|
Selamun aleyküm arkadaşlar, aracı yeni aldım ve ilk aracım olduğundan ötürü ilk aşamada çok yorum yapamayacağım ancak uzun vadede ilk mesajı detaylı bir şekilde güncelleyeceğim. Alım aşamasında tüm kullanıcıları ve tüm bilgileri bir araya toplayan bir grup olmadığını farkettim. Araçla ilgili her türlü konuyu tartışabileceğimiz bir konu hem araç sahipleri hem de bu aracı sahiplenmek isteyenler için bir çok konuda yol gösterici olacaktır. Bu aracı almamdaki en önemli sebeplerden biri ciddi anlamda F/P olduğuna kanaat getirmem oldu. Ayrıca bir tanıdığımızda var ve ondan aldığım yorumlar çok pozitif olduğundan seçtim. Ben şu ana kadar 50km/s'i bile geçmemişimdir :) ancak kendisi aracın çok sessiz olduğundan bahsetmişti, 180 ile kuzey marmara otoyolunda giderken içeri motor ve yol sesi almadığını aktardı. Tabi müzik vs... açık mıydı neydi detayları bilmiyorum. Kendi tecrübem de, yine o tanıdığın arabasında yaptığımız bir yolculuk sonrası mahalleye girip park ettiğimizde biri yanaştı ve elektrikli mi diye sordu. Benzinli olduğunu söylediğimde adam şaşırdı, inanılmaz sessiz dedi. Tabi bu sokak içi sürüş hızındaki bir yorumdu. Şu anda acemi kullanıcı olduğumdan ötürü beni rahatsız eden şeylerden biri önde park sensörü olmaması. 360 derece kamera olsa da yakınlık konusunda bilgi verecek bir sensör çok iyi olurdu. Arkada da kamera olmasına rağmen sensör ek bilgi sağlıyor ve çok yardımcı oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 18 Ekim 2023; 11:35:25 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
. Kalkışlarda da yavaş yavaş hızlanmayı tercih ediyorum, birden gaza yüklenmiyorum ama sollamak için vs… bastımmı da gidiyor, olumsuz bir yanını görmedim.