Şimdi Ara

Yeni Passat yalıtım düzeyi başarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adac'ın sitesinde yalıtım değerlerine bakıyorum.Adac'ın Vw yanlısı olduğu genelde bilinir.Ama gürültü düzeyi matematiksel bir değer olduğundan o konuda manipülasyon yapacaklarına ihtimal vermiyorum.Başka kriterlerde manipülasyon yapabilirler.Kişisel deneyimlerini abartarak anlatabilirler falan.Orası ayrı mevzu.

Yeni Passat'ın yalıtım düzeyi 2.0 tdi için 65,4 db.Bu nasıl bir rakam?Harika bir rakam.Güncel 3 serisinden hatta sanırım C serisinden daha iyi.E serisi ayarında.

Şuna da değinmek lazım.Ayrı konusu bile açıldı.Yalıtım sadece db odaklı değerlendirilmez.Frekans da önemlidir.İkisinin birleşimine göre de gürültü seviyesi oluşur.Ama şu bir gerçek ki doğrudan olmasa da yalıtım hakkında en çok fikir veren reel değer desibeldir.En iyi yalıtıma sahip araçlar en düşük desibel oranına da saip olurlar.Tabi ki en düşük rezonansa da.Titreşimi düşük bir aracın desibeli de düşükse o araba ciddi manada sessizdir.

Alman araçları ve Vw nin tok diye tabir edilen Nvh oranı düşüklüğü yani Japon arabalarına göre titreşiminin daha az olduğu konusunda sanırım herkes hemfikirdir.Yeni Passat'ın da böyle olacağını yani düşük frekanslı bir gürültüye sahip olacağını düşünürsek bu desibel değeri aracın çok sessiz olduğunu gösteriyor.

İç mekandaki kalite sorunları da aşılmış.Yani güncel Passat için gönül rahatlığıyla çok başarılı bir otomobil tanımlamasını yapmak yanlış olmaz.

Edit:Bu mesajı defalarca okudum.İçinde Passat'a segment atlatacak,Bmw den Mercedes den daha iyi olduğuna kanaatine vardıracak,taraflılık içeren bir kısım göremedim.

Edit2:Konuyu açarken amacım sadece ve sadece bilgi vermekti.Ama böyle basit bir konu bu noktaya geldiyse bunda aşırı dar bakan,sürü psikolojisine sahip insanların rolü büyük.İsteyen istediğini desin.Forumda nadir de olsa bu değerlerin ne ifade ettiğini bilen,bilgiye değer veren,Vw veya anti Vw ci olmayan,her bilgi verene sen Vw cisin sen Japoncusun demeyen,desibel frekans ilişkisini bilen insanlar var.Gerekli bilgiyi onlar gözleriyle okuyarak beyinleriyle anlayarak almıştır zaten.

İşin korkutucu yanı geri kalan insanların bu nadir insan profilinden çok uzak olması.Dinlemekten,anlamaktan aciz,bilgiyi manipüle eden ve manipüle edilen bilgiyi yığınla beğenen insanlar var.Bu ülke neden ileri gitmiyor diye konular açılıyor,birileri şu zihniyettekiler bu ülkenin ileri gitmesini engelliyor diyor,karşı zihniyet de aynı iddaa da bulunuyor.Mesele insanların sadece dar bakış açısıyla bakıp söylenilene kendi peneceresinden başka pencereden bakamaması.Umarım bu zihnşyet değişir.İnsanlar diğerlerine her fikri için şucu bucu demekten kurtulur da söylenilenin ne kast ettiğini,içinde doğru olup olmadığını anlamaya çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 17 Aralık 2014; 13:31:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın VW fanı.

Şaka bi yana highline mükemmel ve pahalı alınmaz.
    Diğerlerinin de tipi kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Passat güzel olmuş. Higline baya iyi gerçekten. Yalıtım için birşey diyemem test aracı yoktu. Ama eminim sessiz dir.

• emre356 kullanıcısına yanıt
    Peki bu ölçüm hangi hız aralığında yapılıyor, bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Yeni Passat güzel olmuş. Higline baya iyi gerçekten. Yalıtım için birşey diyemem test aracı yoktu. Ama eminim sessiz dir.

