|
Yeni Seat Leon Autobest 2021 ödülünün sahibi oldu
-
-
Leon F P aracı
Bir de ülkemizin zengin apaçi tayfası kullanmasa tam olacak.
-
O arkadaki yazı fontuyla yazılan leonu görünce oy bile vermezdim çakma mazda 3 tasarımlı araç -
Apaçiler bu tasarımı pek beğenmeyecek sanırım. -
TR piyasasına sürüldükten sonra piyasaya girince basık fotoğraflar ve çöp jantlar meydana çıkacaktır. Hayırlı olsun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni leonun tasarımını herhalde bir ben beğendim😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir önceki arabayla anlayışı çok değiştirmişler. fr spor görünüm, xcellence donanım, style her yönden "uygun"du. şimdi hepsinde spor tampon, fr pakete sunroof dahil değil. jantlar ise birkaç tanesi hariç (özellikle standart olanlar) öncekine göre epey kötü. içerdeki dijital ekran büyük ancak şu ana kadar kullanım konusundaki tüm incelemelerde genelde olumsuz yorumlandı. fiziksel (klima dahil) doğru düzgün tuş yok. yola bakmadan ayarlamak vs mümkün değil. 4-5 senelik leon sahibiyim; sonuçta yeni model, olumlu özellikleri çok ancak bir türlü ısınamadım. o resimlerdeki kırmızı arabaya da kanmayın hayatı opsiyon o arabanın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 17 Aralık 2020; 18:14:28 >
-
Apaçiye alıştık da zengin ne alaka Avrupa'da kısa şortlu yeni yetme arabası..
-
dış tasarımı gerçekten eski leona göre berbat olsada.. f/p acısından segment hb araçlar açısından en iyisi leon rakipsiz bence kesinlikle en boşunda bile
led farlar ( led halojen )
anahtarsız giriş
ecall sistemi
7 hava yastığı
otomatik dijital klima
ön arka fren asistani ( bu donanımı özellikle test ettim harika çalışıyor gerçekten 2-3 kez başka araca vurmaktan araç kendi kendine kurtardı beni )
şeritten ayrılma sistemi gibi donanımlar sunuluyor en baz paketinde bile ve fiyatıda 15.900 avro
1.0 tsi 90bg-110bg 2.0 (dizel) 150 bg-115bg 1.5tsi 130bg 1.0 e-hibrit 110bg 1.5 e-tsi 150bg (favorim 1.4 e-HYBRID (204 BG ) gibi çook geniş motor ve donanım yelpazesiyle satılıyor tabii bizde değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 17 Aralık 2020; 18:15:46 > -
Citroën C4 de ne ola ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 aydır avrupada yollarda, ama buraya gelmesine en az 6 ay var
-
İsmi bile güzel leon’un ama ancak haberlerini okuyabiliyoruz. -
Bazı jüri üyeleri sanderoya çok acımasız davranmış.
-
Bugün tırın üstünde arkası çok benzeyen 2 araç gördüm ama tam seçemedim. Doğuşa gidiyordu.
-
yeni tasarımı bir ben beğenmedim zannediyordum kimse beğenmemiş.
-
Hayatı opsiyon olan araçta bile sunroof yok püh Bakalım ülkemize hangi özellikleri kırpılarak sokulacak
-
tip süper ama fazlasıyla yeni mazda 3 e benzetmişler. yeni mazda3 hb çok iyi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bir önceki arabayla anlayışı çok değiştirmişler. fr spor görünüm, xcellence donanım, style her yönden "uygun"du. şimdi hepsinde spor tampon, fr pakete sunroof dahil değil. jantlar ise birkaç tanesi hariç (özellikle standart olanlar) öncekine göre epey kötü. içerdeki dijital ekran büyük ancak şu ana kadar kullanım konusundaki tüm incelemelerde genelde olumsuz yorumlandı. fiziksel (klima dahil) doğru düzgün tuş yok. yola bakmadan ayarlamak vs mümkün değil. 4-5 senelik leon sahibiyim; sonuçta yeni model, olumlu özellikleri çok ancak bir türlü ısınamadım. o resimlerdeki kırmızı arabaya da kanmayın hayatı opsiyon o arabanın :)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X