|
Yeni Rambo filmi şekilleniyor; John Rambo'yu kimin canlandıracağı belli oldu



-
-
Neden?
-
_____________________________ -
John Rambo nun filmini yapmayın o karakter Stallone ile hafızalarda kalsın mis gibi, illa yapacaksanız Rambo dan esinlenerek yeni bir karakter yeni bir hikaye oluşturun. Tabii bu kadar beceriksiz bir araya geldiğinde hazıra konmak varken neden beyin nöronlarızı kullanmaya çalışacaksınız ki. Ahanda Rambo yu bu oynayacak de geç, sonra niye filmler izlenmiyor neden sinema sektörü öldü bla bla bla.
Resmen piyasada yeni bir şey yok aynı adlar aynı tatlar aynı tas aynı hamam, aynı kasedi sar başa tekrar tekrar dinle kaç kere sıkılmadan dinlersin?
Haklarını yemeyelim bazıları aynı tas aynı hamam hikayelerde yenilik deniyorlar, yenilikleri de 1000 yıllır ırkı şekli şemali belli karakterleri farklı ırktan birilerine oynatmak, onda da sonuç sıçıp sıvama, ellerinden gelen sadece bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Simdiden calismaya baslasa Rambonun vucuduna igne vs destegiyle en iyi ihtimalle 1 senede ulasabilir belki daha fazla.
-
Rambo filmlerinden benim için en iyisi First Blood'tır, ülkesi için savaşa gidip de arkadaşlarını kaybeden birisinin kendisine karşı yapılan haksızlığı kaldıramayıp çekerim emaneti, severim adaletinizi uleenn deyip sisteme çift vurup tek sayması ile olmuştur. quote:
Rambo onu öldürmeye hazırlanırken, Trautman ortaya çıkar ve Rambo'yu teslim olmazsa öldürüleceği konusunda uyarır ve ona seçkin Yeşil Bereliler biriminden hayatta kalan son kişi olduğunu hatırlatır. Rambo gözyaşlarına boğulur ve travmatik deneyimlerini anlatmaya başlar: Arkadaşlarının Vietnam'da öldürülmelerini izlediğini, içinde bulunduğu durumu nedeniyle bir iş bulamadığını, eve döndüğünde Amerikalı arkadaşlarının acımasız muamelesini ve uğrunda çok şey feda ettiği ülkesi tarafından unutulduğunu söyler. Teasle bir hastaneye nakledilirken, Rambo teselli edildikten ve kabul gördükten sonra Trautman'a teslim olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 12 Ağustos 2025; 13:58:01 >
-
Amerikan probagandası yapan filmler yasaklanmalı demek isterdim ama yasaklamak daha cazip ve çekici hale getiriyor. 43 yaşındayım. 10 yaşımdan beri bu tarsnfilmeri seyrettmişimdir. Sonuç şu 20 yaşlarıma kadar Amerikanın dünyayı kurtaracak tek güç olduğunu düşünüyordum. Şimdi ise dünyayı bu kadar kötü hale getiren sebeplerin en başında geliyor. Ben belki gerçeği gördüm ama geçlerde sürekli kendi benliğini ülkesini beceriksiz yapamaz edemez kafası oluşturuluyor.
Şu dizeler aklıma geliyor.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Bu kan onlarda hiçbir zaman olmayacak. O yüzden biz Türk olarak kısa orta yada uzun vadede kaybetsekte birgün mutlaka kazanacağız. Geçmiş bu dediklerimi doğruluyor...
-
Mezardan çıkartıyorlar kemikleri sıkıp sıkıp içiyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ YURT DISI -
İyi kalplere dokunmak için çok uçuk bir karakter seçmemişler
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bu zamanda Rambo tutmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ne yapacak yeni Rambo?
Gazze'de küçük çocuklara ve annelerine patlayan ok mu atacak?
Yoksa yüzüne çamur sürüp kamufle olacak, sonra da Meksika sınırında derelerden Amerika'ya geçmeye çalışan kadın ve çocukları mı bıçaklayacak?