Hocam test aracını bırakın, alacak araç bulamıyoruz. Manuel istersen nisan sonuna. Otomatik istersen temmuz sonuna o da tam belli değilmiş benzinli için. Benzinli Highline almak istiyorum, ee arada tanıdık olmayınca olmuyor. Fakat bir abimiz yardımcı oldu, yarın tekrar görüşeceğim bakalım kısmet..
  • Yeni passat ile yeni c serisinin amblemlerini değiştirsek sizce hangisi daha çok satar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

Yeni Passat güzel olmuş. Higline baya iyi gerçekten. Yalıtım için birşey diyemem test aracı yoktu. Ama eminim sessiz dir.

Hocam test aracını bırakın, alacak araç bulamıyoruz. Manuel istersen nisan sonuna. Otomatik istersen temmuz sonuna o da tam belli değilmiş benzinli için. Benzinli Highline almak istiyorum, ee arada tanıdık olmayınca olmuyor. Fakat bir abimiz yardımcı oldu, yarın tekrar görüşeceğim bakalım kısmet..

Variant alın hocam, onda sıkıntı olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Procedür

Yeni passat ile yeni c serisinin amblemlerini değiştirsek sizce hangisi daha çok satar?

VV armalı daha çok satar.

• O degilde yenisini canli gordum. Oyle ahim sahim bisey degil. Resimlerde daha canli duruyordu.

• aslında şöyle bakılmalı olaya şuan passat vw nin en cok satan en iyi arabası. c serisi ise mercedesin en iyi arabası değil. başlangıc seviyesinin bir tık yukarısında yani vw de karsılıgı jetta.Örnek biraz garip oldu ama durum böyle. Passat SW gelen 2.0 TDİ 240HP motordan sonra inanırım
  • Yeni her zaman iyi değildir. Bu sözü b8'i inceledikten sonra passattürkiye'ye yazan kişi Taner Göde!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Yeni her zaman iyi değildir. Bu sözü b8'i inceledikten sonra passattürkiye'ye yazan kişi Taner Göde!!!

Yazıyı sadece abartanlar için yazdı. Kendisi de b7 passatını satıyor şu an B8 almak için.

Ben forddan geçtiğim için yalıtım açısından memnunum. Uzun yolda 120 civarı oldukça sessiz. Çok rahat ve keyifli seyahat edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Yeni her zaman iyi değildir. Bu sözü b8'i inceledikten sonra passattürkiye'ye yazan kişi Taner Göde!!!

Taner gode kendisinde B6 passat varken b7 passat'ı incelemis ve b6 nin daha iyi ve daha donanımli olduğunu yazmıştı.

Amma velakin kaza yapip da b6 yi satinca b7 sw daha sonra da b7 tdi aldi.

Muhtemelen elindeki aracin iyi yonlerini forumda detaylica yazarak elinden cikarir. Ve adana vw den b8 higline passat'ı kapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt45 -- 17 Aralık 2014; 9:15:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

Hayırlı olsun hocam.

Süreler çok abartı değil mi ?

• Yalıtım iyi olmak zorunda tabiki bir Mercedes Volvo değil neticede adac dsg sorunları ile ilgili araştırma yaparsa daha faydalı olur bence

• alana alacağa hayırlı olsun
    Şekil Hariç iyi iş çıkardılar.
    Şekil isteyen cc yi bekleyecek.

• Yalıtım konusunda zaten VW çok iyi passat b8 kasa çok daha iyidir.
  • bahsettiğiniz test ile ilgili bir kaynak varmı araştırdım ama bulamadım ?
  • audi a4 den iyi mi şimdi?
    yeni a4 cıkınca ne olacak bakalım.
    b7 nın 3 serısınden daha sessız oldugu gercek fakat c serısını bılemem.ama audı a4 hepsınden ıyı idi...
  • O değilde doğuş bist 100 den niye çıktı. KÃr ını kaptırmak istemiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot84 -- 17 Aralık 2014; 10:39:17 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.