Şimdi Ara

Yeni pc dusunuyorum..Eski pc problem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle elimdeki pc yi satmak istiyorum sonrada ustune ekleyip pc alcam.Vatan dan almak istiyorum lakin vatan ne yazikki eski pc yi almıyor.Su anda kullandıgım pc de kötü bi pc değil. Bildiginiz uygun fiyada saglam malzeme satan vatan dısında bu pc yide güzel bi fiyata alacak bir yer warmı. yada internette satsam ne kadar eder.. sizin bu konuda fikrinizi almak istiyorum.(izmirde yaşıyorum)

benim pc:
    hd4850 ddr3 256bit 512Mb(gpu:650 - bellek:1000Mhz o.c suz) dx10.1
    amd phenom 2 4 çekirdekli 2.80Ghz işlemci
    2*2Gb kingston 800Mhz rem
    asus m4a78-am a
    320Gb samsung HDD
    kasa+500w psu+dvd writer

ne kadara koysam nere koysam satılır?

ona gore yeni pc nin fiyatını belirleyip sizden aldıgım tavsiyelerle kasa dizmek istiyorum...
    ilginize şimdiden teşekkür ederim.

• Parça parça forumun ikinci el bölümünde satabilirsin veya sistem olarak sahibinden'e koyabilirsin ne kadar edecegi hakkında bilgim yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Parça parça forumun ikinci el bölümünde satabilirsin veya sistem olarak sahibinden'e koyabilirsin ne kadar edecegi hakkında bilgim yok maalesef.

parça parçada sat sat bitmez bide ugrastırır en iyisi kasayı komple satmak sanırım ne kadar edecegini kestiremiyorum.
  • Söylediğim iki yerde ufak bir araştırma yaparsanız aşağı yukarı bir şeyler çıkar ortaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Söylediğim iki yerde ufak bir araştırma yaparsanız aşağı yukarı bir şeyler çıkar ortaya.

evet bakıyorum su anda teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.