Ne Amerika'nin ideolojik olarak meşruiyeti, ne anlatacak bir hikayesi, ne de bu propaganda filmlerine kanacak kadar salak seyirci kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 12 Ağustos 2025; 16:30:41 >
-
Neden, sektöre ne kazandıracak?
-
Koyun çok ya güde güde bitiremedik çoban olarak , yani ne bu ülkede ne de diğerlerinde bitmez bu gibi insanlar. Amerika'da da az değil bu tipler ama onlar green kart ile ya da staj ve üniversite ile bir şekilde zekileri topluyor zaten. Gerisi koyun olsa ne yazar bütün yüksek zekaları ve okul derecelileri kapıyorlar
Ha bu arada konuya dönersek, Ramboyu yapay zeka ile remake yapsalar daha iyi bana kalırsa!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 12 Ağustos 2025; 19:50:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsraile el altından satılan demiri çeliği koruduğu senaryo yazılır
-
Boş iş... Genç nesile Rambo aşılamaya çalışacaklar ama tutmaz. Bizim gibi yaşlılara etki etmez. 50 sene sonra Vietnam savaşı da tutmaz.
-
Rambo zaten tutmaz artık da, bu yeni nesil oyuncular ne kadar çöp ulan. Tipler bile çöp
Neyse
En fazla "başkıcı yecimleye kayşı ayaklanan halkların öjgüylüğü diye gevelenen" peşmerge kılıklı bir örgütün yanında "öjgüylüg" savaşı verir. Grall sen iyi ki varsın iyi ki var US Air Force diye metin yazarlar işte :) :) :)
_____________________________ -
Ne gereği vardı ki? Sylvester Stallone zaten 5 tane Rambo filmi çekmişti? 5 kere aynı-benzer şeyi zaten izledik, bir de niye reboot atılıyor ki üstelik John Rambo karakteri Sylvester Stallone ile özdeşleşmişken hem de. Saçma sapan işler.
Lan oğlum yaratıcılıktan yeni şeyler denemekten bu kadar mı yoksunsunuz. Bu kadar mı garantici insanlar oldunuz. Ayrıca yeni oyuncudan Rambo filan olmaz. Çok süt çocuğu gibi duruyor. Sylvester Stallone'nin sadece vücudu değil yüz hatları da bu sert karaktere uyuyor, kemikli, çıkıntılı bir yüzü var. Noah denen elemanın böyle bir sert yüzü de yok. Yani anlayacağınız bu filmi izlerken Rambo seyircisi her zaman Sylvester'ı arayacak hep onunla kıyaslayacak. Gerçi Rambo serisine hakim olanlar bu filmi izler mi ondan da şüpheliyim. Yeni nesli hedef alıyorlar desek yeni nesilde kim Rambo'yu izler, kim takar Rambo'yu, Rambo yeni nesil için bir anlam ifade eder mi o da meçhul.
