alacaksan ve vag grubunda tercih yapmak istersen Leon 1.0 eTSI DSG Style Plus mantıklı olur.

Şuan satılan manuel 1.5 FR donanımlı aracın sadece eTSI 1.0 DSG'si FR paketi 280-290 bandında gelmesi bekleniyor.

Dolu (cam tavan,18 jant, anahtarsız giriş, çoklu ambians, kör nokta, kablosuz şarj, Full link, ACC ve uzun far asistanı, geri görüş kamera, ön park sensörü) 1.5 FR DSG almak isteyenler 330-340 bini gözden cıkarmalı.

Arka ledler için de fotoğraf çektiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: muti9696

Arka ledler için de fotoğraf çektiniz mi?

hocam arkalar led değil ne yazık ki

• commandx C kullanıcısına yanıt

civic ile yolda giderken tüm yol sesi içerde, kaporta desen çok zayıf

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.