Şimdi Ara

POE 1 | Mercenaries | Satılık Build | Çin Tankı All Content | Satılık Divine |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kıbrıs İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 POE 1 | Mercenaries | Satılık Build | Çin Tankı All Content | Satılık Divine |

Arkadaşlar merhaba, ligi bırakıyorum sağlam, afk build arayan arkadaşlar varsa kesinlikle kaçırmasınlar. Build sevgili kardeşimiz Olivianna'nın build'i ile aynı. Ultimatum keyleri alarak divine yağdırabilirsiniz ya da Ultimatum content maplara girerek ultimatum key düşürebilirsiniz.

Aşağıya takip ettiğim rehberin linklerini bırakıyorum. Rehberde belirtilen tattoo'ları eklemeniz gerekmektedir. Tattolar ile max block - chaos res - fire dmg - crit reduce alıyorsunuz. Tattoo tek kullanımlık olduğu için onları veremiyorum karaktere bind ediliyor.

Not : Satın almadan önce Olivianna'nın buildi videoları izleyin. Oyunu bırakacağım vakit ayıramıyorum artık. Knetic Blast ile yaptığım Alva farmı buildim var isteyen iletişime geçebilir. Teşekkürler.

POE 1 | Mercenaries | Satılık Build | Çin Tankı All Content | Satılık Divine |paste of exile - pobb.in
    Level 21 Holy Flame Totem Chieftain [3.26]
    https://pobb.in/-JyPfNszLs8S

PRICE LIST

Weapon : 10div

Helmet : 10div

Gloves : 10div

Boots : 10div

Mageblood : 210 div

Svalin ( Max Block ) = 110div

Left Ring : 7div

Right Ring : <1div

Amulet : 12div

Cinderswallow : 15div

Timeless Jewel : 30Div

Thread of Hope (-16Res) : 13Div

Bloodnotch Jewel : 6 Div

Diğer jeweller hediyem olsun :)

Toplam : 443 DIV

DIV = 3TL

TOTAL COST : 1,300 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kıbrıs Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Selamlar, pobb isteyen arkadaşlar için karakterin pobb'u

POE 1 | Mercenaries | Satılık Build | Çin Tankı All Content | Satılık Divine |paste of exile - pobb.in
    Level 97 Detonate Dead of Scavenging Chieftain [3.26]
    https://pobb.in/yoZUBqrfRp-Y

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.