Şimdi Ara

2017 yeni symbol 1.5 dci edc 90 ps alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu araca ne dersiniz dizel otomatik düşük km başka bir model pek yok gibi sizce tercih edilebilir mi? Yeni yüz eski yüze göre biraz daha güzel. 68-72 civarlarına temizleri bulunabiliyor. Yoksa daha yaşlı ve yüksek km bir üst sınıf araçlara mı yönelmeliyim bilemiyorum.

Temsili:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum başlıkta EDC yazmışsın ama bunların şanzımanları EDC ve çift kavrama değil haberin olsun. Easy-R alacağına manuel al daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EFF95B10 -- 3 Haziran 2019; 13:22:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgilendirme için teşekkürler. Yani bu easy-r yarı otomatik mi oluyor

• 404NotFounD kullanıcısına yanıt
    Evet yarı otomatik oluyor ama tek kavramalı. Sürekli yığılma ve vites geçişlerinde özellikle yokuşlarda kararsızlık oluyor. Performans ve keyif bekleyemezsin. Daha çok kadın sürücüler için ideal birşey. Örnek vermek gerekirse Corolla'nın dizel versiyonlarındaki M/M şanzımanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EFF95B10 -- 3 Haziran 2019; 15:25:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ustam çok para , dci istiyorsaniz birkaç parça boyalı touch megane4 dci-edc veya aynı paraya Clio edc-dci bakın derim. Symbol 50-60binlik araba o da yeni olduğu için. Şirkete sifir alsanız olur belki de böyle çok zarar edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Ustam çok para , dci istiyorsaniz birkaç parça boyalı touch megane4 dci-edc veya aynı paraya Clio edc-dci bakın derim. Symbol 50-60binlik araba o da yeni olduğu için. Şirkete sifir alsanız olur belki de böyle çok zarar edersiniz
    Megane 4 ler çok pahalı 90-100k civarlarında benim param maksimum 70 çıkar dizel otomatik ve sedan araç istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.