Şimdi Ara

YENİ PASSAT B8 İZLENİMLERİM (VIDEO EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda yeni passatı bugün inceleyebildim.

Bayide 3 adet yeni passat vardı. Bu sayede tüm donanımları inceleme şansım oldu. Araçların hepsi 1.4 TSI ACT 150 hp motora ve manuel vitese sahipti. Geçelim ayrıntılara.

Araç dışarıdan bakıldığında donanıma göre farklı hislere sebep oluyor. Donanım ve renk çok değiştiriyor bu otomobili. Highline'a bayıldım, Trendline'dan tiksindim diyebilirim. Highline daki krom detaylar, full LED farlar ve 18 lik Jantlar aracı bambaşka göstermiş. Gümüş renkte çok yakışıyor araca. Tasarımı iyice süzdüğünüzde BMW den izler görmek mümkün. Özellikle profilden bakıldığında bu çok anlaşılıyor. Kapıları boydan boya çizen düz çizgi bagaj kapağı hizasında bitiyor. C sütunu tasarımı direk BMW zaten.

Comfortline da highline dan farklı olarak 17 jantlar, Halojen farlar ve 1-2 parça daha az krom süsleme var. Bu donanımın dış görünüşü bana tatminkar geldi. Jant tasarımını da sevdim. Asıl yıkım trendline donanımda. Jantlar 16 lık ve tasarımları berbat. Krom süsleme hiç yok, sis farı dahi yok. tamponda aydınlatma var ama galiba gündüz farı onlar. Passat alacak olsam trendline bakmazdım kesinlikle.

İç mekanda tasarım anlamında eski sıkıcılıktan eser yok, Kabini yükseltmişler, kalitesini artırmışlar. boydan boya uzanan ızgara olayı çok güzel olmuş. Izgara görünümlü yerin 1 karış kadarlık bir kısmı hava üflemiyor. Sadece görsel olarak ızgaraya benziyor. Bunu belirtmekte fayda var. Bej renk çok daha güzel gösteriyor kabini. Kapı cepleri, kol dayama cebi ve torpido gözü yine süet kaplı. Vitesi konsolunda kullanılan malzemenin sert olacağını düşünüyordum ama dokununca yumuşakımsı bir malzemeden yapıldığını gördüm. Konsolun üstünde kullanılan kaliteli malzemeyi çok aratmaz bu haliyle. Yanlız direksiyon üzerindeki kumanda elemanları değişmiş herhalde. golf 7 ile aynı direksiyon ama üzerindeki tuşlar güncellenmiş sanırsam.

Kapı içlerinde kullanılan malzemeler de gayet güzel. Özellikle arka kısma baktım. Oradaki malzemeyi tahta plastik bekliyordum ama yumuşak çıktı. Arkadaki klima kontrolleri de gayet kaliteli. Diz mesafesi superb kadar olmasa da gayet uzun. Şaft tüneli olayını bir çözseler harika olurdu. Koltukların dolgu sertlikleri iyi, comfortline daki kumaş da güzel, Highline daki yan destekler çok iyi. Highline ın koltuklarını ve konsolundaki ahşabı çok sevdim zaten. İç mekan genişlik olarak hemen hemen aynı. Bagaj çok büyük gerçekten. Tam 586 litre!

Fiyatlar trendline için 77 bin, comfortline için 88 bin, highline için 102 bin TL. Bence fiyatlar piyasa şartlarına göre normal. Ne eksik ne fazla. ACT motoru göz ardı etmemek gerek. Comfortline gayet yeterli duruyor 3 donanım arasında. Highline LED farlar haricinde aşırıya kaçmış bir donanım. Jant kapaklı C serisi mi yoksa highline ACT passat mı deseler şuan passat derim

En büyük handikap kuru kavrama DSG olacak herhalde...

Neyse bu kadar laf yeter. Fotoğrafları donanımlara göre ayırdım farkı daha iyi anlayın diye. Yanlız şunu belirtmeliyim : iç mekan fotoları telefonun azizliğine uğradı her zamanki gibi...

