Şimdi Ara

Yeni polo 1.2 70 ps sıfır km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha cok esimin kullanmasi icin liste fiyati 29.900 tl olan polo 1.2 trendline modelini dusunuyorum esim zaten surat yapmaz yeni ogreniyor benimde surat merakim yok 120 gecmem uzun yolda suanki aracim megan 2 expression sedan triptonik 2006 model sıfır olsun sorunsuz olsun istiyorum ikinci elde hic yuzum gulmedi mutlaka bi sorun cikti,birde kucuk araba olsun eşimin rahat kullanmasi icin,bu polo konusunda kararsiz kaldim 1,2 olmasi beni dusunduruyor daha once hic kullanmadim fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim tesekkurler

• Vasatın çok altında malzeme kalitesi, donanım fakiri ve motoru zayıf bir araca o parayı bağlamak mantıksız. Çok az daha ekleyip pazarlıkla Aveo 1.4 LT HB alınabilir. Her yönüyle cebinden çıkarır ilgili aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

Daha cok esimin kullanmasi icin liste fiyati 29.900 tl olan polo 1.2 trendline modelini dusunuyorum esim zaten surat yapmaz yeni ogreniyor benimde surat merakim yok 120 gecmem uzun yolda suanki aracim megan 2 expression sedan triptonik 2006 model sıfır olsun sorunsuz olsun istiyorum ikinci elde hic yuzum gulmedi mutlaka bi sorun cikti,birde kucuk araba olsun eşimin rahat kullanmasi icin,bu polo konusunda kararsiz kaldim 1,2 olmasi beni dusunduruyor daha once hic kullanmadim fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim tesekkurler

29000 tl ye pazarlıkla indirebilirsiniz.dış görünüşü ve içi bence gayet güzel.alternatiflerine oranla fiyatıda uygun.zira corsa ve fiestadan fiyatı daha düşük.bu modellerin en alt modellerinde olan donanım var.fazlası olması gerekirdi ama diğer modellerdede yok.benim için en önemli olan faktörlerin başında olan 2.el piyasası oldukça yüksek.elinde kalmaz çok kısa sürede satarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 3 Aralık 2011; 18:12:47 >

• Daha donanımlı 1.4 ıbıza copa önerebilrim.Pazarlıkla alınabilir.
  • Aveo çok daha iyi bir tercih fakat 2. eli şimdilik zayıf.

2. el önemliyse Polo daha iyi bir tercih. Aslında Aveo'da rahat satılabilir. Sadece satarken Polo'ya oranla biraz daha uğraştırabilir.
  • 1.2 polo 70 BG, 1.4 polo 85 BG; 1.2 micra 80 BG, 1.2 yeni aveo 86 BG, 1.2 swift 93 BG; 1.4 yeni aveo, honda jazz, honda city 100 BG. Demekki motor kötü. Donanıma bakıyoruz, ..... hala bakıyoruz ..... bişey yok. Malzeme kalitesi? Trendline için o da yok. Fiyat 1.2 aveodan pahalı. Sonuç? Herşey 2. el değeri midir? 2. eli iyi diye broadway mi alalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 3 Aralık 2011; 20:38:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

1.2 polo 70 BG, 1.4 polo 85 BG; 1.2 micra 80 BG, 1.2 yeni aveo 86 BG, 1.2 swift 93 BG; 1.4 yeni aveo, honda jazz, honda city 100 BG. Demekki motor kötü. Donanıma bakıyoruz, ..... hala bakıyoruz ..... bişey yok. Malzeme kalitesi? trendline için o da yok. Fiyat 1.2 aveodan pahalı. Sonuç?

Bir tane daha "ben bu arabayı aldım, demek ki en iyi araba budur" cu daha...
    Bi bitmediniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade1978

Bi bitmediniz

Yalansa yalan de.
  • üzerine birazdaha para eklenip yeni aveo alınabilir veya classic hb güzel tercih olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Bi bitmediniz

Yalansa yalan de.

Yok yok siz yeni bir araba alıncaya dek şimdilik en iyisi bu...
  • quote:

Yok yok siz yeni bir araba alıncaya dek şimdilik en iyisi bu...

