Şimdi Ara

Yeni Renault Clio tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön ızgara biçimsiz gözüküyor ancak gözümüz alışır diye düşünüyorum.

• Ben arabadan çok anlamam, ilk bakacağım şey tasarım olur. Bana tasarım güzel geldi, sanki Alfa Romeo esintileri var gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tüketim değerleri iyi, 2x 10 inç ekran iyi, fonksiyonel direksiyon iyi, dahili google navi iyi, arka diz mesafesi ve kafa yüksekliği kötü, katlanan ön bardaklık kapağı vs saçma.Bagaj genişliği ve koltuk yatma açısı berbat.Koltuk tasarımı vasat. 1.8lt motor kötü (Belki de yüksek vergi olsun diye ak hükümet şart koydu ).Ön ızgara tasarımı vasat, koca baklava işareti eğrelti.Haricinde çok güzel dış tasarım olmuş.
    Fiyata göre B sınıfında bu araç ya iyi, ya da alınmaz olacak, bakalım 2026 da ne diyecekler.
    Türk üretimi araç ( Türk amelegiği demek daha doğru) gururunuzdan bazılarınız genleşebilirsiniz :)

• önü ayrı berbat arkası ayrı berbat yarım kalmış tasarım gibi duruyo bu dallamaları ülkemizde satan firmalar yüzünden elektrikliye ötv zammı geçirdiler ya

• ugur.k U kullanıcısına yanıt
    niye buradasın shiftdelete e gidebilirsin o halde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arka tasarım bana nedense Alfa gibi geldi. Ön de Ford.

Değişim güzel.

Hatta yanlış hatırlamıyorsam ilk seri icon donanımda bile arka camlar manueldi. Satış danışmanı birkaç ay sonra arka camlar elektrikli olacak bekle istersen demesine rağmen sipariş vereni gördüm.

Clio 4 ten sonra i20 de led gündüz farı ve multimedya ekranı eklemişti araca. Piyasayada yön verdi bence clio 4.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yeni Renault Clio tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Bu otomobil D yada C Sınıfı otomobil değil. 

Yeni bir tasarım anlayışı ve daha teknolojik iç koptip olmuş. 

Bir çok B hatta C sınıfında olmayan yada opsiyonlu olan özellikler bu otomobilde mevcut. 

Benimde beğenmediğim bazı kısımları var ama sonuçta B sınıfı bir otomobil.Daha fazla ne bekliyorsunuz. 

Ben beğendim. 

Yine eminim ülkemizde uygun fiyatlandırma ile en çok satan otomobil olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 11 Eylül 2025; 17:44:22 >
  • Özgün otomobilleri seviyorum. Zamanında sırf o arka tarafı yüzünden Megane 2 HB almıştım. El freni şahane güzeldi. En son hem fiyatı hem de ilginç iç tasarımı nedeniyle C3 aldım. Kapı kolları hayran bıraktı. C4 Kaktüs de şahaneydi mesela ama arka camların açılamaması veya kelebek açılması işi bozdu.

Arabaların bir farklılığı olmalı. Küçük bir detay veya baştan aşağı yeni bir bakış. Bazen sadelik.

bana bu arabanın arkası farklı sade hoş geldi. önü mazda ama çok radikal değil. artık her araba birbirinin aynısı maalesef

• sadece tasarım olarak bakarsak çok çok iyi olmuş bence.
    keşke bu arabanın sıfır maksimum 750 Bin TL olsaydı :(

• ön panjur siyah kalacak şekilde, ön tampon, arka tampon ve teker üstü dodikler gövde rengi ile aynı olacak şekilde boyandı mı on numara olur

• Benzediği arabalara bakacak olursak saygı duymamız lazım (ek olarak her arabaya benzetenş duydum ama BMW'yi bir tek senden duydum).

• Şu ana kadarki en iyi Clio tasarımı.

• Son zamanlarda çıkmış en şık şehir içi arabalarından bir tanesi.

• Kısaca ''Ben tasarım anlayışından yoksun bir insanım'' desen daha kolay olurdu senin için.

• Aynı kalıp aynı tasarım mı? Kanka sen arabadan anlamıyorsun bence, herkesin farklı gördüğünü sen aynı görecek ne yaşamış olabilirsin?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.