Şimdi Ara

iOS 16 tanıtım tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iOS 16 tanıtım tarihi belli oldu



    Apple’ın iOS 16 işletim sisteminin tanıtımını yapacağı WWDC 2022 geliştirici konferansının tarihi belli oldu. Pandemi boyunca sanal etkinlikler düzenleyen Apple ilk kez belirli bölümlerde yüz yüze atölyelere izin verecek.



    iOS 16 ne zaman?



    Apple tarafından yapılan açıklamaya göre WWDC 2022 konferansı 6 Haziran 2022 tarihinde Türkiye saatine göre 20.00’da başlayacak. Tanıtımlar sanal ortamda gerçekleşecekken sonraki oturumlarda belirli oranda geliştiriciler katılım sağlayabilecek.



    Ayrıca Bkz.Apple, iOS 16'da ne gibi yenilikler sunacak? Bloomberg açıkladı



    Konferansın ana konusu elbette iOS 16. iOS 16 sürümünde büyük bir tasarım değişikliği beklenmezken etkileşimli widget özelliğinin ilk kez karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Belirli uygulamalarda ise ara yüzün değiştirileceği vurgulanıyor.



    iPadOS 16 için de benzer yenilikler beklenirken watchOS 9 akıllı saat yazılımının önemli bir tasarım değişikliğine uğrayacağı iddia ediliyor. WWDC 2022 etkinliği firmanın web sayfası ve YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak.




    Kaynak:https://developer.apple.com/wwdc22/







  • watch os 9 heyecanlandırıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pandemiden dolayı mıdır ne, zaman çok hızlı geçiyor. Sanki üzerimize sürekli bir şeyler yağdırıyorlarmış gibi gelmeye başladı. Takip edemiyorum artık.

  • Yaşlanıyorsun 😊

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ethan E kullanıcısına yanıt

    Yok be hevesim kaçtı iOS 16 tanıtım tarihi belli oldu 

  • Bakalım iOS 16 heyecan ve süpriz yapacak bir durumumu var.Umarım iOS 15’deki gibi hayal kırıklığı yaratmaz .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eskiden canlı yayınlarını heyecanla izlerdim son iki yayında bende pek heyecanlanmadım.

    Ya ethan’ın dediği gibi yaşlanıyoruz yada artık doyduk. Yoksa her yıl aynı tarihte tanıtıyorlar.

    Eksikliğini hissettiğim bir iki şey kaldı;
    - Telefonu yan çevirince ekranın dönmemesi. (Eski pluslarda vardı kaldırdılar.) Dönse de iki uygulamayı yanyana açabilsek.
    - Kameranın bu kadar gelişmiş olmasına rağmen tam manuel kontrol vermemesi.
    - Apple Pay ve TV+’ın resmi olarak Türkiye’ye gelmemesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 25 Mayıs 2022; 23:5:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maximus01982 M kullanıcısına yanıt

    Teknoloji konusunda beni artık hiçbir şey heyecanlandırmıyor da hala ilgimi çekenler ekran kartı, laptoplar ve aksesuarlar. Heyecanla takip etmiyorum artık ama kullanıcı deneyimini doğrudan artıran ürünler bunlar olduğu için bunları gecikmeli de olsa takip ediyorum. Telefonlarda ise ilgimi yaklaşık 3 sene önce kaybettim.


    Artık eş/dost sorduğu zaman açıp bakıyorum teknik özelliklere, reddit'e girip kronik sorun vs yaşayan var mı diye araştırıyorum, yetiyor. Bütün markalar artık birbirinin kopyası ürünler üretiyor 3 senedir. Apple gibi ya kamerayı sağa sola kaydırıyorlar ya da lansman özel renk getirip, update ve işlemci yenileyip aynı cihazı sunuyorlar. Bi Samsung katlanabilir ekran ve s pen desteği sayesinde yeni bir şeyler deniyor o kadar. Bunun dışında hmm bunlar daha güçlüymüş deyip geçiyorum.


    Doygunluk çok kötü ya, insanın tüm hevesini kırıyor. Eskiden PC.Net, Chip dergileri falan alırdım, her sayısını heyecanla beklerdim, o günleri özlüyorum ne yalan söyleyeyim.

    Bilimsel konferanslara falan katılmaya başladım sırf bu heyecanımı diriltebilmek için. Arada Celal Şengör'ün teke tek programlarını açıyorum, keyifli oluyor. Gündem zaten çekilmiyor, ne kadar kaliteli yapım varsa izledim zaten bazılarını 5. ye döndüm :)


    Sizin eksikliğini hissettiğiniz konular Android tarafında yıllardır olduğu için ben o eksikliği de yaşamıyorum.


    İnanır mısınız geçenlerde neyse parası vereyim gidip en günceli alayım dedim, elimde şu an her ihtiyacımı karşılayan Xiaomi Redmi Note 8 pro var. Gittim mağazaya inceliyorum telefonları, tamam iyi hoş da elimdeki telefonu almışım zamanında 1800'e yeni cihazlara istiyorlar 28k, tamam dedim güncel olacak cihazda süper, e peki bunu alınca ne olacak neler değişecek diye düşündüm, zaten telefon ile yaptığım Youtube'dan müzik video falan açmak arada, whatsapp, instagram, araştırma gerekince internet, bir de iletişim. Zaten elimdeki telefon 6 gb ram/128 gb rom var, yağ gibi akıyor ne gerek var 28k harcamaya dedim vazgeçtim. Düşün ona bile hevesim kalmamış ya. Dondurma aldım yedim soğuk soğuk iyi geldi iOS 16 tanıtım tarihi belli oldu iOS 16 tanıtım tarihi belli oldu 


    İnsanın hevesinin kaçması çok kötü ya iOS 16 tanıtım tarihi belli oldu 





  • Chip az almadım ben de, hala daha evde sakladığım sayıları var kıyamadım atmaya. 😂

    Android iki yıl kullandım yok bana göre değil. Apple üretkenliği artırıyor. İşim gereği de çok rahat ettiriyor. O yüzden telefonu güncel tutmam gerekiyor.

    Gündem hiç takip edilecek gibi değil zaten hevesimizin kaçmasının ana sebebi bile olabilir. Piyasa kötü olduğu için neredeyse bütün telefonların son çıkarları 25.000 ve yukarısına çıktı.

    Öyle böyle yaşayıp gidiyoruz işte maksat zaman geçsin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bayık arayüzü ne zaman değiştirecekler acaba

  • Pandemi bittikten sonra maske ile yüz okuma geldi. Acaba şimdi ne getirmeyecekler?

  • Kime görünecek? Kime görünmeyecek?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.