Öyle hocam, o kadar para verdik, boşa gitmesin.
  • Forumda 2 3 aveo sahibi heryerde aveo aveo diyip duruyor biraz bıktırıyorlar ama bu konuda onlara katılıyorum, bomboş polo alcagıma aveo alırım çok daha iyi. 2. eli bilmem ama megane nin 2. elini beyenmediyseniz sizi hiçbi araba tatmin etmicektir zaten. Aveonun şuanda 2. eli yok çünki araç yeni geldi ancak cruze gibi satış değerleri elde ederse (ki edicektir) 2. eli kötü olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

1.2 polo 70 BG, 1.4 polo 85 BG; 1.2 micra 80 BG, 1.2 yeni aveo 86 BG, 1.2 swift 93 BG; 1.4 yeni aveo, honda jazz, honda city 100 BG. Demekki motor kötü. Donanıma bakıyoruz, ..... hala bakıyoruz ..... bişey yok. Malzeme kalitesi? Trendline için o da yok. Fiyat 1.2 aveodan pahalı. Sonuç? Herşey 2. el değeri midir? 2. eli iyi diye broadway mi alalım?

son cümleniz biraz saptırmaca olmuş.broadway e gitmeye gerek yok.sıfır alacaklar için o alacağı arabanın 2.elinin sağlam olması önemli bir etkendir.bende 206 var.23000 tl ye almıştım 5 sene önce.36000 temiz araba.19000 tl veren var.ne demek istediğim bu örnekten anlaşılır herhalde.kardeşim için polo bakıyordum ama almamaya karar verdim.arabanın tipi duruşu çok güzel.ama 29000 tl çok para.yani kendimizi sıkarak verdiğimiz paraya değecek bir araba olsun istedik ama bencede değmez.biraz daha fazla bişeyler olsa kendimi sıkar alırdım.o yüzden çok daha ucuz 206+ a döndüm.muhtemelen onu alacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Vasatın çok altında malzeme kalitesi, donanım fakiri ve motoru zayıf bir araca o parayı bağlamak mantıksız. Çok az daha ekleyip pazarlıkla Aveo 1.4 LT HB alınabilir. Her yönüyle cebinden çıkarır ilgili aracı.

Herkese selam. Bu benim bu forumdaki ilk mesajım:)) Konuya gelirsek, sizin tavsiye ettiğiniz Aveo 1.4 LT HB otomatik vites arabayı bugun bayide inceledim. Gercekten guzel araba ama yakıt tuketimi gozumu korkuttu..100 km de sehir içinde 9 lt yazıyor kitapcıgında. Siz bu aracı kullanıyor musunuz, neden tavsiye ettiniz, yazarsanız sevinirim.
  • Söylediklerim yanlışsa buyrun söyleyin. Ben ne yapayım bu paralara en iyi seçenek aveo. Ondan sonra her yerde aveo tavsiye ediyor diyorlar. Daha uyugunu varsa siz de onu edin. Klavyenizi tutmuyoruz ya. Polo trendline 2011'in sonlarına geldiğimiz şu günlerde bu donanım ve kaliteyle alınacak bir araba değil. Güvenlik anlamında daha boşu sadece daciada sanırım.
  • quote:

Söylediklerim yanlışsa buyrun söyleyin. Ben ne yapayım bu paralara en iyi seçenek aveo. Ondan sonra her yerde aveo tavsiye ediyor diyorlar. Daha uyugunu varsa siz de onu edin. Klavyenizi tutmuyoruz ya. Polo trendline 2011'in sonlarına geldiğimiz şu günlerde bu donanım ve kaliteyle alınacak bir araba değil. Güvenlik anlamında daha boşu sadece daciada sanırım.

Bence sorun üslubunuzdan kaynaklanıyor... Şu ana kadar yazdığınız mesajların ortak düşüncesi:

- Polo almak mantıksızdır(bu cümleyi bizzat kullandınız), alanların kafası çalışmıyor, Aveo almak varken diğer seçeneklere yönelmek niye? Birde o kadar donanımı yazmama rağmen Dacia ile karşılaştırıyorsunuz, 4 tekerlekte disk fren-abs-ebd-uzaktan kumandalı kilit'in bile standart olmadıgı, eski kasa Clio şasesinde üretilip euroncapten 3 yıldız almış bir araç...

