Şimdi Ara

Yeni Şampiyon: Xerath, Magus the Ascendant

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
6.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeler;
  • 14.09.2011 PC Gamer Tanıtım Görseli eklendi.
  • 24.09.2011 Tanıtım Görseli eklendi.
  • 26.09.2011 Arkaplan bölümü eklendi.
  • 28.09.2011 Art spotlight eklendi
  • 29.09.2011 Skill'leri ve Oyun İçi Görüntleri eklendi

• PC Gamer Tanıtım Görseli

Tanıtım Görseli

[

Kendi zamanında Valoran'ın en güçlü Mage'lerinden olan Xerath nedeni henüz bilinmemekle birlikte gördüğünüz lahitin içerisine çok çok uzun zamanlar boyunca hapsedilmiştir.

Art Spotlight

Skin'leri

Xerath Runeborn

Xerath Battlecast

Skill'leri

Ascended Form (Üst Benlik) (Pasif): Xerath büyü gücünden beslenerek kendisini fiziksel hasara karşı daha dayanıklı hale getirir. Yetenek gücünün bir kısmını zırha çevirir.

Arcanopulse (Büyüdalgası) : Yüksek menzilli bir enerji yığını yollar, vurduğu bütün hedeflere büyü hasarı verir.

Locus of Power (Gücün Yörüngesi): Xerath kendisini büyü gücünün olduğu yere sabitler, bütün yeteneklerinin menzillerini arttırır ve ekstra büyü dayanıklılığı kırma etkisi kazanır. Yetenek aktifken hareket edemez halde iken yeteneği sonlandırdığıdna ekstra hareket hızı kazanır.

Mage Chains (Büyücü Zincileri) : Bir düşmana büyü hasarı vurur ve onu dengesiz büyü ile işaretler. Xerath�ın vurduğu bir sonraki büyü sersemletme etkisi gösterir.

Arcane Barrage (Büyü Yağmuru): Bir bölgeye alandaki bütün düşmanlara hasar veren büyü enerjisi yığını çağırır. Yeniden yapılanma süresine girmeden önce üç defa tekrarlanabilir.

*Çeviri brscngznc'e aittir teşekkürleri ona iletelim

Champion Spotlight

Oyun İçi Görüntüleri

Yeni Şampiyon: Xerath, Magus the Ascendant Yeni Şampiyon: Xerath, Magus the Ascendant Yeni Şampiyon: Xerath, Magus the Ascendant Yeni Şampiyon: Xerath, Magus the Ascendant Yeni Şampiyon: Xerath, Magus the Ascendant Yeni Şampiyon: Xerath, Magus the Ascendant Yeni Şampiyon: Xerath, Magus the Ascendant

Arkaplan

• Şampiyon isminin açıklanmasının ardından Xerath isminin aslında İngiliz bir metal grubuna ait olduğunu öğrendim Yorick, Slash latifesinden sonra benzer birşeyi Xerath'da da görebilmeyi umuyorum kendi adıma.

Buda o gruptan bir şarkı:http://www.youtube.com/watch?v=sCRqOJZEBE4

• Magus the Ascendant, Yüksek Mage anlamına geliyor

• Xerath'ı tasarlayan kişi Volty, daha öncesinde Maokai, Skarner, Vayne ve Leona'yı tasarladı.

•  Yeni Şampiyon: Xerath, Magus the Ascendant
    Volty : Konuşulanın aksine Xerath Tanky Mage değil. Tüm yeteneği ofansif hücum gücünde saklı. Ayrıca umarım devasa Arcane Işın Topları ile eğlenirsiniz.

•  Yeni Şampiyon: Xerath, Magus the Ascendant
    Jozrael : Lazer topları ile Arcane Mage. Muhteşem birşey.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 5 Ekim 2011; 11:51:56 >

• Sizce hangi konu bilgi sızdığında güncellenip, Türkçeleştirilip sürekli üstlerde kalacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

quote:

Orijinalden alıntı: IshidaUryuu

http://forum.donanimhaber.com/m_52513214/tm.htm

http://tr.wikiquote.org/wiki/Buz_Devri:_Erime_%28film%29

3. replik

• quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Sizce hangi konu bilgi sızdığında güncellenip, Türkçeleştirilip sürekli üstlerde kalacak?

İkisi de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncellendi
  • Ne ayakasın lan?My power eternal falan? First Blood yaparlar adamı keratacım.
  • Çok merak ediyorum skillerini , oyun içi görünümünü , skinlerini. İlgiyle bekliyorum bu karakteri.

Bu arada Ashandle yeni karakterlerle ilgili konuların çok iyi oluyor. Ellerine sağlık. Devamını bekliyoruz
  • Sonunda büyücü
  • tipten 1-0 yenik başlıyor umarım 6300 olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistikus8

tipten 1-0 yenik başlıyor umarım 6300 olmaz

Her şey tip mi?Hem bence iyi yani şekli şemali falan.
  • fazla karizmatik görünmüyor ama bakalım özellikleri nasıl olacak.
  • Haydi hayırlısı güzel bir champion daha geliyor bu arada konu için emeğine teşekkürler...
  • skilleri gösterişli bi mage olsun istiyorum efekt bakımından dağıtsın ortalığı birbirine katsın depremler yaratsın meteorlar düşürsün yerden kazıklar çıkarsın
  • Bu da Rumble gibi unique bir cast sistemiyle gelecek. Enerjisi bitti zaman kapalı forma geçecek muhtemelen. Rumbleın tersi gibi OP.
  • 6k ip yaptım beklemedeyim...

Riven alıcaktım ama bu 1-2 haftaya geliyor gibi beklemekte yarar var
  • sulu şampiyon hp kaybettikçe şekli değişiyorsa pasifi hp kaybına göre def yada ap kazanıcak gibi o yüzden offtank olucak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hâmmer

skilleri gösterişli bi mage olsun istiyorum efekt bakımından dağıtsın ortalığı birbirine katsın depremler yaratsın meteorlar düşürsün yerden kazıklar çıkarsın

+1
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.