Videoda en son baktığım araba trendline ama ben comfortline demişim.

YENİ PASSAT B8 İZLENİMLERİM (VIDEO EKLENDİ) YENİ PASSAT B8 İZLENİMLERİM (VIDEO EKLENDİ)

TRENDLINE

YENİ PASSAT B8 İZLENİMLERİM (VIDEO EKLENDİ) YENİ PASSAT B8 İZLENİMLERİM (VIDEO EKLENDİ)
     YENİ PASSAT B8 İZLENİMLERİM (VIDEO EKLENDİ) YENİ PASSAT B8 İZLENİMLERİM (VIDEO EKLENDİ) YENİ PASSAT B8 İZLENİMLERİM (VIDEO EKLENDİ)

COMFORTLINE

YENİ PASSAT B8 İZLENİMLERİM (VIDEO EKLENDİ) YENİ PASSAT B8 İZLENİMLERİM (VIDEO EKLENDİ) YENİ PASSAT B8 İZLENİMLERİM (VIDEO EKLENDİ)

HIGHLINE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 8 Aralık 2014; 20:09:04 >

• DSG ve VW karalayicilar birazdan burda :)

Efsane konu basliyor yine...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Highline 92.900 TL
    En alınası kombinasyon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunpa

DSG ve VW karalayicilar birazdan burda :)

Efsane konu basliyor yine...

biz karalamadık

DSG si patlayana VW geçirince VW kullanıcıları kendileri karaladılar.
  • kimse kızmasın ama bir d sınıfı araba bu kadar basit bu kadar itici çizgisi sıkıcı olabilir mi,

olmuş
  • Elinize sağlık

şu forumda ilk defa hakkıyla passatı inceleyen birini gördüm. Yalnız aracı begendiğiniz için pm yoluyla size tehdit mesajları bile gelebilir. Baskılardan yilmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 8 Aralık 2014; 18:35:13 >
  • Eline sağlık, gri renk çok yakışmış araca, Video için girdim bekliyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araç güzel olmuş şanzıman konusun da dsg yerine 7 ileri tam otomatik olsa çok daha makul olur dsg için istenilen para ederinin çok üstünde .
  • Bence güzel araba siyahı benim çok hoşuma gitti. Fakat kesinlikle fiyatının arabası değil.
  • Neye göre sıkıcı? Donanıma göreyse C nin de 3 serisinin de alt donanımları sıkıcı. Highline passatı görüpte bu araba sıkıcı diyenin gözlerini baktırması lazım net
  • Trendline jantlarda arta kalan malzemeleri değerlendirmişler belli.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    yılmak yok yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Eline sağlık, gri renk çok yakışmış araca, Video için girdim bekliyorum :)

Bende gri aldım

• Trendline da lastik ebatlari ney bilen varmı

• Valla araba süper de şu multimedya ekranı bence geriye gitmiş, şu anki RCD-RNS tasarımı daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

araç güzel olmuş şanzıman konusun da dsg yerine 7 ileri tam otomatik olsa çok daha makul olur dsg için istenilen para ederinin çok üstünde .

Onu kullanan bilir 😃

• mnbmnbmnb12 M kullanıcısına yanıt
    215/60 R16
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Neye göre sıkıcı? Donanıma göreyse C nin de 3 serisinin de alt donanımları sıkıcı. Highline passatı görüpte bu araba sıkıcı diyenin gözlerini baktırması lazım net

Ah bir canlı görse ... 😀
    Tasarım süper değil belki ama kötü de değil.

• açık renk yakışmış passata
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Neye göre sıkıcı? Donanıma göreyse C nin de 3 serisinin de alt donanımları sıkıcı. Highline passatı görüpte bu araba sıkıcı diyenin gözlerini baktırması lazım net

gözlerim fena değil ama araba da estetik yok kütük gibi görünüyor içi zaten 10 yıldır aynı iki tane çizgi eklemişler o kadar

nerede 2000 den sonraki b5 passat

canlısını görünce belki daha iyi gelebilir, resimden böyle konuşuyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.