Şimdi Ara

Yeni Patch Tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

When Patch 1.73 arrives in mid-December (the 11th at the earliest), we’ll be rounding up inactive accounts to make those summoner names available to players. To make it easier for you to pick up a new summoner name, we’re also putting name changes on sale for 50% off.

An inactive account is any account under level 6 that hasn’t played a game since January 1, 2012. To keep those accounts’ names, you’ll have to log on and play at least one game between now and Sunday, December 9, at 11:59 PM PST. If you miss the deadline, don’t worry – your account is still active, but you’ll be prompted to choose a new summoner name when you log in next time. Only inactive accounts are at risk to lose their summoner names.

From the release of Patch 1.73 through December 26, summoner name changes will cost 650 RP, down from their normal 1300 RP price. As part of your Season Three prep, why not upgrade your summoner name to one that foreshadows your impending domination?

We look forward to seeing your creative new aliases on the Fields of Justice soon!

en erken Aralığın 11'i deniyor patch 1.73 için ve patch 1.72 season 3 patchi buyrun burdan bakın

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2843573#31875441

yani çok yakın bi süre içinde gelicek sanıyorum 3'ü gibi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 28 Kasım 2012; 20:31:35 >

• evet olabilir
  • insanlar o kadar soruyo orda burda, konu açıyoruz tek yorum gelmiş 70 view'dan
  • iyimis,bugun gelen duzenlemede dahilmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla oyundaki newslerde 11-13-26-28 konuşuluyor ama ben biraz daha ertelenir diyip yılbaşı diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

valla oyundaki newslerde 11-13-26-28 konuşuluyor ama ben biraz daha ertelenir diyip yılbaşı diyorum

season 3 patchi büyük değişiklikleri içericek, 1.73 en erken 11 de deniyor, 1.72 season 3 patchi demiş orda rioter, eğer yanlışlıkla 1.72 demediyse, o zaman aralığın ilk haftası gibi gelmeli yok eğer 1.73 yerine 1.72 yazmışsa,o zaman olay değişir, 11 ile 25 i arası bişi olur, muhtemelen 16 sı
  • yararli konu eline saglik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yılbaşı bence
  • gözümüz yollarda kaldı gelsin artık ya
  • yilbasindan once gelir arkadaslar gecen sene oyleydi

• 1-2 günle tam tahmini kaçırdım, ama doğru tahmin etmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 4 Aralık 2012; 15:15:28 >
  • Sırf Arclight Varus için bekliyorum yeni patch'i bir an önce gelse .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneOfBreak -- 4 Aralık 2012; 16:16:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoneOfBreak

Sırf Arclight Varus için bekliyorum yeni patch'i bir an önce gelse .

hala varus pickleyen varmı ya
  • o degilde nida yeni rework,varus skin ve noc un skin gelmemis :(

• quote:

Orijinalden alıntı: KyleButler

quote:

Orijinalden alıntı: BoneOfBreak

Sırf Arclight Varus için bekliyorum yeni patch'i bir an önce gelse .

hala varus pickleyen varmı ya

Bence çok iyi bir ADC ranked'ta picklenmesede ultisi TF'de herşeyi karıştırıyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.