Bildirim
yeni passat CC
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Tr de 31.000 Olacağından eminmisin?? Yoksa bu başka bi yerin fiyatımı -
belcika icin -
Ben bu aracı çok beğeniyorum . Gelir gelmez test sürüşü yapacağım. Sanırım donanımlı versiyonu dsg opsiyonuyla 110.000 ytlden aşağı olmayacaktır. Passat sedanın 108.000 ytl civarı olan donanımlı fiyatını düşünürsek abartı olmuyor dediklerim. Passat 108.000 ytl değil ki diyenler olabilir , onlar ek donanım pdf sini bir incelesinler vw sitesinden. Ben yeni araştırdım passatı araç almadan önce , donanımla fiyatı çok çok artıyor. Passat CC güzel ve kaliteli bir araç ama oldukça pahallı olacaktır. Bakalım yol dinamikleri nasıl olacak... -
quote:
Orjinalden alıntı: polotje
belcika icin
ciddi misin ? -
evet
neden ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Alfisti159
Ben bu aracı çok beğeniyorum . Gelir gelmez test sürüşü yapacağım. Sanırım donanımlı versiyonu dsg opsiyonuyla 110.000 ytlden aşağı olmayacaktır. Passat sedanın 108.000 ytl civarı olan donanımlı fiyatını düşünürsek abartı olmuyor dediklerim. Passat 108.000 ytl değil ki diyenler olabilir , onlar ek donanım pdf sini bir incelesinler vw sitesinden. Ben yeni araştırdım passatı araç almadan önce , donanımla fiyatı çok çok artıyor. Passat CC güzel ve kaliteli bir araç ama oldukça pahallı olacaktır. Bakalım yol dinamikleri nasıl olacak...
fiyatlar dedigin gibi 90-110 arası olur tahminim bakalım tanıtım resimlerindeki gibi bi aracmı olcak bazen insan hayal kırıklığına uğruyor gerceğini gördügünde -
Dışarıdaki motor seçenekleri ile gelirse eğer fiyatların 70'den başlayacağını düşünüyorum
Ancak donanımı yüksek tutarlarsa eğer o zaman 20 bin ytl daha ekleyin üzerine
http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/passat_cc.html -
Bu ayın 19'unda mı geliyor -
ama ben gördüm 34 plaka passat cc [boluda
]
-
quote:
Orjinalden alıntı: CaLibRé
ama ben gördüm 34 plaka passat cc[boluda
]
Biz daha 2ay var derken noluyor ya -
beyler ciddimisiniz,bizde bekliyoruzda o yüzden
kaynak felan varmı,doğuş otomotivde ilgili haber varmı... -
quote:
Orjinalden alıntı: orhun58
beyler ciddimisiniz,bizde bekliyoruzda o yüzden
kaynak felan varmı,doğuş otomotivde ilgili haber varmı...
+1907
Ben daha 2ay var biliyordum showroom'lara gelince hemen gidicem bakmaya -
-
Araçların test ve basın tanıtımı için gelmesi mümkün,
geçen sene temmuzda mondeo beklerken 1 ay evvelden test için gelmişti, bende boğaz köprüsünde görmüştüm. -
Sonunda direksiyon değişmiş. -
quote:
Orjinalden alıntı: mchll
bunun aynısının siyahını görmüştüm işte (34 plaka) hala boluda resmini çekeyim bari bugün
sahibiyle konuşup bir test sürüşüde yaparım belki
-
bazi arkadaslar turkiye ye gelecegini zannetmisler
turkiye ye gelmesi daha arkadaslarin da dedigi gibi bir kac ay daha var
burada ayin 19 unda saat 19:00 da satisa cikiyor vw garajin da calisan biri var bakalim gidebilirsem resepsiyonuna gitmek istiyorum gidersem fotograflar cekerim detayli bilgide alabilirim ama persembe gunleri de is cok uzun suruyor bakalim insallah isleri ayarlarim -
quote:
Orjinalden alıntı: polotje
bazi arkadaslar turkiye ye gelecegini zannetmisler
turkiye ye gelmesi daha arkadaslarin da dedigi gibi bir kac ay daha var
burada ayin 19 unda saat 19:00 da satisa cikiyor vw garajin da calisan biri var bakalim gidebilirsem resepsiyonuna gitmek istiyorum gidersem fotograflar cekerim detayli bilgide alabilirim ama persembe gunleri de is cok uzun suruyor bakalim insallah isleri ayarlarim
gelmesine bir kaç ay var diyorsun ayın 19 unda şatışa başlanıyor diyorsun
bir karar ver -
araç güzel ama opel ınsıgnıa bundan kat kat daha güzel bence birde ön farların dizaynı ınsıgnıa taklidi gibi ama kim kimden taklit etti merak ediyorum?
Benzer içerikler
- kia sportage paket sıralaması
- laguna 3
- 1.6 puretech
- mercedes c200 yorumları
- renault motorlu mercedes
- renault logan
- byd 2025 modelleri
- uçan araba fiyatları
- 35 tfsi ne demek
- sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X