Ama bu filmdeki görsel efektler ve sahneler sağlam olacaktır o kesin. Çünkü Sisu filminde yönetmen çok başarılı sahnelere imza atmıştı. Bu kısımda işi garantiye almışlar ama vasatı geçemeyen sadece sahneleriyle iş yapacak gereksiz bir film geliyor diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Reboot olacağı yani yeniden çekileceği için aynı mevzuları tekrar edecekler belki biraz daha değiştirip. Yine aynı Vietnam Savaşı goygoyları. Film bir devam filmi gibi olsaydı -gerçi yine olamazdı Rambo yaşlı kurt 5. filmde yine bir maceraya atılmıştı- o zaman dediğin yönde eleştirilebilirdi de anlatılmış şeyleri yine tekrar edecekler işte. Bence de tutmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yeni oyuncular hakikaten öyle. Ya tip mip, karizma hiçbir şey yok ya da böyle ihtiyaç olduğunda sert mizaçlı bir oyuncu yok ortalıkta. Sert mizaçlısını bulsan karizması yok, eksik kalıyor. Yıldız ışığı olan oyuncu yok hakikaten. Eskiden oyuncusu uğruna izlenen, sinemasına gidilen yığınla oyuncu olurdu. Yeni nesilde ben bir tane bile göremiyorum böyle oyuncu. Potansiyeli olanlar da doğru düzgün filmde oynamıyor. Yani 1 tane buldun izledin iyiymiş diyorsun ama 1 tane daha yok mesela. Ya 2000'lere gitsen sadece Johnny Depp'in yığınla oynadığı film görürsün, Depp dedin mi akan sular durur. Sadece Depp de değil tabii böyle yığınla oyuncu gelir akla, Keanu Reeves gelirdi mesela çok filmde oynayamadı ama oynayacağı zaman heyecan, beklenti yaratırdı filmde. Jason Statham (2020'lere kadar etkisi devam etti) Jet Li (2000'lerden sonra etkisi söndü) 90'lara gitsen Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger var, Bruce Willis, Jackie Chan (2000'lerin sonuna kadar etkisini sürdürdü), Jean Reno... Aklıma hemen gelmeyen daha pekçok 90'lar ve 2000'ler yıldızları var oyuncu isminin görür görmez dikkatimizi üzerine çeken filmlerle dolu. Yeni oyunculardan hiçbirinde böyle bir şey göremiyorum mesela, böyle bir etki yok. Dediğim gibi olsa bile iyi 1-2 filmi oluyor gerisi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Alain Ritchson olmalı.Adam doğuştan Rambo
En Beğenilen Yanıtlar

Ne yapacak yeni Rambo?
Gazze'de küçük çocuklara ve annelerine patlayan ok mu atacak? Yoksa yüzüne çamur sürüp kamufle olacak, sonra da Meksika sınırında derelerden Amerika'ya geçmeye çalışan kadın ve çocukları mı bıçaklayacak? Ne Amerika'nin ideolojik olarak meşruiyeti, ne anlatacak bir hikayesi, ne de bu propaganda filmlerine kanacak kadar salak seyirci kaldı. |
John Rambo nun filmini yapmayın o karakter Stallone ile hafızalarda kalsın mis gibi, illa yapacaksanız Rambo dan esinlenerek yeni bir karakter yeni bir hikaye oluşturun. Tabii bu kadar beceriksiz bir araya geldiğinde hazıra konmak varken neden beyin nöronlarızı kullanmaya çalışacaksınız ki. Ahanda Rambo yu bu oynayacak de geç, sonra niye filmler izlenmiyor neden sinema sektörü öldü bla bla bla.
Resmen piyasada yeni bir şey yok aynı adlar aynı tatlar aynı tas aynı hamam, aynı kasedi sar başa tekrar tekrar dinle kaç kere sıkılmadan dinlersin? Haklarını yemeyelim bazıları aynı tas aynı hamam hikayelerde yenilik deniyorlar, yenilikleri de 1000 yıllır ırkı şekli şemali belli karakterleri farklı ırktan birilerine oynatmak, onda da sonuç sıçıp sıvama, ellerinden gelen sadece bu. |
Amerikan probagandası yapan filmler yasaklanmalı demek isterdim ama yasaklamak daha cazip ve çekici hale getiriyor. 43 yaşındayım. 10 yaşımdan beri bu tarsnfilmeri seyrettmişimdir. Sonuç şu 20 yaşlarıma kadar Amerikanın dünyayı kurtaracak tek güç olduğunu düşünüyordum. Şimdi ise dünyayı bu kadar kötü hale getiren sebeplerin en başında geliyor. Ben belki gerçeği gördüm ama geçlerde sürekli kendi benliğini ülkesini beceriksiz yapamaz edemez kafası oluşturuluyor.
Şu dizeler aklıma geliyor. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Bu kan onlarda hiçbir zaman olmayacak. O yüzden biz Türk olarak kısa orta yada uzun vadede kaybetsekte birgün mutlaka kazanacağız. Geçmiş bu dediklerimi doğruluyor... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X