Şimdi Ara

Gaming.gen.tr sıfır parasına, ikinciel ve ARIZALI sistem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben burada bir tecrübemi paylaşacağım. Gaming.gen.tr nin nasıl bir firma olduğu hakkında bilginiz olur.
    Kasım ayında hazır sistem aldım. Ram, SSD, soğutucu, power ozellistirme yaptım.
    https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

İl dışında şantiyede bu bilgisayara verdiğim paranın azına çalışan biriyim. Şantiye işi geçicidir. O yüzden kuzenime kargo ettirdim. Böyle acele almamın nedeni Kasım indirimleriydi. Bilgisayar kasa kurulum yapılmadan, kutularını açılmadan gelmesini istedim. Telefonla söyledim. Sipariş notu ekledim. Altta resmi var. Eğer sorun olursa üretim hatası olsun diye.
    Gaming.gen.tr sıfır parasına, ikinciel ve ARIZALI sistem!

Kuzenim sadece kutuyu açtı parçaların modelini teyit etti. Ama kutuların hepsinin açılmış olduğunu söyledi. Firmayı aradım, test amaçlı olduğunu söyledi. Sıfır olduğunu taahhüt ettiler.

Geçen hafta iş bitti evime geldim. Kuzenim den kutuyu alıp bilgisayari kurdum. Ekranda mavi kareler geziyordu. Sonra isgillendim. Kingston yazılımını yükledim SSD toplam yazılma miktarına baktım 250gb civarıydi. Anladım ki bu iade ürün.

Firmaya bu durumu ve durumumu anlattım. Ve Ekran kartını yolladım. Ekran kartı bana geldiğinde jelatini yoktu. Üzerinde pinlerin kapağı ve ekran giriş kapakları yoktu. Aynen yolladım. Benim talebim birebir degisimdi.

Firma bugün aradı ve 14 gün içinde ne yapsan, yapsaydın dedi. Durum bizi ilgilendirmez tarzında cevaplar verdi. Ben kutusu kapalı kutu gelse zaten firmaya değil ekran kartı servisine giderim dedim. Bana kuzenin bilgisayarı iade etseydi dediler pişkin pişkin. Kutuyu zaten kargo eve bile çıkarmadılar. Onu şubeye geri götürüp verseydi diyor. Ben makul insanım diğer parçalar ile iade gelmiş sesim çıkmadı. Sadece iade arızalı ürünün değişimini istedim. Yani anlayacaginiz sıfır parasını verdiğim kartı sıfır güvenlik etiketiyle almak.

KISACASİ KAPALI KUTU İSTEDİĞİM ÜRÜNÜN, TEST EDİP YOLLUYORUZ DEYİP, AMBALAJI AÇIK BOZUK ÜRÜN YOLLANDI. Madem test ediyorsunuz niye bozduğunu yolluyorsunuz?!

Başkasının tecrübesi en ucuz tecrübedir. Gaming.gen.tr firması budur! Hiçbiri iftira yorum değildir. Başımdan geçen süreçtir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yazık..

Kimse sizin aldığınız parçaları açıp test etme hakkına sahip değil.

• şimdi firmayı falan savunmayacam; ama hataların var:

hazır sistemin ucuz olmasının sebebi zaten genelde iade ürünlerin elden çıkarılmasıdır. kurulum yapılmasın diye özellikle belirtmen burda işe yaramaz, yaramamış yoksa herkes böyle yapar sonra da zaten kimse hazır sistem satmaz.

kimi ürünler, marka/modeline göre değişir, kutusunda koruyucu/kilit bandı taşımaz. her ekran kartında pin ve soket kapakları/koruyucuları olmaz.

belirttiğin gibi mahalle ağzıyla cevap verdilerse, amatörlük yapmışlar; tabi nezaket çerçevesinde konuştuysan.

sistemi kurdun, bir arıza durumu varsa, 14 gün içerisinde olsa da gene servis işin içine girecek.

ha sistemi kurdun, her şey çalışıyor, o zaman kullan bilgisayarını, oyununu oyna, filmini izle... takma o kadar kafana. ders oldu say.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 28 Aralık 2024; 0:26:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.