Şimdi forum halkının VW kullanıcılarına niye ateş püskürdüğünü anlıyorum, zamanında aynısını onlar yapıyordu ve yemin ediyorum sizin gibilerin yorumları yüzünden yeni Aveo'dan soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 3 Aralık 2011; 21:42:09 >

• quote:

Söylediklerim yanlışsa buyrun söyleyin. Ben ne yapayım bu paralara en iyi seçenek aveo. Ondan sonra her yerde aveo tavsiye ediyor diyorlar. Daha uyugunu varsa siz de onu edin. Klavyenizi tutmuyoruz ya. Polo trendline 2011'in sonlarına geldiğimiz şu günlerde bu donanım ve kaliteyle alınacak bir araba değil. Güvenlik anlamında daha boşu sadece daciada sanırım.

benim aveo almaktan alıkoyan ilk neden tipi mesela hoşuma gitmiyor.2.si 2.eli düşünmem.2.elde sorun yaşayacağım bir araba almam.bakın size bir örnek veriyorum.2006 yılında araba alacam aylardan ağustosun sonu.2 araba arasında kalmışım.birisi 206 benzinli diğeri getz crdi.ikiside 23 kağıt.getz dizel olduğundan ve donanımı daha fazla olduğundan ötürü daha öndeydi.(yol bilgisayarı elektrikli aynalar vs..)getz i deneme sürüşü yaptım ve direk eledim.soluğu peugeotta aldım.içine oturdum arabanın ve deneme sürüşü yapmadan direk aldım.şimdi ne kadar doğru karar verdiğimi tekrar anlıyorum.bende beraber getz alan arkadaşın arabasından heryerinden sesler geliyor ve dağınık görünüyor.bunu aveo için söylemiyorum ama donanım çok fazla diyede istemediğim yada tipini beğenmediğim bir aracı almam.o araç piyasada tutunmak için çok daha fazla donanım sunmuş olabilir ama donanımın fazla olması bir aracın alınmasının birinci nedeni olmamalı diye düşünüyorum.poloda bence tip olarak aveo dan çok daha kaliteli oturaklı bir araç gibi gözüküyor.

• size tavsiyem clioya bakmanız
  • - Ben polo almak mantıksızdır diyorum zaten. Sizce mantıklı mı?
    - Alanların kafası çalışmıyor demedim dememde. Birisi o kadar polo alan aptal mı dedi, ben de cevaben burda hepsine aptal mı dememi bekliyorsunuz ancak polo akıllıca bir seçim değil dedim. Yine diyorum mantıklı değil.
    - Ben dacia ile karşılaştırırken güvenlik açısından diyorum. ABS ve yolcu hava yastığı gibi şeyler dacia ile de sunuluyor biliyorsunuz. O kadar donanım güvenlikle ilgili değil sadece göz boyama. Tekrar diyorum polo güzel araba ama dijital klima ESP veya yan hava yastığının yerini ikame edecek donanım değil. Avrupada standart ama Türkiyede comfortlineda bile yok. Polo alacaksanız bari bluemotion alın diyorum. Ayrıca yukarda yazdım bitek aveo var demiyorum. Kendi aracımı örnek veriyorum. Kimsenin kafasına silah dayayıp al demiyorum. Yanlış bişey diyorsam nedeniyle yazabilirsiniz.
    -Dacia 3 yıldız almış bir araç evet ama yan hava yastığı ve esp olmadan teste giren araçlar da artık 3 yıldız alabilirler. Yani şuanki trendline ve comfortline pololar da 3 yıldızdır ve tank filan değildir verdiğim vidyolarda görülüyor.
    Forum halkının VW amblemi var diye uzay aracı yerine koyması yüzünden biraz sert şok edici örnekler veriyorum ancak yanlış bişey söylediğimi veya yalan söylediğimi sanmıyorum ve böyle bişey diyen de olmadı. Zaten Swift, jazz, city, fiesta (ek paketle de olsa) bu donanımları sunarken neden en iyi olarak gördüğünüz poloda bunlar yok. Demekki en kötülerden biri diyorum. Ben doğuşun tutumunu ve tepkisiz biz tüketicileri ve yine müdahil olmayan VW'i marka olarak eleştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 3 Aralık 2011; 22:09:51 >

• şimdi polonun en baz modelini opel corsa ford fiesta clio 3 vs nin baz modelleriyle karşılaştırmak lazım.ben corsa ile karşılaştırdım.hiç fark yok aralarında ve poloyu 700 kağıt daha ucuza veriyorlar.fiestanın fiyatı ise facia ama sanırım pazartesi günü güncelleme yapıp indirecekler.keza clio da öyle.baz modellerin hemen hemen aynı özellikteler.ama şu olabilirdi.polonun bu modelini 1000 tl daha düşük tutup daha donanımlı esp li yan hava yastıklı bir modelinide 1000 tl ekleyip satabilirlerdi.burada donanım yetersizliği yada seçeneksizliği açısından vw yada doğuş oto eleştirilebilir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.